![]() |
Cytat:
|
gdyby pomogli, nie byłoby sezonu 11 :P
odcinek fajny, ciekawe połączenie obu seriali., a co najważniejsze - nie można było się na nim nudzić. jak widać pomysłów cenarzystom nadal nie brakuje. ciekawe, co będzie dalej bo na obecnym etapie ori stracili 1 statek a zostały tylko (aż?) 3... ps. dlaczego w menu nie ma opcji spoiler, tylko trzeba to wklepywać ręcznie :hmm: |
A ma być 11 sezon? nic o tym nie słyszałem ;)
|
na pewno będzie :D
nie zabija się kury znoszącej złote jajka zauważyliście, że w tym serialu dość konsekwentnie pomijane są szersze aspekty religijne? przecież wg teorii z serialu skoro Ra, Merlin, czy Tor byli ascendentami, to równie dobrze mogliby nimi być Jezus i Budda... ale tej kwesti jakoś w serialu nie porusza się... |
Moze nie ze szersze tylko jak do tej pory poruszane byly aspekty z religii Bogow egipskich i wikingowych ;) TORowych;) Chodz chyba z chrzescijanami cos juz bylo ale nie umie sobie teraz przypomnac... Moze kiedys nawiaza jeszcze do pozostalych religii swiata...
Eeeeee , moze Mnisi z Schaolin to sami Ascendenci ? ;D;D;D Dzis na ONECie NEWS "Klasztor Shaolin zdradza 700-letnie receptury". ...Kolebka kung fu - klasztor Shaolin - zamierza zdradzi***263; sekretne receptury lek***243;w tradycyjnej chi***324;skiej medycyny. Niekt***243;re z nich maj***261; ponad 700 lat... Moze jedna z nich bedzie Miksturka Lucjusza :D:D:D |
Cytat:
|
Doszed***322;em do 8 sezonu SG i teraz moje pytanie od kt***243;rego odcinka SG zacz***261;***263; ogl***261;da***263; Athlantics czy od 1 z 8 sezonu czy mo***380;e lepiej np. od po***322;owy 8 sezonu ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ra był Goau'ldem, a Thor Asgardczykiem... |
Cytat:
Chyba Ci się @woitas Goauld ascendowany pomylił ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko czy Anubis na pewno miał węża w głowie? ;) |
Mogliby te***380; lepiej wyja***347;ni***263; jak Anubis oszuka***322; Om***281;, ***380;e ta nie zauwa***380;y***322;a, ***380;e jest z***322;y i wog***243;le beeeee i pomog***322;a mu ascendowa***263; .
Bardzo mnie to ciekawi :D Fajnie by***322;oby te***380; obejrze***263; Walk***281; Omy z Anubisem |
Cytat:
:D @Mich@***322; - te***380; mnie to ciekawi, te***380; bym to ch***281;tnie obejrza***322;. :taktak: |
Fajnie to by bylo zobaczyc walke Wraith z Ori ;) Przesli by Ori przez nich jak przez maselko chyba co nie ;>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:03. |