![]() |
Mam w planie Sims 5!
|
można czasem upolować okazję :spoko:
w sklepach te golarki zaczynają się od 8 stówek http://allegro.pl/item650751866_gola...zl_okazja.html |
Wypróbuj ją najpierw na nodze - dziura w nodze jet mniej uciążliwa niż w mordzie. :P
|
Bez ładowarki,dlatego tak tanio. A ładowarka pewnie niestandardowa :)
|
ładowarka 60 zł w serwisie Philipsa:P
prezent dla teścia:spoko: goli się od tygodnia, chyba zadowolony:spoko: no i made in Holland |
Ja kiedyś kupiłem Palma Tungstena C bez ładowarki za 240zł. Sklepowa cena była wtedy gdzieś ponad 1000zł, a niektóre sklepy dochodziły do 2000... :D
Dodatkowym minusem było "niemieckie oprogramowanie". Wystarczy zrobić hard reset i wybrać english ;) |
a jakies niemieckie dziecko przez tydzien plakalo, ze turysta zza Odry niby tylko o droge pytal...
|
Zastanawiałem się nad tym, może masz rację. Ale sprzedawca wyglądał na uczciwego (dużo punkcików itp ;) ). No a przynajmniej na normalnego.
|
Cytat:
|
bardzo niskie
chetnie bym tablice wymienial przy przekraczaniu granicy - nie bym sie bal, tylko mi wstyd i staram sie nie uzywac polszczyzny za granica pare razy zdazylo mi sie z Zona przechodzic na angielski, jak slyszlismy polakow z drugiej strony, jak juz obcokrajowiec spyta, to sie chwale, zem z Polski taki absurd - niby fajny kraj, a za polakow jednak wstyd |
a ja jestem dumny że Polakiem jestem!!!
|
|
Ilość załączników: 1
|
No co? Przecież to może być zgodne z prawdą.
Autko bezwypadkowe, tylko nawalony właściciel oparł się o maske w garażu :sciana: |
Przeciez to prawdopodobnie na 95% prawda !!! Ze auto jest BEZWYPADKOWE.
Jak mieliscie kiedykolwiek jakąś stłuczke to przeczytajcie co policia popisała sobie w swoich kajecikach, czy na mandacie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:23. |