![]() |
ja nie wiem co wy chcecie od wrocka ?
mamy kilka drog i po pijaku zaczynaja wydawac sie proste :> |
Cytat:
ale bawia mnie takie teksty:) dlatego podzielilam sie moja "radoscia i szczesciem":zygi: |
Cytat:
ja propozycje miłosne też dostaje.......od panów też :zygi: |
Cytat:
bardzo mnie to bawi:) z tego co wiem to raczej malo mozliwe, aby ten ktos mial moje foty:) |
Cytat:
Cytat:
Opór materii :\ Nic nie poradzę :podbite: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale podobno było fajnie ! A potem tygodniowy remont mieszkania :ysz: A potem były 19 stki z których już nic nie pamiętam || I kolejny remont :\ Baw się puki możesz ! A dalej jest jescze lepiej :) Bo już nie musisz samemu odnawiać mieszkania , tylko ekipę wynajmujesz :) A jeszce dalej to jest lepiej , bo dziecka są i u siebie imprez 0% :nie: Znaczy rujnujemy mieszkanie jakiegoś kolegi/koleżanki ;) A potem jest jeszcze lepiej ! Bo już tylko możemy o tym pisać (o wspomnieniach) na forum :) Co nas nic nie kosztuje (remont) :) |
@Czołgista dzięki za rady :) no narazie to planuje huczną 18 :) do której licznik jakoś powoli bije ale potem pewnie zleci do tych 25 ...... ;)
|
Cytat:
Moja luba nie czyta moich wypocin na forum . A banany dostaję za długie przesiadywanie w nocy :smutny: Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
no i Gratulacje!!!
wyrazy szacunku za wlasnie takie podejscie:) |
Cytat:
Ot taki jestem . Swoje zdanie mam i tyle. Tego się trzymam :) Bo myśmy się znazeźliśmy :) i jesteśmy :) Kto wie to zrozumie. Cytat:
np. Ja nigdy nie udawalem kogoś kimś nie jestem, i po wielu razach trafiłem na osobę z którą można żyć bezproblemowo (Prawie ;) ) do śmierci. I to jest to ! |
Cytat:
o mnie nikt tak nie powie bo jestem wredna malpa:) :respect: |
Cytat:
Ale fat jest faktem , to święta kobieta ! Której poprzysięgłem co trzeba i niech mnie zjadą na forum od ostatnich jak nie dotrzymam :) Zresztą jak coś powiedziałem to powiedziałem . Szlus i klamka.. Ja swój honor i słowo mam. A że trafiła mi się najwspanialsza kobieta na świecie , to już takie moje szczęście :) Dlatego nawet banować się z forum bez oporów daję :) |
Cytat:
jak ty z nim wytrzymujesz???podziwiam cie:), mnie non stop rozbawia:) :respect: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12. |