![]() |
To kto kupi, żeby sprawdzić? :)
|
Cytat:
|
No ja też w sumie lubię takie ciekawostki, ale koleś trochę za mało komentarzy ma, zeby liczyć na uczciwość. A 300 szt. razy 20 zł to już wystarczająca sumka, żeby się pojawić i zniknąć. Raczej przeczekam :)
|
|
Alledrogo! :cojest:
|
http://pokazywarka.pl/swiatgier/
uzyszkodnik: swiat_gier_video Zenada, do czego doprowadzil fakt, ze ma sie iles tysiecy komentarzy... |
no właśnie,
tysiące komentarzy nic nie znaczy:sciana: |
Przesada.. Oczywiście sklep zachował się nie w porządku, ale biorąc pod uwagę jego wielkość i ilość transakcji, jestem skłonny wyobrazić sobie sytuację, że maile zostały przeoczone, bądź odłożone 'na później', zwłaszcza że od początku były raczej mało uprzejme.
Natomiast podsumowanie całości: Cytat:
|
Mi się jeszcze to podobało:
Cytat:
Na upartego "cenny czas" jestem w stanie pojąć, bo zamiast grać (tracąc cenny czas), to tylko bezproduktywnie sterczał pod tymi drzwiami przez 2 tygodnie. Ale o jakich pieniądzach on mówi? |
A przeczytałeś inne komentarze tego sprzedawcy, które zostały wystawione przez inne osoby na allegro.
Ja po takich komentarzach raczej bym u nich już nic nie kupił. Cytat:
|
O tym już wspomniał pisząc "cenny czas"... :D
|
Mógł się zająć czymś pożytecznym czekając na przesyłkę, więc ta strata czasu to tak nie bardzo coś.
Jak nie stracił czasu, to i pieniędzy. W te nerwy, to jeszcze jestem skłonny uwierzyć |
obracacie kota ogonem:sciana:
wystawili na sprzedaż grę, której nie mieli:sciana: to są fakty, też dałbym negatywa:spoko: |
Niekoniecznie. To normalna praktyka w takich sklepach. Sprzedaje się i na bieżąco bierze z magazynu.
Takie małe Just In Time :] W tym przypadku stanęło na 'Just in'. Time już niekoniecznie :P |
czy już pisałem, że cię lubię :ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:46. |