![]() |
Cytat:
|
Nie podpasował. Może rzeczywiście mówili żywiej niż zazwyczaj, ale cały czas jest to tylko gadanie. Więc gdzie to dzianie się?
|
No i czekamy do przyszłego roku na kolejne 10 odcinków ;)
@Reetou tym razem dostałeś trochę akcji :D ;p |
E tam...
|
|
ej no bez jaj. Serial ciekawie się zapowiadał. Mam tylko nadzieje, że jakoś go zakończą.
|
Dzisiaj zauważyłem tę informację. Jak dla mnie to jest to najsłabszy ze wszystkich seriali SG ale mimo wszystko miło się ogląda...
|
SG miał swoich fanów. A im w większości nie odpowiadał pewnie SGU (mnie nie). A ludzie którzy nie przepadali za SG w ogóle nie usiedli pewnie do SGU. A dla stacji liczy się tylko oglądalność, czyli kasa z reklam. Oglądalność słabsza od SG (pewnie) i sentymentów nie ma...
Pewnie ;) |
@Reetou choćby z tych powodów poleciała min. Caprica(choć przyznam że ostatni odcinek - 18 - zakończył cały serial świetnie).
Co do SGU to mam nadzieje, że zakończą go sensownie. |
Żałoba. Mam oczywiście na myśli stację a nie serial...
Niech jeszcze Fringe wywalą to już zupełnie będę pewien, że tam pracują idioci. Problem SGU jest taki, że wszystko wszyscy porównują do SG1 co jest błędem bo to żadna kontynuacja tylko jakaś gałąź. |
Kontynuacja może i nie, ale porównań nie da się uniknąć - choćby przez nazwę.
|
|
Atlantis moim zdaniem najlepsze.
Sheppard > all |
|
Bardziej zabolało, że nie wiedziałem wcześniej, a wszystko już wyprzedane. :smutny:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |