![]() |
Cytat:
|
Cytat:
To wszystko lipa, oni po prostu przenieśli sie do innych seriali. Albo przenieśli sie do innego wymiaru. Albo tak naprawdę, to ich nie było przed/w trakcie/po/obok/za katastrofa. Inna możliwość, ze zgubili scenariusz i kreca co im przyjdzie do głowy. Bo sensu w tym nie ma za grosz. |
Heh, no możliwości jest wiele ;) Tak na serio, to jak większość oglądam tylko po to, żeby zobaczyć na jaki pomysł wpadli scenarzyści, żeby to wszystko zakończyć.
|
Widział juz kto zakończenie Losta?
Ja tak. Szmira z nędzą, popędzaną łzawymi dialogami i wydumanymi ni z gruchy, ni z .... dialogami i pomysłami. Tak zagmatwali, ze sami nie mogli wymyślić końca i zrobili "bolywood po amerykansku". |
Mi się podobało...
|
ja nie wiem co myśleć, w sumie mi się podobało, ale mam takie mieszane uczucia... chyba oczekiwałem czegoś innego, podobnie jak było przy zakończeniu Battlestar Galactica.
Czuje się jakoś dziwnie :hmm: |
Zakończenie w stylu całego serialu czyli w zasadzie zero logiki :hmm:
przewidziałem koniec jeszcze przed obejrzeniem zakończenia, wszyscy nie żyją... :D |
Jaki serial, takie zakończenie - do kitu. :]
|
stwierdzam jedno - LOST=równia pochyła z kilkoma wyskokami
pierwszy sezon :spoko: później czasem udało im się cos ciekawego nakręcić, choc to zakończenie :sciana: w dodatku jakies niekonsekwentne ... |
dla mnie to najlepszy serial ostatnich lat
co nie oznacza wybitny ;) zakonczenie dosc dziwne, w zasadzie nie da sie go racjonalnie wytlumaczyc |
Czyli jak treść jest bełkotem, w którym jeszcze bardziej nie wiadomo o co chodzi to dobrze? :blink:
|
Nie wiem ten serial nie został zakończony wbrew nazwie ostatniego odcinka...
w kościele nie ma/nie było/nie będzie (bo choolera wie tak majtali tym czasem w serialu) np. Lapidus'a ... |
ostatni odcinek zakonczyl sie dosc ciekawie, nie ogladalem wczesniejszych sezonow w calosci, tylko niektore ale zakonczenie naprawde robi wrazenie, nie wiem czy moge tu zdradzic :) wiec sie wstrzymam
|
Cytat:
|
Skończyli jak skończyli chcąc nie chcąc to już koniec i nie ma już nic :D
Ile można było biegać po wyspie ... Projekt dahrma w ogóle nie wyjaśniony połowa rzeczy pominięta, ale nic poszli wszyscy do nieba :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:27. |