![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Tyle razy dostał Teal'c tymi drzwiami, w końcu i jemu puściły nerwy - a taki spokojny zwykle :D |
Cytat:
Zrobione. Przez noc będę seedować 3 torrenty na łączy z wysyłem 16 KB/s Jak wstanę + 1-3h włączę turbo i pewnie będziecie wszyscy ściągać maxem. Pozdrawiam |
Takie pytanko, jak ściągnąć ów filmy z owej "gruszki"? To są torenty czy jak?:help:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jako że na torentach się nie znam czy istnieje możliwość aby ktoś wrzucił linki do tych filmów któego wcześniej aeiouy napisał?
|
Cytat:
|
A ja od jutra zaczynam ogl***261;da***263; SG od nowa :D
|
Rozumiem, że 9 sezonów w 3 tygodnie :hmm: bo 14 lipca premiera "dziesiątki" 8 )
|
Cytat:
|
No to jeszcze 3tygodnie i WE ARE BACK :> A raczej ONI BACK ;) SG Motherf.... ;) Ja nie wiem jak oni moga tak kazac czlowiekowi czekac ;>
|
Cytat:
|
MacGyver ty tam nie zapomnij o Atlantisie ! Po 8sezonie moglbys zaczac go wplatac miedzy SG zwykle. Mowie ci fajnie sie uzupelniaja i lacza niektore odcinki. MUSISZ co by byc w pelni w swiecie SG ;) Moze z poczatku porownujac do SG bedziesz mowil ze bleee te SGA ale potem naprawde ciekawie sie rozkreca i MCKey ma ciekawy humorek jak Onilek prawie i inne takie sprawki ze seriale jak dla mnie teraz rownie daje rade jak zwykle SG.
|
@frog, przeczytaj 65 post w tym temacie ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:07. |