![]() |
No, słyszałem, że w PL "bezwypadkowe" to takie, w którym nikt nie zginął. :cojest:
Czy może nie odniósł jakiśtam obrażeń. |
Dokładnie!
Jakby pisało w ogłoszeniu "bezkolizyjne" to by było oszustwo a tak auto moze byc kompletnie rozbite, jak nie ma ofiar to jaest kolizja a nie wypadek. Wiec te wszytkie ogłoszenia z autami "bezwypadkowymi" to zadna sciema na 95% prawda :-). |
Tylko powstaje wątpliwość, czy pisanie "bezwypadkowy" o kupie złomu z grubsza przypominającej samochód jest tak do końca uczciwe - i nie mam tu na myśli oficjalnej nomenklatury (bo znaczenie "bezwypadkowości" już sobie wyjaśniliśmy), a jedynie potoczne rozumienie tego słowa. :)
|
E tam. Czepiać się. Przodu nie ma, silnik pewnie uszkodzony, ale zawsze osła można przyczepić i pojedzie. :szczerb:
|
Ale w swietle prawa nie mozna sie doczepic ze to jest oszustwo i oto wtych ogłoszeniach chodzi.
|
Cytat:
'Policyjne' rozumienie słowa wypadek nijak ma się do określenia stanu samochodu. Było już sporo dyskusji na ten temat, a ostatnio chyba w Auto Świecie dokładnie problem opisano. Jeśli samochód jest opisany jako bezwypadkowy, a w rzeczywistości brał udział w zdarzeniu drogowym, co wiązało się z koniecznością jego naprawy, to jest to oszustwo i sprzedawca ponosi za to odpowiedzialność. |
ale cena....... przesyłki.....
|
Cytat:
|
Mogl dopisac kilka 9 jeszcze.
Mysle ze przeczytal cala aukcje bo to jest jedno czy dwa zdania. |
Ja nie wiem, ale jakoś mnie nie przekonała Justynka...
http://www.allegro.pl/item684573964_...stona_bcm.html 100% sprawna niby ta pamięć, używana tylko 2 dni, a sprzedaje, bo pamięć nie pasuje do jej komputera. To jak jej przez te 2 dni używała? Zresztą to oznaczenie nie pasuje mi do kinstona, choć tego nie jestem siurek. |
Kingmax 1 GB PC3200 DDR RAM (MPXD42F-D8KT4R)
Tak powinno wygladac :) |
zgadza sie to kingmax a nie kingston
|
|
a o co chodzi? bo niezbyt wiem?
|
O ciekawą reklamę.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:31. |