![]() |
Ten odcinek w stosunku do poprzednich był całkiem fajny.
|
Obiektywnie muszę przyznać, że odcinek lepszy od poprzedniego. Za bardzo mnie to nie zdziwiło, bo od poprzedniego to już nic nie mogło być gorsze. Nie żeby pojawiła się jakaś szaleńcza akcja, ale nuda była jakby mniej nudna.
Więc dla zachęty w odróżnieniu od ubiegło tygodniowego 0/10 dzisiaj dam całe 2/10. A niech ma. Za to użytkownicy forum Tok'ra oceniający serial SU mają u mnie pełne 10/10 - czytając ich opinię bawię się doskonale. |
Jak Wam się Light podobał?
Lepiej niż poprzedni... najlepsze ostatnie 2 minuty... rozmowa Younga z Rushem... :D 7/10 za ostatnie minuty... :mruga: |
ale on nie ściąga napisów wg nazw tylko hashy...
|
Cytat:
Widać pliki masz do kichy nazwane ;) |
Do czego dopasowujesz? Na Hataku masz dopasowane do różnych źródeł, wybierz odpowiednie. Abstrahując od jakości tłumaczenia synchro jest całkiem całkiem.
A jeśli masz nietypowe źródło i występuje taki efekt, to tylko ręcznie, kawałkami filmu... |
:'( niestety. W SubEdit robiłem wcześniej tak jak napisałeś i nie pomogło. Zainstalowałem Napiprojekt ale nie działa.
Cytat:
|
Użyć Napiprojekt. Albo w subedit stosować pasowanie geometryczne poczatek avi ctrl+f1, koniec avi ctrl+f2 zgode z fps z tego co pamietam.
|
problem z napisami
Może to nie jest miejsce na to pytanie ale jestem fanem SG-1 i SG:A więc pomyslałem jak nie tu to gdzie? Dopasowuję napisy w SubEdit-Player i na początku i końcu są ok ale w środku się rozjeżdżają. Co zrobić? :help:
|
Ciemność... ale oświetlenia na cycki starczyło... :mruga:
Ciemno nie mieli, bez przesady... zaraz im wody zabraknie całkowicie jak wszystkie laski wezmą się za prysznic... brakowało mi tylko, żeby ta lala po prysznicu panikowała, że nie ma prądu do lokówki/suszarki. Nuda... 2/10... może wlecą w tę gwiazdę i będzie ciekawiej... |
niestety zgadzam się... nie czepiam się scenariusza, ale w moich odczuciach dobór obsady jest do niczego.
aktorzy zupełnie do mnie nie przemawiają. swego czasu psioczyliśmy na ekipę SG:A lecz to co się dzieje tutaj... :sciana: jak już powiedzieli poprzednicy: nuda, nuda i jeszcze raz nuda... chcę SG-1 :buu: |
Stargate Universe [01x04] Darkness
Ocena 1/10 Ten serial jest coraz gorszy... |
Co się czepiacie? Kryzys jest, więc oszczędzają na czym się da. Nawet na oświetleniu planu. :szczerb:
A po diabła płacić tylu aktorom, jak można uśmiercić połowę i już jest taniej? :> |
w 5 odcinku lepiej jednak niech wleca w to slonce, beda miec duzo "light" a my spokoj od tego serialu.
ps. doszly sluchy, ze tata senator z odcinka pilota byl fanem sg1,ale po przeczytaniu scenariusza 1szej serii, jedynie logiczne bylo samobojstwo. co by nie musial grac w 20 odcinkach tego gniota. 01x13 Faith - Rush naprawia antene na statku, ku ogolnemu zdziwieniu lapia transmisje radia maryja,przez co wiara znow wraca w serca bohaterow, ze bedzie lepiej. |
Żeby tylko nie okazały się lepsze od serialu...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:49. |