![]() |
Cytat:
A tak poza tym, to bardzo fajne streszczenia. :spoko: |
Cytat:
1x01- 03 Air - poznajemy nowych aktorów i miejsce akcji, na statku brakuje powietrza i wieje nudą. 1x04 Darkness - brakuje mocy, wysiada nawet oświetlenie. To już nie nuda, nie dzieje się nic. Jedynym przejawem działalności Rusha jest wydzieranie ryja. 01x05 Light - Eli chwali się się funkcją latarki w swojej komórce szerszemu gronu. 01x06 Water - Właściwie woda też się kończy... Co słabsze osobniki na statku popełniają samobójstwo. 01x07 Earth - trochę więcej czasu dla rodzin pechowych pasażerów statku, czyli trochę retrospekcji z Ziemi. Co słabsze osobniki wśród fanów Stargate zaczynają popełniać samobójstwa. 01x08 Time - wszystkiego brakuje, to i czasu zaczyna brakować... McKay sika po nogach: tyle zagadek, tle emocji... I co było w tej rakietce? 01x09 Life - odkryto na statku obcą formę życia. Po bliższym badaniu okazało się, że namnożyły się karaluchy, które ktoś nieopatrznie przywlókł w bagażu. Ktoś przypadkiem zastrzelił Rush'a. Przewrotny tytuł... 01x10 Justice - ktoś zeżarł podwójną porcję ściśle wydzielanych racji żywnościowych. Najmniejszy na statku postuluje o powołanie komisji śledczej. 01x11 Space - komisja śledcza po emocjonującym dochodzeniu wykrywa sprawcę i puszcza skrytożercę w dalszą podróż na piechotę. 01x12 Divided - członkowie załogi statku dzielą się na pary, czyli wątek erotyczny. Wreszcie coś się dzieje, ale i tak za dużo nie widać, bo to PG 14 przecież jest. 01x13 Faith - niektórzy na statku mają jeszcze nadzieję, że coś się poprawi. Niektórzy fani również... Choć już niewielu... |
Poczekajmy jeszcze, bo mi się nie chce klikać znowu. :szczerb:
|
Aż tak źle ? Jeszcze nie oglądałem... :(
|
Cytat:
Cytat:
|
dzisiejszy odcinek bije nuda poprzednie na leb, wiekszosc na przewijaniu bo ckliwych momentow nie znosze,a to zaloga 1/3 odcinka nagrywa smuty o sobie,1/4 odcinka kapitan uzywa kamienia i smuci do zony na ziemi,do tego ciemno i ponuro bo nie ma zasilania. i brak im pomyslow. w sumie jak scenarzystom :P
ocena serialu wg mnie 1/10 jak dotad. ps. moze planuja juz zakonczyc serial bo koncowka jest prawidlowa. |
Cytat:
|
z kałem ?? xd
Wątpie xD + wątpie żę wątpie ! Oni by to w próżnie wywalili .. ;P tak samo jak w sg-1 ... ps. Ja chcę wiedzieć co to !! ps.2 Nic niemówili że wywalą w próżnie ps. jakby już wywalali to by statek był pozpawiony zasilania , które by na destiny przeznaczyli IoI ! !! |
Cytat:
Cytat:
zaplułem monitor ! :) |
Kapsuła z fekaliami. W końcu statek zaczął być eksploatowany...
|
No właśnie .. Tajemnic wsadzają dużo .. a niedają ich rozwiązań .. jeśli w 4 episodzie nie będzie wyjaśnienia tej całej "kapsuły" to przestaje chyba oglądać . i koniec .. nie nie żart ..
Na pewno nie bo jutro o 14 robie z kumplem (18+) strone/forum o sg Universe ;) Ps. To co wie kto co to była za "kapsuła" ?? |
Za dużo upchnąć? NIC się nie dzieje...
|
Oj mylisz się .. widziałem całe 2 serie (- pare odc) i sgu też oglądam ..
Po prostu próbowali za dużo upchnąć w 2,5 h .. no co .. tu jakiś piaskowy obcy , tu inna planeta , tu zegar , tu kapsuła , ... po prostu za dużo :P |
Ty chyba nie ten serial oglądałeś...
|
No a jak .. xD Fajny serial ale za dużo tajemnic .. za wcześnie .. jak nieprzestaną to zaraz im się pomysły skończą ! ... ;P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:15. |