![]() |
Taaaa.... wcześniej chcieli uczyć synchronizując półkule mózgowe przy użyciu dudnień synchronicznych (są tu nawet tacy co w to święcie wierzyli i linki do wspaniałych opisów zalet dawali :rotfl:), ale teraz wyrosło pokolenie, które już *******i naukę, bo po co się uczyć? Wystarczy mieć odpowiednie poglądy i czarny garnitur - praca się znajdzie. Więc teraz łatwiejsza wersja - zaćpać przez słuchawki i zwalić mózgowego konia.
|
Wiesz, co innego nauka na pewnych częstotliwościach pracy mózgu (bo to nie wymysł, ale fakt), a co innego wypisywanie niestworzonych rzeczy odnośnie tego, co jeszcze można w tym stanie robić (i przyznaję - upojenie alkoholowe to coś nowego..). Tymczasem każdy może ten stan osiągnąć po krótkim czasie praktyki (medytacja). Co jednak jest będzie potrafił z tym zrobić to już inna kwestia.
|
Ja nie potrafię szybko osiągnąć stanu upojenia alkoholowego :nieee:
Nie smakuje mi jak chlam duszkiem. || |
tak, my chlamy powoli, stale degustując :sciana:
|
no nie, ja czasami przerywam tę degustację na kilkadziesiąt godzin - coś robię źle? :blink:
|
stresujesz organizm
|
już się poprawiam :drinking:
|
Ilość załączników: 1
Mistrzowskie kręcenie licznika. :hahaha:
Załącznik 52869 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=721259202 |
Ostatnia cyfra to przeciez metry.
|
metry byly zwykle tylko w liczniku kasowalnym i wyroznione innym kolorem/oddzielone przecinkiem
tu na 99% sa km, jak Jou zauwazyl ;) |
No tak, ktoś jednego zera nie dopisał heh...
|
oczywiście, że metry (setki metrów) są na małym liczniku dolnym
licznik kręcony 'po mistrzowsku' bo oczywiście żadne auto tego nie przejedzie i na dodatek po tym w bardzo dobrym stanie :rotfl: |
Cytat:
Na Kubie to niejeden tyle ma||||:rotfl: |
Aleś se wybrał wyspę.
Ta jest najzdrowsza chyba mimo PZPN, i innych partii też tych skrajnie ... |
Ja bym powiedział, że mercem beczką da się po kilku drobnych remontach dokręcić do podobnych kilometrów. Hondą na pewno nie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:59. |