![]() |
Otwierasz film i napisy, odpalasz edytor, ja zawsze zmieniam format napisów na czasowy, klikasz na jakiejś początkowej linijce napisów i przewijasz film w miejsce odpowiadające tej linijce, wciskasz ctrl+f1, potem to samo robisz z końcem (przewijasz napisy klikasz na linijke i szukasz odpowiedniej sceny w filmie) wciskasz ctrl+f2
dalej już bedziesz wiedział... :D |
To się cieszę, że się myliłem co do SEP. Skoro można w nim przesuwać napisy geometrycznie to jak to zrobić?
|
Cytat:
Wydawało mi się, że @bolo67 pytał się o to czy napisy muszą mieć ten sam FPS i odpisałem, że nie muszą bo co za różnica jakie napisy (FPS napisów) ściągniesz skoro i tak je przerabiasz do aktualnie posiadanego materiału a na sam koniec i tak FPS napisów bedzie zgodny z materiałem. A co do degustowania to owszem jest kilka rzeczy :D:> |
Cytat:
|
Cytat:
W przypadku dopasowywania napisów FPS nie ma znaczenia. |
Cytat:
|
Właśnie ukazały się 2 ostatnie odcinki 5 sezonu - według "rozkładu jazdy" miały być po nowym roku. Hatak już dorabia napisy.
|
Cytat:
|
Dżizas... Zsynchronizować np. w Bestplayerze.
|
Cytat:
|
Od dawien dawna jest dostępna wersja DVDRip i z napisami nie ma problemu ....
|
najwyra***378;niej zainteresowa***322;e***347; si***281; bardzo lich***261; wersj***261;... 3 sezony i 73gb ? To jakie***347; dziecko ripowa***322;o chyba :P
sezon 8,9,10, ka***380;dy z tych ma po 20 odcink***243;w to daje 60 odcink***243;w, ka***380;dy po 350mb wiec wychodzi 20.5gb gratuluj***281; tych 73gb i dziwnych wielko***347;ci pojedynczego pliku ;] |
no to dupa w krzaczorach :(
sci***261;gn***261;***322;em 8,9 i 10 seri***281; (73GB). Tydzie***324; ***347;ci***261;ga***322;em a teraz si***281; dowiaduj***281; ***380;e nie ma do tej wersji zsynchronizowanych napis***243;w!!! Za***ioza!!! |
Cytat:
|
Cytat:
Ogladam z lektorem. (bi jest z lektorem jest) Przynajmniejnie musze zakladac okularow. Tylko aparat sluchowy. Wygodniej. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:16. |