![]() |
Cytat:
Poza Legionem we Wrocławiu mieszka jeszcze kilka osób ! to pewne :taktak: Cytat:
Żona mnie kontroluje i czasem daje bana na forum na miesiąc lub dwa :smutny: Taki cichy mod :blee: Nawet na forum nie zarejestrowana ??? |
Cytat:
nie jest naciagane:) fajnie ze Cie satysfakcjomuje:) nie:)hehe ja cie lubie z kazda noca bardziej hehehe :respect: |
Cytat:
A Twoje wyjaśnienie jest naciągane , przesadzone i ogólnie takie sobie :\ Ale żeby nie było że się czepiam to mnie satysfakcjonuje :| Zadowolona ? :> |
Cytat:
zdrowko:piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
Nałęczowianka lepsza :taktak: :piwo: |
Cytat:
Fine! Thanks! :mysz: :piwo: |
tak jest!!! :spoko: ja też chlam - Muszyniankę.....coś mnie suszy po porannym kliningu nie wiem czemu :>
|
Cytat:
Twoje zdrowie :piwo: |
No i przy całej tej euforii nie zapominajmy kto założył tak fantastyczny
I wprost idealny do picia temat :czytaj: :czar: BTW Czy jest na sali jakiś MOD? ( Kurde! Zawsze piszę: jakiś, a ciągle na myśli mam tego samego ... :fiu: ) || |
ja pie.... nie mogę - następna imprezka ||
|
polak nie kaktus... pis musi
|
Cytat:
Po pijaku? Na trzeciego? Z dziewczyną? Nie wiem jak to nazwać??? Perwersja? |
Cytat:
ja niby nie prowadzilam samochodu,z przyczyn wiadomych brak prawka... samochod prowadzil moj kolega, tlumaczyli mi jak sie jezdzi we wroclawi i niestety kilka razy wyprzedzal na trzeciego lub szedl na czolowe zderzenie... co dla mnie nie jest niczym imponujacym, wprost przeciwnie ...jest to dla mnie brak szacunku dla zycia wlasnego i czyjegos... z tego co zdazylam zaobserwowac w dosc krotkim czasie to nie tylko on tak jezdzil...po tym miescie trzeba umiec jezdzic(albo nie jezdzic)... edit: dlatego zgodzilam sie z kolega ze po tym miescie lepiej jezdzic czolgiem dla wlasnego bezpieczenstwa:) czy wystarczy takie uzasadnienie???jest juz pozno to sory za styl i bledy |
Cytat:
Napisz coś konkretnego , chętnie poczytam. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:27. |