![]() |
Napisy niebawem
Cytat:
|
za wolno... :ja_chce:
|
Trudno mi coś powiedzieć po obejrzeniu pilota: na pewno nie jest to SG-1, czy Atlantyda, zupełnie inny klimat. Czy tam bzykał się ktoś w schowku? Jeśli nawet, to nie było to aż tak interesujące, żeby pokazać to na ekranie. Ale nie powiem, coś w sobie ma, podejdę do kolejnych odcinków. Zobaczymy, jak się rozwinie...
|
Cytat:
Coś musisz napisać. Twoja odpowiedź powinna zawierać co najmniej 5 znaków. |
Cytat:
|
Serial nie zapowiada się tak sensacyjnie jak SGA (gdzie wróg ?) ale obejrzę kolejne odcinki.
|
Cytat:
--------- Proponuję aktualizację tematu na: Kod:
[Serial] Stargate SG-1, Stargate Atlantis oraz Stargate Universe |
Propozycja przyjęta. :taktak:
|
Jest już Stargate Universe S01E03. Przyjaciele z Hataku pracują nad napisami.
|
Są i napisy.
Ciekawy odcinek. Szczególnie ostatnie 10 sekund... :D Przewiduję, że będzie mroczny jak BSG a coś mi się kojarzy też ze ST:Voyager, którego bardzo lubiłem... tylko tu będą musieli poznać 'stateczek' :) |
Zasadniczo nuda... Z SG1 i SGA ma wspólny tylko pierwszy człon nazwy.
|
lepiej niech sg:u skasuja jak zaraz dollhouse, ten serial to jedna wielka nuda. zamiast akcji to dramat, czy to ma byc kopia lost czy desperate housewives.
o ile epizod 1x03 pustynia itp sa nudne same w sobie, to ckliwe spotkanie cipy z mamusia poprzez kamienie pradawnych juz bylo dramatycznie nudne. a jeszcze zeby bylo bardziej nudno epizody 1x07 i 1x09 maja cale byc o spotkaniu ludzi z wlasnymi rodzinami. mysle, ze stargate sie calkowicie wypalilo. to co dzieje sie w 3 epizodach po tytulem air, gdzie brak im tlenu mozna bylo upchnac w 1 epizod i zlac kolejne epizody, ktore beda poswiecone zanikom energi itp. i wtedy naprawde bylby to dobry epizod. z episode guide na tv.com widac ze kazda katastrofe mozliwa na statku chca rozpisac na caly episod. zapowiada sie totalna nuda |
Pożyjemy, zobaczymy.
Dać im szansę! :D Doktorek "Rasz" mnie wqrwia trochę... McKay to była postać! :mruga: |
zastanawiam się, cóż to za cholerstwo oderwało się na końcu od statku... :hmm:
|
@woitas pewnie gwiezdne wrota ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:58. |