![]() |
Kontynuacja może i nie, ale porównań nie da się uniknąć - choćby przez nazwę.
|
Żałoba. Mam oczywiście na myśli stację a nie serial...
Niech jeszcze Fringe wywalą to już zupełnie będę pewien, że tam pracują idioci. Problem SGU jest taki, że wszystko wszyscy porównują do SG1 co jest błędem bo to żadna kontynuacja tylko jakaś gałąź. |
@Reetou choćby z tych powodów poleciała min. Caprica(choć przyznam że ostatni odcinek - 18 - zakończył cały serial świetnie).
Co do SGU to mam nadzieje, że zakończą go sensownie. |
SG miał swoich fanów. A im w większości nie odpowiadał pewnie SGU (mnie nie). A ludzie którzy nie przepadali za SG w ogóle nie usiedli pewnie do SGU. A dla stacji liczy się tylko oglądalność, czyli kasa z reklam. Oglądalność słabsza od SG (pewnie) i sentymentów nie ma...
Pewnie ;) |
Dzisiaj zauważyłem tę informację. Jak dla mnie to jest to najsłabszy ze wszystkich seriali SG ale mimo wszystko miło się ogląda...
|
ej no bez jaj. Serial ciekawie się zapowiadał. Mam tylko nadzieje, że jakoś go zakończą.
|
|
E tam...
|
No i czekamy do przyszłego roku na kolejne 10 odcinków ;)
@Reetou tym razem dostałeś trochę akcji :D ;p |
Nie podpasował. Może rzeczywiście mówili żywiej niż zazwyczaj, ale cały czas jest to tylko gadanie. Więc gdzie to dzianie się?
|
Cytat:
|
A dopalacze skąd wziąłeś? Przegadali ponad 40 minut, a ten rewelacja :P
|
2x7 - rewelacja! W końcu coś się zaczyna na poważnie dziać. Mam nadzieję, że nie spuszczą teraz z tonu.
|
Cytat:
ale prawda jest taka, że chwilami flaki z olejem, nie powinni tak przeciągać bo zabraknie chętnych na trzeci sezon :( Ogólnie serial ma potencjał, ale scenarzyści wyraźnie walą w ***** póki co:sciana: |
Cytat:
Już chyba o tym wspominałem - IMO to nie powinno nazywać się Stargate i wtedy nie miałbym wątpliwości. Stargate miał swoich oddanych fanów, serial SG-1 bardzo ładnie wszedł jako kontynuacja ze swoim klimatem, Atlantis idealnie się w ten klimat wpasował. A to to co to ma być? Jak chcieli coś takiego popełnić, to mogli to nazwać BSG Universe, a tak wyszło z tego nie wiadomo co. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:49. |