![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1396 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2009
![]() |
No właśnie .. Tajemnic wsadzają dużo .. a niedają ich rozwiązań .. jeśli w 4 episodzie nie będzie wyjaśnienia tej całej "kapsuły" to przestaje chyba oglądać . i koniec .. nie nie żart ..
Na pewno nie bo jutro o 14 robie z kumplem (18+) strone/forum o sg Universe ![]() Ps. To co wie kto co to była za "kapsuła" ?? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#1397 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapsuła z fekaliami. W końcu statek zaczął być eksploatowany...
|
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masz rację.
![]() zaplułem monitor !
|
|
|
#1399 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2009
![]() |
z kałem ?? xd
Wątpie xD + wątpie żę wątpie ! Oni by to w próżnie wywalili .. ;P tak samo jak w sg-1 ... ps. Ja chcę wiedzieć co to !! ps.2 Nic niemówili że wywalą w próżnie ps. jakby już wywalali to by statek był pozpawiony zasilania , które by na destiny przeznaczyli IoI ! !! |
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
dzisiejszy odcinek bije nuda poprzednie na leb, wiekszosc na przewijaniu bo ckliwych momentow nie znosze,a to zaloga 1/3 odcinka nagrywa smuty o sobie,1/4 odcinka kapitan uzywa kamienia i smuci do zony na ziemi,do tego ciemno i ponuro bo nie ma zasilania. i brak im pomyslow. w sumie jak scenarzystom
![]() ocena serialu wg mnie 1/10 jak dotad. ps. moze planuja juz zakonczyc serial bo koncowka jest prawidlowa. Ostatnio zmieniany przez Human : 17.10.2009 o godz. 16:19 |
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1403 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aż tak źle ? Jeszcze nie oglądałem...
|
|
|
#1404 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Poczekajmy jeszcze, bo mi się nie chce klikać znowu.
|
|
|
|
#1405 |
|
Mogę streścić, po co masz marnować 40 minut. A zresztą, co mi tam, może od razu kilka następnych:
1x01- 03 Air - poznajemy nowych aktorów i miejsce akcji, na statku brakuje powietrza i wieje nudą. 1x04 Darkness - brakuje mocy, wysiada nawet oświetlenie. To już nie nuda, nie dzieje się nic. Jedynym przejawem działalności Rusha jest wydzieranie ryja. 01x05 Light - Eli chwali się się funkcją latarki w swojej komórce szerszemu gronu. 01x06 Water - Właściwie woda też się kończy... Co słabsze osobniki na statku popełniają samobójstwo. 01x07 Earth - trochę więcej czasu dla rodzin pechowych pasażerów statku, czyli trochę retrospekcji z Ziemi. Co słabsze osobniki wśród fanów Stargate zaczynają popełniać samobójstwa. 01x08 Time - wszystkiego brakuje, to i czasu zaczyna brakować... McKay sika po nogach: tyle zagadek, tle emocji... I co było w tej rakietce? 01x09 Life - odkryto na statku obcą formę życia. Po bliższym badaniu okazało się, że namnożyły się karaluchy, które ktoś nieopatrznie przywlókł w bagażu. Ktoś przypadkiem zastrzelił Rush'a. Przewrotny tytuł... 01x10 Justice - ktoś zeżarł podwójną porcję ściśle wydzielanych racji żywnościowych. Najmniejszy na statku postuluje o powołanie komisji śledczej. 01x11 Space - komisja śledcza po emocjonującym dochodzeniu wykrywa sprawcę i puszcza skrytożercę w dalszą podróż na piechotę. 01x12 Divided - członkowie załogi statku dzielą się na pary, czyli wątek erotyczny. Wreszcie coś się dzieje, ale i tak za dużo nie widać, bo to PG 14 przecież jest. 01x13 Faith - niektórzy na statku mają jeszcze nadzieję, że coś się poprawi. Niektórzy fani również... Choć już niewielu... Ostatnio zmieniany przez Reetou : 18.10.2009 o godz. 01:33 |
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
No i prądu nie ma, więc jest ciemno.
![]() A tak poza tym, to bardzo fajne streszczenia.
|
|
|
|
#1407 |
|
Żeby tylko nie okazały się lepsze od serialu...
|
|
|
|
|
|
#1408 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.07.2005
![]() |
w 5 odcinku lepiej jednak niech wleca w to slonce, beda miec duzo "light" a my spokoj od tego serialu.
ps. doszly sluchy, ze tata senator z odcinka pilota byl fanem sg1,ale po przeczytaniu scenariusza 1szej serii, jedynie logiczne bylo samobojstwo. co by nie musial grac w 20 odcinkach tego gniota. 01x13 Faith - Rush naprawia antene na statku, ku ogolnemu zdziwieniu lapia transmisje radia maryja,przez co wiara znow wraca w serca bohaterow, ze bedzie lepiej. Ostatnio zmieniany przez Human : 18.10.2009 o godz. 03:24 |
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Co się czepiacie? Kryzys jest, więc oszczędzają na czym się da. Nawet na oświetleniu planu.
![]() A po diabła płacić tylu aktorom, jak można uśmiercić połowę i już jest taniej?
|
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stargate Universe [01x04] Darkness
Ocena 1/10 Ten serial jest coraz gorszy...
|
![]() |
| Tagi |
| atlantis, gwiezdne wrota, hara'kesh, jaffa, kapsuła z fekaliami, sg1, sgu, stargate, stargate universe, zat`nik`tel |
|
|