![]() |
Hmm, ja bym powiedział, że dobrego laptopa, znacznie lepszy telefon i jeszcze można wyżyć miesiąc. Nie no, ręce opadają :sciana:
|
Hmmm mając 6k pln, podliczmy:
- Golf 2 na chodzie 2k pln - dobry laptop 2k pln - dobry telefon 0,5k pln - roczny abonament za net 0,4k pln - zostaje 1,1k pln na inne wydatki... :D ...albo ajfon srajfon 4, co kto woli || |
Mozna wziac 3G S'a, ktory nadal jest swietnym telefonem (Omnia i HTC to raczej zabawki nie dla mnie ;-)), ale nadobrego laptopa ledwie wystarczy - MacBook to 3500 PLN, ale przydalby sie MB Pro, ktory kosztuje juz 6499 PLN :-(. Roczny abonament za net to jakies 850 PLN. Na temat Golfa 2 sie wypowiadal nie bede, bo nie byloby to zbyt pochlebne... ;-)
|
To Apple zwariowało z taką ceną, czy ten, kto sprowadził do Polski?
|
Zdaje się, że to ten co sprowadził oszalał (poza tym jak wszystkie komisy, mają super ceny, ale dla siebie, walą takie marże, że śmiać mi się chce). Oficjalna cena w USA to chyba 700$ za 32GB.
|
Cytat:
|
700$ też trochę dużo jak na telefon, ale przy sensowniejszym kursie dolara (~2,5 zł) to się już w jakiejś tam średnio rozsądnej cenie mieści. Co prawda dalej uważam, że zapłacenie tyle (~2 tys.) za telefon to gruba przesada, ale przynajmniej mniejsza niż 5 000 ...
|
Potwierdzma wczesniejsza wypowiedz - Polaczek zawsze bedzie kombinowal jak tu zarobic na ludzkiej naiwnosci. Od wrzesnia prawdopodobnie iPhone 4 w Orange, wiec ceny powinny byc normalniejsze ;-)!
|
I na ludzkiej pomyłce.
Wczoraj na EA Store przez jakąś godzinę (może dłużej) Sims 3 plus dodatki były po 0 zł. Dzisiaj na Allegro powoli pojawiają się "super atrakcyjne oferty".. |
Cytat:
Dobre laptopy nie są ze stajni Apple chyba, że chodzi Tobie tylko o piękne... |
Cytat:
Paradoks MacBooków - za ich cenę możesz mieć o wiele lepszego laptopa niż MB (jak nie dwa :szczerb:) |
Ja myślę, że dwa i jeszcze przyzwoity dysk zewnętrzny. :>
|
Cytat:
|
Za taką kasę, to przeciętny emeryt, co nie był w UB, milicji, partii, itd., "żyje" prawie rok.
|
:rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:47. |