![]() |
Jak podałem w innym temacie LOST II reaktywacja
|
Cytat:
|
Cytat:
ponoć od września ma być ... :P |
Nie ma na co juz czekac, kaszana sie zrobila z tego i tyle w tym temacie.
Zreszta juz mozna poczytac, ze serial traci na popularnosci. |
Cytat:
|
true, ja rowniez chetnie zobacze tylko zeby to sie nie ciagnelo w nieskonczonosc :/
|
Gdzieś słyszałem, że 4 sezon ma jeszcze być - a może i 5 - ech... czuję, że ten serial może się solidnie popsuć...
|
zaczynaja szopke odwalac....
ale trudno, moze nie bedzie juz tak dobry, ale zawsze ile to wiecej ogladania ;) :D |
jakby sie skonczylo na drugim sezonie to byscie narzekali ze krotki:D
a tak to narzekacie ze za dlugi i juz nudny sie zrobil... nie wyprzedzajcie faktow!! jeszcze bedziecie blagac o nastepne odcinki:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A pozostaje coś innego niż czekanie ? Oczywiście, można je sobie umilić zapoznaniem się z innymi serialami :)
|
Coś dla Pań
.........Nowy przystojniak w obsadzie..................
W trzeciej serii popularnego serialu "Zagubieni" do znanej już widzom ekipy dołączy nowy aktor. Producenci wybrali młodego Brazylijczyka, Rodrigo Santoro ( "Carandiru" , "To właśnie miłość" ), który może stanowić nie lada konkurencję dla uznanych za najbardziej przystojnych: Matthew Foxa (dr Jack Shephard) i Josha Holloway'a (Sawyer). |
a dla panow? :(
|
Cytat:
|
echh no i sta***322;o si***281; zacz***261;***322;em ***347;ci***261;ga***263; 1 sezon z lektorem :)
zobaczymy cio to ten LOST :P |
hehe ja pierwszego sezonu nie ogladalem;) tylko drugi... mam zamiar obejrzec pierwszy, no ale jak leci w TV to mi sie nie chce:P Musze poszukac i sciagnac sobie na kompa:)
|
1 sezon dawa***322; rade :D
|
luke po Loscie zapelni***322; mi serial deadwood ;] tez bardzo fajny ;]. Juz nie moge sie doczeka***263; 3 sezonu losta :D
|
troche plotek do niedzielnej porannej kawy
Na konwencie Comic-Con 2006 w San Diego, twórcy i aktorzy "Zagubionych" podali kilka spoilerów i zarysów fabuły do 3 sezonu oraz zdradzili kilka niespodzianek dotyczących serialu. Niektóre wieści były już znane, niektóre nie, niektóre są bardzo zaskakujące. Oto one:
- Sezon 3 będzie utrzymany w znacznie innej atmosferze (w porównaniu z drugim), oznacza to powrót do korzeni pierwszego sezonu. - Sezon 3 skupi się bardziej na wątku przygodowym. - 6 pierwszych odcinków następnego sezonu będzie wyglądać jak mini-serial i skupi się na Jacku, Kate i Sawyerze. - Dowiemy się więcej o Innych i poznamy historię Alex. - Coś się wydarzy na końcu pierwszej części 3 sezonu, co nas totalnie zaskoczy - znowu "blow away :"). - J.J. Abrams napisze pierwszy odcinek, który będzie zatytułowany "The Tale of Two Cities." Wyreżyseruje też epizod nr 7, który będzie pierwszym odcinkiem drugiej części 3 sezonu. - Wyjaśnią co stało się z Locke, Desmondem i Eko. - Dodają nowe postacie, które są teraz obsadzane. - Zobaczymy więcej scen ze świata zewnętrznego. Będą się one działy w tym samym czasie co akcja na wyspie. - Związek Desmonda i Penny to nowe ziarno w fabule serialu. - Libby powróci we flaszbakach. - Na początku sezonu Kate "będzie miała z kimś przygodę ". - Medyczne cuda na wyspie zostaną wyjaśnione. - "Potwór" to nie nano-robot. - Hieroglify w zegarze są znakami podziemi (?) - Mają zaplanowane 4 lub 5 sezonów z zamkniętą fabułą. Tak planowali od początku. "Coś ponad 5 sezonu będzie rozciągnięciem serialu". - Jeśli w serialu pojawia się jakieś pytanie, twórcy od razu znają na nie odpowiedź. (To na wypadek tego gdyby ktoś wątpił, że scenarzyści nie wiedzą gdzie zmierza akcja serialu.) - Twórcy patrzą na reakcje fanów i ma to wpływ na akcję w serialu. - Lindelof: w "Zagubionych" nigdy nie usłyszymy słowa "klon". - Nie ma podwodnego hacza oraz Rose i Bernard nie pracują dla "Dharmy" i raczej bedzie wyglodalo to tak [03x01] The Road Less Traveled 4. Październik 2006: Retrospekcje: Jack Shephard [03x02] Somewhere Only We Know 11. Październik 2006: Retrospekcje: Kate Austen [03x03] Scorched 18. Październik 2006: Retrospekcje: James "Sawyer" Ford [03x04] Was Blind, But Now I See 25. Październik 2006: Retrospekcje: Mr. Eko Tundi [03x05] Buried Alive 1. Listopad 2006 Retrospekcje: John Locke [03x06] The Way We Were 8. Listopad 2006 Retrospekcje: Tom "Zeke" Patterson |
Cytat:
Sam wyzej napisales, ze 1szy odcinek to bedzie "Tale of two cities" Spis, jaki znam ja, to: 3x01: The Tale of Two Cities (Kate) 3x02: Further Instructions (Desmond) 3x03: The Glass Ballerina (Sun) 3x04: Every Man For Himself Daty te same, czyli co tydzien od 4/10 |
Cytat:
|
Ju***380; si***281; LOSTa doczeka***263; nie mog***281; :D
|
|
|
za 29 dni :D 3 sezon :D juz sie doczeka***263; nie moge
|
Cytat:
kiedy w polskiej TV to bedzie :D |
Ma na jesie***324; lecie***263; w polskiej TV :szczerb: jakos ,,,
a na ABC :P juz nie dlugo :] |
Cytat:
|
A ja tam, obejrze w english...
Po PL jeszcze ***380;adnego odcinka nie widzia***322;em :szczerb: |
Cytat:
|
Ja już odliczam czas do Losta i Smallville :D
|
Cytat:
Oficjalny rozklad na poczatek 3 sezonu: 3x01 A Tale of Two Cities (Jack) 3x02 Further Instructions (Locke) 3x03 The Glass Ballerina (Sun) 3x04 Every Man for Himself (Sawyer) 3x05 The Cost of Living (Eko) |
|
ciekawe kiedy bedzie koniec?
Nie lubie tasiemc***243;w wole zeby byl koniec lost'a, a potem w jakis magiczny sposob znowu powrocil...taka mialbym wizje dla dobrych seriali. Znajac zycie bedzie z 10 sezonow conajmniej, a oni nadal beda ganiac po wyspie...;/ |
Cytat:
|
Kiedy premiera 3x01 ??? 1 pa***378;dziernika czy p***243;***378;niej ???
|
Cytat:
cytat: -wystartuje już 4 października na kanale abc- :spoko: |
Cytat:
No to ponad tydzie***324; czekania... Najgorsze ***380;e Blade The Series si***281; ju***380; sko***324;czy***322; (1 sezon) |
walsnie jestem po obejrzeniu pierwszego sezonu ... hmmm nic specjanego
moge spokojnie stwierdzic ze sa lepsze seriale ale czy mogl by mi ktos wytlumaczyc dlaczego wesja TV ma 24 odcinki a wersja DVD ma ich 25? :> a dokladniej: TV 01x23 Exodus - Part 1 01x24 Exodus - Part 2 DVD 01x23 Exodus - Part 1 01x24 Exodus - Part 2 01x25 Exodus - Part 3 |
Cytat:
Serialu nie ogl***261;dam i nie ogl***261;da***322;em (i dobrze) ale siostra jest, a raczej by***322;a, fank***261; tego serialu, oczywi***347;cie sytuacja zmieni***322;a si***281; gdy zobaczy***322;a 2 sezon :zygi: |
Cytat:
|
Cytat:
|
@ pablocoo @ AleX69
nie ma czasem watku dla - 24 godziny :> :hmm: |
Cytat:
pablocoo@ thx za wyjasnienie :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
no tak jak bym przeczytal ...kk:sciana: zobaczylem 24 i ........ no ale dzis sobie wybacze bo jest cieplo i jest juz po .... :respect: |
Cytat:
:D |
Lost to byl pierwszy 'normalny' serial, ktory zaczalem ogladac i mi sie bardzo spodobal.
Z czasem zaczalem odkrywac inne i teraz spokojnie moge stwierdzic, ze np. Prison Break, 24h i 4400 sa lepszymi serialami :-). |
oo szit o kurdee skonczy***322;***281;m 2 sezon ||
ja pitole ale sie sko***324;czy***322;o.... te ostatnie 4 odcinki sezonu 2...lol jaki zwrot akcji... |
Cytat:
|
Wiekszosc dobrych seriali zostaje zabitych. Przez popularnosc.
Takie mam odczucie. Im serial na poczatku jest lepszy tym pozniej go bardziej spi....la. Tak samo wedlug mnie jest z lostem. Na poczatku mi sie podobal. A pozniej to juz tylko ziew. Szczegolnie draznia te dalsze odcinki krecone na sile, te nowe watki, ktore niby maja cos wniesc. No i wnosza, ale nude. Dobry serial to chyba powinien miec gora 10 odcinkow. I koniec. Chociaz sa ciekawe seriale, ktore maja po kilka sezonow i przyjemnie sie oglada. Ale potem to juz bardziej kwestia przyzwyczajenia dochodzi niz jego jakosc. |
eee narazie mi si***281; podoba ta pa***347;***263; :)
|
@Weron - przykladem dobrego, kilkusezonowego serialu moze byc '24' - kazdy sezon trzyma ten sam (czasami lepszy od poprzednika) poziom! Kto nie widzial - polecam.
Choc nie powiem - Prison break nadal trzyma swoj stary poziom. |
To co jutro lost ? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Spotkalem sie z taka opinia od osob, ktore ogladaja naprawde sporo roznych seriali (tak tez uwaza moj ojciec - u mnie 24 wyprzedza tylko PB). I racja, jest 5 sezonow, ale zapewniam Cie, ze ogladanie naprawde idzie baaardzo szybko (tym bardziej, ze 1 sezon wcale nie jest najlepszy ;-D). 6. rusza dopiero od stycznia, wiec masz sporo czasu na nadrobienie zaleglosci, polecam. |
Cytat:
|
Cytat:
Co to za odcinek 03x00?? ZNowu powtórki ??? |
Cytat:
Z obu sezonow. |
czyli kolo 5 trzeba wsta***263; :P to mzoe jeszcze zdaze przed szkola obejrze***263; ;p
|
kto rano wstaje :spoko:
Lost.S03E01.HDTV.XviD-XOR |
Ten oglada Losta 3x01 ;p
|
mam ale poczekam do wieczora ;) i wtedy b***281;d***281; ogl***261;da***322;
|
TE***380; ju***380; mam, ale jak***261;***347; wersje XVID-XOR [edtv]
Teraz czekam na napisy od SliderOh :) |
Skapce!
Ja kupilem Lost.S03E01.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-CTU (702MB) |
Napisy do wersji XOR ju***380; s***261;. SliderOh dzia***322;a jak b***322;yskawica :D
|
Mi b***281;dzie dane dopiero jutro boejrze***263;, narazie z emule 20 MB zassane :(
|
Poczatek odcinka rewelacyjny :D
Pozniej troche slabiej, ale tez niezle. Jak dla mnie 8,5/10 A z szybkoscia napisow do kolejnych odcinkow moze byc troche gorzej, ale trzeba miec nadzieje :) |
Eh, odcinek moze i fajny, ale znowu nic sie nie wyjasnilo.
Zaczyna mnie ten serial irytowac. |
Nie no powaznie @Smartek, liczyles na to, ze sie cos wyjasni w premierze sezonu? :>
I tak sie troche wyjasnilo. Wiadomo gdzie mieszkaja Inni, ze prowadza eksperymenty, potwierdza sie, ze isnieje podwodna stacja badawcza... To i tak duzo, jak na premiere :) |
daje rad***281; :spoko:
mam nadziej***281;, ***380;e nie b***281;d***261; tego wszystkiego latami ci***261;gn***261;***263; ;) ale mi***322;e zaskoczenie, odcinek godny polecenia |
a ja czekam na lektora :D
|
a mi się nie podoba, znów przesadzają, cały ten serial jest zbyt rozciągnięty w czasie, każda seria zupełnie zmienia całą fabułę w zupełnie inną stronę. a te domki to już przegięcie
|
Cytat:
P.S. "jedynie gotowe na wszystko" trzymają fason i są totalnie odjechane ;) |
A mi si***281; nie podoba***322; :)
Jednym s***322;owem ***380;enada :) |
Jutro kolejny odcinek :D
|
Cytat:
|
|
Zabieram sie za sciaganie :D :fiu:
|
No to tak jak ja ju***380; zassane 59% z emula :D
|
Sawyer w tym odcinku wymiata :D
nurtuje mnie jedno pytanie - kiedy wyja***347;ni***261;, co by***322;o przyczyn***261; cudownego uzdrowienia m.in. Locke'a? |
Sawyer tak :D
"Jak śmiesz!" :D Przyczyną uzdrowień jest (Locka, Rose) wyspa (było to mniej więcej wyjaśnione w retrospekcjach Rose właśnie). Mnie bardziej interesuje, w jaki sposób John stracił władzę w nogach. |
A nie bylo nigdzie powiedziane jak utracil wladze w nogach?
Ja juz nie pamietam. Tyle tych odcinkow bylo. Jest szansa, ze jak dobrze pociagna to 3 sezon bedzie lepszy od 2. Sawyer to jedna z najbarwniejszych postaci z calego serialu. |
A on nie straci***322; w***322;adzy w nogach w wyniku wypadku samochodowego ???
Jak by***322; za***322;amany ***380;e ojciec jego ukrad***322; mu nerke ;) (sam odda***322;) |
Nie przypominam sobie żadnego wypadku :nie: i z tego co pamiętam, do tej pory nie było mowy o okolicznościach.
|
Cytat:
|
mi si***281; wydawa***322;o, ***380;e to jaka***347; choroba, ale pewny nie jestem, a przegl***261;da***263; tych wszystkich odc to mi sie nie chce.
|
Cytat:
|
Wczorajszy odcinek troche lipny by***322; :\ zeby nie powiedzec beznadziejny ... niby cos tam sie dowiedzielismy o wybuchu .. ale to jeszcze nie to :/
ehh |
Lipny to ma***322;o powiedziane....
Og***243;le to lost spada na psy, coraz gorsze odcinki, praktycznie nic nie wnosz***261;.... Szkoda by***322;o zasysa***263; ca***322;y dzie***324; z emule ... |
Slaby ten odcinek. Lepiej za duzo nie pisac bo fani Losta zaraz wpadna i zrobia burde :) Te odcinki to juz od 2 sezonu nic nie wnosza.
|
Tak, ostatni odcinek kaszana.. :/.
|
zgadzam sie z przedmowcami niestety :/
|
Lock sie zbombil wkrecil sobie krzywy film i poszedl ratowac "swiat"
:D ogolnie to dzien jak co dzien na wyspie || |
LOST si***281; stacza o ile pierwszy i drugi sezon bardzo mi si***281; podoba***322;, za to pocz***261;tek trzeciego sezonu dno ...
|
|
Ok to zabieram sie za sciaganie 3x4 :>
|
A ja mam zassane ju***380; odrana :D tylko czekam na napisy :D
Zassysa***322;o si***281; ca***322;e 2 godzinki :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |