![]() |
|
No właśnie, pozmieniali znowu na hataku bo przez jakiś czas były listowane premiery seriali po prawej stronie strony a teraz tylko filmy tam siedzą.
Czyli czekamy - Wtorek, 28 września :] |
No to ci co czekali właśnie się doczekali :]
|
Jeszcze na napisy czekam :P
|
Jak Wam się nowi obcy podobali? Dla mnie rewelacja! :)
No i po angielsku nie mówią. :D |
W skrocie powiedzcie. Bo jakos nie mialem okazji wkrecic sie w Universe.. Warto ? Jest cos z ducha Sg1 i Atlantisa ? Trzyma jakis poziom ? Bo nie wiem czy sciagac caly sezon i sobie maratona zrobic..
|
Z ducha SG1 nie ma nic. Oglądam, bo oglądam, ale wg mnie słaby - zero humoru typowego dla SG, zero akcji nudnej i przewidywalnej. Natomiast miłośnicy Babilona twierdzą, że jest świetny ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Caprica nie utrzymała poziomu BSG, to chociaż SGU przywołuje pozytywne wspomnienia :) |
jako fan serii Stargate oglądam tak z przyzwyczajenia - fakt dużo gadania ,mało akcji serial ogólnie nudny ......:ysz:
|
Cytat:
Już chyba o tym wspominałem - IMO to nie powinno nazywać się Stargate i wtedy nie miałbym wątpliwości. Stargate miał swoich oddanych fanów, serial SG-1 bardzo ładnie wszedł jako kontynuacja ze swoim klimatem, Atlantis idealnie się w ten klimat wpasował. A to to co to ma być? Jak chcieli coś takiego popełnić, to mogli to nazwać BSG Universe, a tak wyszło z tego nie wiadomo co. |
Cytat:
ale prawda jest taka, że chwilami flaki z olejem, nie powinni tak przeciągać bo zabraknie chętnych na trzeci sezon :( Ogólnie serial ma potencjał, ale scenarzyści wyraźnie walą w ***** póki co:sciana: |
2x7 - rewelacja! W końcu coś się zaczyna na poważnie dziać. Mam nadzieję, że nie spuszczą teraz z tonu.
|
A dopalacze skąd wziąłeś? Przegadali ponad 40 minut, a ten rewelacja :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:09. |