Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   [Serial] Lost (https://forum.cdrinfo.pl/f26/serial-lost-65520/)

woitas 15.05.2009 19:54

trochę tak i trochę nie.
szczerze mówiąc, gdyby nie było mi szkoda tego czasu spędzonego przy tym serialu, nie oglądałbym (podobnie jak prison break).

dlatego nie wnikam w co i jak, tylko oglądam. warto było, bo po ostatnich odcinkach zastanawiałem się, czy nie przerwać tego romansu :P

nimal 16.05.2009 10:24

wole losta niz mode na sukces :szczerb:
a tak na serio to ogladam tylko to z zaciekanwieniem oraz Prison Break - ale to juz tak z przyzwyczajenia...

woitas 16.05.2009 17:36

prison break to przechodzi sam siebie... matka żyje, brat to nie brat, laska w ciąży... miód, cud i orzeszki :P

teraz pozostaje nam czekać na kolejny sezon LOST do 2010...

mensir67pl 27.07.2009 14:52

..news..
Cytat:

Od blisko 4 lat konwent Comic-Con w San Diego nie może odbyć się bez specjalnego panelu poświęconego serialowi Zagubieni. I tym razem spotkanie z twórcami i aktorami grającymi w serialu było wyjątkowo tłumnie odwiedzane zarówno przez dziennikarzy jak i zwykłych widzów. Podczas rozmowy zdradzono kilka szczegółów dotyczących fabuły szóstego sezonu.

I tak na początku wiemy, iż finałowy sezon nawiązywać ma do pierwszej części. W gruncie rzeczy oznaczać ma to, iż bohaterowie mają przeżywać znacznie intensywniejsze przygody a sytuacje, w których się znajdą będą dużo bardziej nieoczekiwane niż w dwóch ostatnich sezonach. Co więcej na pewno pojawi się kilka postaci, które zginęły lub ***8220;wypadły***8221; z głównego nurtu produkcji. Niestety producenci nie zdradzili, kto oprócz Elizabeth Mitchell (serialowa Juliet Burke) i Jeremy Davies (serialowy Daniel Faraday) wystąpią w tej części obrazu.

Kolejna informacja dotycząca sezonu szóstego Zagubionych to fakt, iż na pewno nie pojawią się ***8220;skoki w czasie***8221; jak i ***8220;podróże w czasie***8221;. Ten etap mamy zakończony a producenci szykują coś równie niespodziewanego, ale o wiele ciekawszego.

J.J. Abrams zdradził również, iż w finałowych odcinkach dowiemy się więcej na temat Richarda Alperta i jego historii. Dowiemy się, kim właściwie jest i dlaczego wyspa tak wiele dla niego znaczy. Przy okazji potwierdzono, iż wszystkie ważne zagadki i wątki zostaną wyjaśnione.

Sezon szósty serialu Zagubieni pojawi się w amerykańskiej telewizji najprawdopodobniej w styczniu 2010 roku.

mensir67pl 13.11.2009 08:29

news....

Cytat:

Wygląda na to, że w końcu znamy dokładną datę premiery szóstego sezonu. Pierwszy, dwugodzinny epizod "LA X" zostanie wyemitowany w środę, 20 stycznia. Możliwe, że odcinek zostanie poprzedzony specjalnym przypomnieniem wydarzeń z poprzednich sezonów. W lutym czeka nas przerwa trwająca dwa lub trzy tygodnie, spowodowana zimowymi igrzyskami olimpijskimi. Emisja ostatniego epizodu planowana jest na maj. Póki co są to wstępne informacje, więc nie możemy być pewni czy rzeczywiście tak będzie, ale na razie nie zapowiada się na żadne zmiany planów.

mensir67pl 03.02.2010 09:05

i już startujemy z S06 ..... od dziś ;)

ynsiwy 03.02.2010 09:26

Cytat:

Napisany przez mensir67pl (Post 1079105)
i już startujemy z S06 ..... od dziś ;)

Już nie mogę się doczekać :D

Patrix 03.02.2010 13:03

jeee... :D

ynsiwy 03.02.2010 18:43

Za 15 minut zabieram się za oglądanie :D:D:D

Patrix 05.02.2010 17:55

Obejrzane, jak zwykle zamotane wszystko ale przyzwyczajenie do serialu bierze górę :D

ynsiwy 05.02.2010 21:04

Ja już nie staram się tego wszystkiego zrozumieć :) czekam jak twórcy to zakończą :) wtedy oglądnę wszystkie sezony od początku i spróbuję rozważać, bo teraz nie ma co :)

woitas 08.02.2010 09:44

mamy jakby dwie historie... jedna na wyspie, druga... hmm, alternatywna? bohaterowie bezpiecznie lądują w LA (w czasie lotu widzimy scenkę zatopionej wyspy), po czym poznajemy dalszy ciąg ich losów
ehh, jak zwykle zamotane i tyle :P

Patrix 09.05.2010 18:59

Ep.14 obejrzany :)
Straszna papka z tego się zrobiła...
Oglądam tylko dlatego aby wiedzieć jak to się skończy po tych wszystkich latach istnienia tego serialu.

Burak_PL 09.05.2010 22:27

Cytat:

Napisany przez Patrix (Post 1096813)
Ep.14 obejrzany :)
Straszna papka z tego się zrobiła...
Oglądam tylko dlatego aby wiedzieć jak to się skończy po tych wszystkich latach istnienia tego serialu.

dokładnie tak samo, choć ostatnio odcinek nawet mi się spodobał

loki7777 09.05.2010 22:45

Ja czekam na lektora, wiec 13 zaliczona. I ogladam spartacusa, a zaraz potem kroniki sarah connor:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06.