Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   [Serial] Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Stargate Universe (https://forum.cdrinfo.pl/f26/serial-stargate-sg-1-stargate-atlantis-stargate-universe-65517/)

MacGyver 24.07.2006 14:15

Cytat:

Napisany przez mgit
umnie to samo jak chciałem TO zassać :taktak: i cza zasysac z hipermarketu e m u l e ||

B***281;dzie w ***347;rod***281; o 2010 na TVN :)

Mich@ł 24.07.2006 14:17

Mo***380;ecie pr***243;bowa***263; ;)
Sloty si***281; zwalniaj***261;, ale trzeba sobie upilnowa***263; :)

frog 24.07.2006 15:14

No Mac tez jestem ciekaw kiedy pojawia sie Frulingowie no i Noxowie tez mogli by cos zadzialac bo te technologie chyba leczenia i niewidzialnosci mieli opanowane prawda, co moglo by sie przydac... No ale z tego co pamietam to oni raczej PEACE RASA byli niz do wojenki ;) No zobaczymy zobaczymy kto nam pomoze skutecznie w walce z "SEKCIARZAMI" ORI ;)

P.S. PROSBA.Ma ktos moze ta wersje SG co byla dodana kiedys do FOCUSA pelnometrazowa Uncut zdaje sie PL bo mi gdzies wcielo plytke :( Czy ktos by byl tak dobrym ZIOMEM i jakos mogl podeslac VIA Polska Poczta or jakos inaczej VIA net jak sie da.....

Matefusz 24.07.2006 15:58

Powiem tak:
Asgard - naś kumple
Prawdawni - teoretycznie ich też spotkaliśmy (chodźby Jackson jak się w energię zmienił)
Noxowie - było kilka odcinków z nimi
Furlingowie - ? Jedna wielka niewiadoma

mgit 24.07.2006 16:31

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Będzie w środę o 2010 na TVN :)

ja to to mam na kasie vhs nagrane ale do kolekcji cza mieć na płytce :fiu:

frog 24.07.2006 20:38

Cytat:

Napisany przez Matefusz
Powiem tak:
Asgard - naś kumple
Prawdawni - teoretycznie ich też spotkaliśmy (chodźby Jackson jak się w energię zmienił)
Noxowie - było kilka odcinków z nimi
Furlingowie - ? Jedna wielka niewiadoma

Matefusz no niby tak
Asgard - Kumple ale tez czesto albo nie maja WOLNYCH statkow albo czasu czy cus ;) No ale ze wszystkich ZIOMALI to w sumie najlepsi no i moi ulubiency ;> Np Vasir na pokladzie Odysei or Hermiod na pokladzie Dedala. To sa KOZAKI ;> Mam nadzieje ze jeszcze zobacze jak FLOTA ASGARDU posieje ZAMET I ZNISZCZENIE we wrogich szeregach ;>
Pradawni - No nie tylko Jackson, Ten chlopczyk Orlin co to nam pomagal i mu glowke rozsadzalo przez wiedze pradawnych bo mial za maly HDD ;) No i OMA DE SAL czy jak to sie tam pisze nie ;) No i Anubis tez chyba nie ;> No bylo kilka spotkan niestety zadnego na "STALE" PRADZIADA nie mamy co by nam mogl poradzic czy pomoc (Ehh ten ich KODEKS). A gdy mamy teraz w szeregach wroga ta ADRIE (a.k.a. ORISAI) to jakis PRADZIAD by nam sie przydal.....
Noxowie - Eh te lesne ludki. Nie widze ich w AKCJI... No ale moze moze....
Furlingowie - ???? No ciekawe jakimi WOJAKAMI sie okaza :>

Ale wiecie co mnie kurde wkurza ! ;) Co sobie skolujemy jakis statek to go zara tracimy. ORION myslalem ze powojuje dla nas nie raz a tu BOOM nie ma go :( Albo teraz ten zdobyczny STATEK ROJ. No tak sie cieszylem ze mamy konkret FRACHTOWCA ;) ktory wynagrodzil by strate np wlasnie ORIONA a tu znow DUPA ZBITA ! :/ Kiedy my sie dorobimy kurde jakiejs Konkretnej FLOTY?! Przynajmniej cos konkretniejszego niz DEDALEk....;>

Patrix 24.07.2006 20:41

no mi tez lezka poleciala za prometeusza :D

frog 24.07.2006 20:48

I Korolev :( Ehh no szkoda szkoda. JAk bysmy mieli te wszystkie BRYKI to to juz by byla jakas jedna mala flanka w miare w miare. No moze nie przeciwko ORI ale przeciwko np statkom rojom to juz w kilka takich statkow dawalibysmy chyba rade spox....

Mich@ł 24.07.2006 21:03

Ale wyt***322;umaczcie mi jedn***261; rzecz:
Sk***261;d wrota wiedz***261; kiedy si***281; zamkn***261;***263;?
Bo czasem zamykaj***261; si***281; zaraz gdy przejdzie ostatnia osoba, a czasem s***261; d***322;ugo otwarte i "czekaj***261;" na kolejne osoby ;)
My***347;l***281;, ***380;e wiecie o co chodzi :)

Matefusz 24.07.2006 21:07

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Ale wytłumaczcie mi jedną rzecz:
Skąd wrota wiedzą kiedy się zamknąć?
Bo czasem zamykają się zaraz gdy przejdzie ostatnia osoba, a czasem są długo otwarte i "czekają" na kolejne osoby ;)
Myślę, że wiecie o co chodzi :)

To zależy, był pewnien odcinek w ATLANTIS że szkoczek się zaciął i wrota nie chciały się zamknąć. Teoretycznie ~38 minut są otwarte ale Anubis wysyłał jakąś energię i cały czas były otwarte. Jeżeli przechodzą 4 osoby to zaraz po ich przejściu się zamytakją. Jeżeli przechodzi 40 osób to wrota czekają aż wszyscy przejdą i się zamkną wtedy (nie dłużej niż 38) To tyle ;) ale się rozpisałem :P

frog 24.07.2006 21:07

Jesli chodzi o Dlugosc MAX to maja tam jakis okreslony czas przez jaki moga utrzymywac "WORMHOL" ;) 37min czy cus chiba ;) A jesli chodzi o krotkie wylaczanie no to pewnie jak wychodza ze STARGATE COMMAND to jak wszyscy przejda to w bazie wylaczaja pewnie. Bo nie kojarze czy jest jakis "DYNX" ktory wylacza tunel miedzy wrotami....No nie wiem....

joujoujou 24.07.2006 21:07

Cytat:

Napisany przez mgit
umnie to samo jak chciałem TO zassać :taktak: i cza zasysac z hipermarketu e m u l e ||

Lepiej wrzucać na yousendit albo rapidshare. :czytaj:

megaupload pozwala na upload plików powyzej 250MB, ale zadoić takie można tylko posiadając konto premium - absurd. :\

Matefusz 24.07.2006 21:10

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Lepiej wrzucać na yousendit albo rapidshare. :czytaj:

megaupload pozwala na upload plików powyzej 250MB, ale zadoić takie można tylko posiadając konto premium - absurd. :\

youyouyou na przyszłość będę wiedział żeby na rapida wrzucać. Na yousendit.com mi błędy wywala np. gdy jest 60% wysłane wyskakuje błąd strony :/

Mich@ł 24.07.2006 21:15

Cytat:

Napisany przez Matefusz
To zależy, był pewnien odcinek w ATLANTIS że szkoczek się zaciął i wrota nie chciały się zamknąć. Teoretycznie ~38 minut są otwarte ale Anubis wysyłał jakąś energię i cały czas były otwarte. Jeżeli przechodzą 4 osoby to zaraz po ich przejściu się zamytakją. Jeżeli przechodzi 40 osób to wrota czekają aż wszyscy przejdą i się zamkną wtedy (nie dłużej niż 38) To tyle ;) ale się rozpisałem :P

To wiem :]
Pamiętam ten odcinek Atlantis ;)
Ale czasem przez wrota przechodzą 2 osoby (nie z bazy SG) i wrota zamykają się natychmiast. Czasem też przechodzą 2 osoby, w kolejce są następne 2 osoby, które tak się rozgadały, że wrota na nie "czekają"..
Skąd one "wiedzą" kiedy czekać, a kiedy zamykać tunel? ;)
Zastanawiałem się nad tym odkąd skończyłem 1 sezon SG i do tej pory nie wymyśliłem ;)

Matefusz 24.07.2006 21:17

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
To wiem :]
Pamiętam ten odcinek Atlantis ;)
Ale czasem przez wrota przechodzą 2 osoby (nie z bazy SG) i wrota zamykają się natychmiast. Czasem też przechodzą 2 osoby, w kolejce są następne 2 osoby, które tak się rozgadały, że wrota na nie "czekają"..
Skąd one "wiedzą" kiedy czekać, a kiedy zamykać tunel? ;)
Zastanawiałem się nad tym odkąd skończyłem 1 sezon SG i do tej pory nie wymyśliłem ;)

Bo zanim osoba przeleci z Ziemi na inną planetę to minie troche czasu, wtedy te osoby wykorzystują ten czas żeby pogadać :P i potem przechodza, wrota nadal czekają itd itd itd

Tak mi się przynajmniej wydaje

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:00.