![]() |
Od dawien dawna jest dostępna wersja DVDRip i z napisami nie ma problemu ....
|
Cytat:
|
Dżizas... Zsynchronizować np. w Bestplayerze.
|
Cytat:
|
Właśnie ukazały się 2 ostatnie odcinki 5 sezonu - według "rozkładu jazdy" miały być po nowym roku. Hatak już dorabia napisy.
|
Cytat:
|
Cytat:
W przypadku dopasowywania napisów FPS nie ma znaczenia. |
Cytat:
|
Cytat:
Wydawało mi się, że @bolo67 pytał się o to czy napisy muszą mieć ten sam FPS i odpisałem, że nie muszą bo co za różnica jakie napisy (FPS napisów) ściągniesz skoro i tak je przerabiasz do aktualnie posiadanego materiału a na sam koniec i tak FPS napisów bedzie zgodny z materiałem. A co do degustowania to owszem jest kilka rzeczy :D:> |
To się cieszę, że się myliłem co do SEP. Skoro można w nim przesuwać napisy geometrycznie to jak to zrobić?
|
Otwierasz film i napisy, odpalasz edytor, ja zawsze zmieniam format napisów na czasowy, klikasz na jakiejś początkowej linijce napisów i przewijasz film w miejsce odpowiadające tej linijce, wciskasz ctrl+f1, potem to samo robisz z końcem (przewijasz napisy klikasz na linijke i szukasz odpowiedniej sceny w filmie) wciskasz ctrl+f2
dalej już bedziesz wiedział... :D |
No i koniec SG:A. Teraz czekamy na te dwa filmy pełnometrażowe :)
|
o, na które? Mają być jakieś nowe?
|
Dwa ostatnie odcinki SGA będą w styczniu '09 te co teraz jakimś cudem wypłynęły to pre-air czyli raczej czegoś im brakuje IMHO szkoda czasu.
Też słyszałem, że SG-1/SGA mają co jakiś czas odkopywać jakimś filmem. |
Cytat:
@Reetou http://hatak.pl/napisy/2/StargateAtlantis/ na samym dole :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |