![]() |
Słabe źródła masz :fiu:
Ale nie polecam - obraz nawet, nawet, ale jak mi facio powiedział "Zwiozdnyje Wrata - Wsieliennaja" to wymiękłem. |
Cytat:
Cytat:
|
Raczej double lektor: babeczka i facio - niestrawne.
|
Chyba dlatego sprawa przeszła bez komentarza, takiego spaskudzonego przecieku nikt nie będzie chciał oglądać... ;]
|
@Patrix znaleźli się ludzie co ściągali Avatara w CAM, więc nie zdziwię się jak i to będą ściągać...
|
No i kuniec pierwszego sezonu SG:U. Skończył się tak jak myślałem czyli NIJAK ;p (wiele niewiadomych) Czekamy do września/października...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam nadzieję, że albo Young dostanie kulę w łeb od LA albo go sami członkowie załogi, już po wszystkim, wyp...lą przez śluzę w kosmos.
A ciekawe jak się zakończy ta sytuacja... stawiam, że LA się poddadzą, bo nie będą potrafili ochronić statku/osłon przed rozbłyskami i beznadziejny Elaj wszystkich uratuje... a mogło być tak pięknie i mógł wylecieć z tą Kloi w kosmos w p...du ... :mruga: |
oczekiwałem rozwiązania sytuacji a oni tylko pogorszyli sprawę...
ku... i tyle czekania... :] |
Cytat:
|
Poniżej w punktach opiszemy czego możecie spodziewać się w drugim sezonie:
1. Zobaczymy dużo więcej obcych ras. 2. Rozwiązany zostanie temat Franklina i krzesła pradawnych. 3. Dowiemy się więcej o obcych którzy stworzyli planetę z odc "Faith". 4. Dowiemy się po co Przymierzu Lucjan statek "Destiny". 5. Zobaczymy jak załoga odkrywa nowe miejsca na Przeznaczeniu. 6. Więcej planet i podróży przez wrota. Więcej na www.universe.socjum.pl |
Oby oby . . .
|
Ja nie narzekam - końcowe odcinki były niezłe i trzymały w napięciu. Chętnie czekam na drugi sezon.
|
Ktoś ma jakieś bardziej szczegółowe info o premierze nowego sezonu SGU ? Znalazłem tylko, że jesień '10 :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:08. |