![]() |
właśnie skończyłem seans i ogólnie odcinek dobry :) no i końcówka rzeczywiście dość zaskakująca. Jedyne co mi się trochę nie podobało, to to, że pozostawiona trójka jakoś tak sobie wróciła, ni z gruszki ni z pietruszki :)
|
Ep.16 obejrzany :)
Wypadło przeciętnie, z kilkoma smaczkami. Bardzo zaciekawiło mnie to co zobaczyłem na 10 sekund przed końcem odcinka... doktorek zniknął/wyparował z krzesła ? |
Szkoda tylko, że to wprowadzenie zajęło im połowę sezonu. Zresztą ja nie mówię wow - może był ciekawszy od poprzednich SGU, ale ja im ze względu na nazwę nie obniżyłem poziomu, tylko odnoszę cały czas SG1, czy SGA. A tym nie dorównuje nawet do pięt...
|
No ba :) po tym odcinku (pamiętając niestety te poprzednie) WOW ! Oby tak dalej.
Jednak musieli nas wprowadzić w temat, charaktery i hierarchię w grupie a także odkryć ciut technologii aby zaczęło się coś ciekawego dziać, taki dobry fundament miejmy nadzieję. |
Właśnie skończyłem oglądać i jestem nastawiony pozytywnie :) poprzednie odcinki też były ok, w końcu musi być jakieś wprowadzenie... a tutaj dużo akcji i fajnie się ogląda :) polecam
|
Właśnie się ukazał kolejny odcinek SG Universe S01E11.
|
No tak... :D
|
fajnie - Stargate (Extended Cut) [Blu-ray], ale mimo wszystko nie w 3D, więc się nie chwal :D
|
Cytat:
http://www.amazon.com/Stargate-Exten.../dp/B000HIVOI2 :) |
A ja obejrzałem po raz chyba trzeci, przynajmniej bez reklam :spoko:
|
Ja też :szczerb: ale kiedy ja to widziałem? Jakoś pół roku temu więc przynajmniej nie musiałem z pudełka wyjmować :D
|
Mam to na DVD. :]
|
TVP 1, piątek 05.02.2010 20:25
Cytat:
|
Też tak sądzę, myślę, że prawdopodobnie wróci z innym podejściem.
Jego ego może być jeszcze większe a jego charakter jeszcze mroczniejszy... :D lub ...wróci posłuszny zbity kruszon z podwiniętym ogonem. :D |
w sumie to twoje rozumowanie jest logiczne :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:32. |