![]() |
trochę tak i trochę nie.
szczerze mówiąc, gdyby nie było mi szkoda tego czasu spędzonego przy tym serialu, nie oglądałbym (podobnie jak prison break). dlatego nie wnikam w co i jak, tylko oglądam. warto było, bo po ostatnich odcinkach zastanawiałem się, czy nie przerwać tego romansu :P |
wole losta niz mode na sukces :szczerb:
a tak na serio to ogladam tylko to z zaciekanwieniem oraz Prison Break - ale to juz tak z przyzwyczajenia... |
prison break to przechodzi sam siebie... matka żyje, brat to nie brat, laska w ciąży... miód, cud i orzeszki :P
teraz pozostaje nam czekać na kolejny sezon LOST do 2010... |
..news..
Cytat:
|
news....
Cytat:
|
i już startujemy z S06 ..... od dziś ;)
|
Cytat:
|
jeee... :D
|
Za 15 minut zabieram się za oglądanie :D:D:D
|
Obejrzane, jak zwykle zamotane wszystko ale przyzwyczajenie do serialu bierze górę :D
|
Ja już nie staram się tego wszystkiego zrozumieć :) czekam jak twórcy to zakończą :) wtedy oglądnę wszystkie sezony od początku i spróbuję rozważać, bo teraz nie ma co :)
|
mamy jakby dwie historie... jedna na wyspie, druga... hmm, alternatywna? bohaterowie bezpiecznie lądują w LA (w czasie lotu widzimy scenkę zatopionej wyspy), po czym poznajemy dalszy ciąg ich losów
ehh, jak zwykle zamotane i tyle :P |
Ep.14 obejrzany :)
Straszna papka z tego się zrobiła... Oglądam tylko dlatego aby wiedzieć jak to się skończy po tych wszystkich latach istnienia tego serialu. |
Cytat:
|
Ja czekam na lektora, wiec 13 zaliczona. I ogladam spartacusa, a zaraz potem kroniki sarah connor:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06. |