![]() |
Cytat:
no ja tez nie znam slowa mala ale chcialem byc delikatny bo wlasnie pije 3 browa a lodoweczka posiada jeszcze spory zapas :) |
Cytat:
Nawet fajną działką mogę Ci lunąć http://sprzedam.domek.org Bylibyśmy sąsiadami ;) @Legion , ja nieznam słowa mała jeśli o popijawę chodzi :piwo: |
Cytat:
Ale wymłodniałeś!:D Kurde. Chyba przeprowadzę się do Krakowa. |
prosze jak ladnie sie zrobilo mala popijawa :D :piwo:
|
:piwo: no nie może być inaczej :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
|
koledzy, ale nie rozpędzajcie się tak, nasze zdjęcia zamieszczamy w tu przecież || :respect:
Ktoś musi pilnować porządku ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Mozna by mu podsunac temat, bo straszyl ze chce zrobic chyba ze 20 wiec jedna w tę czy w tamtą strone nie robi|| A za zdrówko administracji jak najbardziej wypada wypic :piwo: |
Cytat:
Dobry admin - czytaj - ten co wyciął najwięcej postów. Zakładamy nowy temat - ankietę "dobry admin" || i generalnie nie ma się czego doczepić, a koledzy admini :respect: nawet nam by w tym pomogli ;) dgyby nie przeczytali tego posta :) :piwo: |
Cytat:
|
Co pijecie? Dajcie troche ;)
Zaraz sprawdze co tam jest w lodowce.....ale chyba jakis zywczyk powinien jeszcze byc. No to zdrowko :piwo: |
Pijemy też i zdrowie MODeratorów :piwko2:
A zwłaszcza tych, których w ostatnim czasie domeną jest cięcie po postach :czytaj: Może mały ranking: kto wyciał najwięcej postów w ostatnim miesiącu :> || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |