![]() |
Oto ramówka telewizyjna nowo otwartego kanału telewizyjnego Dla
alkoholików BOLSAT. 06:30 - Gdzie jestem, z kim jestem która godzina? - teleturniej z nagrodami 08:30 - Piwko czy winko - program poranny 09:00 - Wiadomości 09:30 - Alkobiznes - program integracji polsko-czeskiej 10:00 - Dębowe Przedszkole - program dla początkujących smakoszy 11:00 - The Smirnoffs - telenowela rosyjska 12:00 - Haftowanie na ekranie - reality show 12:30 - Soplicowo 2004 - Relacja z festiwalu piosenki Polskiej 13:00 - Sport - MŚ : Sztafeta 4x100 15:00 - Kielonopolscy (odc. 0.75) - telenowela Polska 14:20 - Teatr Bolstatu : Shakesbeer : To drink or not to drink. 15:30 - Łowienie na żywca - program dla samotnych kobiet 16:00 - Dzieje wina - Program historyczny 17:00 - Po kielonie - rozmowy polityczne 17:30 - Liga polska - Lech-Poznań vs. Tyskie-Tychy 18:45 - Zwierzyniec - Złoty Bażant - film słowacki 19:00 - Wieczorynka - Przygody Jasia Wędrowniczka (The A dventures of Johny Walker) - film animowany prod.angielskiej 19:30 - Zagrożenia XXIw. - Esperal 20:00 - SUPERKINO : Indiana Jones i poszukiwacze zaginionej Warki ***8211;film fab. USA 21:30 - Rozmowy w rynsztoku - talk show 22:00 - 40% - lista,lista,lista przebojów 22:30 - Z gwinta - Magazyn reporterów Bolsatu 23:30 - Decyzja należy do ciebie - odc. pt: 0,7 czy połówka 00:00 - Kino Mocne : Odwyk - Pogromca wyzwolonych - horror USA 02:00 - Gość Bolsatu : Gucwiński opowie o swoich pawiach 02:30 - Na planie : Absolwent 03:00 - Jak przerobić Pana Tadeusza - program edukacyjny 04:15 - X-Flaszki - program nocny :haha: |
|
Cytat:
Tak w ogóle to czasami zastanawia mnie, jak ludzie coś takiego robią. Przecież teoretycznie za wystawienie przedmiotu na Allegro płaci się prowizję, stosownie do ceny przedmiotu. Nikt tego potem nie ściga? |
Nie wiem, czy to śmieszne, ale co tam:
http://wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomo...dTs=1107353369 |
placi sie prowizje, ale po sfinalizowaniu transakcji, a tak to placisz tylko 2-3zl za wystawienie aukcji.
|
Cytat:
|
Instrukcja korzystania z ubikacji
1.Ubikacja powinna być zawsze utrzymana w czystości. 2. Do muszli klozetowej i pisuarów nie należy wrzucać śmieci, szmat, niedopałków, zapałek ani resztek jedzenia. 3. Na muszle klozetowa nie należy wchodzić nogami, lecz siadać jak na krześle, całym ciężarem ciała, tak aby pośladki całkowicie i dokładnie przylegały do deski klozetowej. Tułów powinien być wyprostowany, przy czym punkt ciężkości należy przenieść ze stop na pośladki, kładąc ręce wzdłuż odpowiednich kolan. Siedzieć należy w taki sposób, ażeby kał wpadał do muszli, a nie na deskę. Jednocześnie należy starać się nie zmoczyć deski moczem, w tym celu należy przytrzymywać ręką narząd moczowy, skierowując go do muszli. 4. Przy korzystaniu z pisuaru należy podejść do niego jak najbliżej, nawet dotykając go lekko kolanami, pochylić się do przodu, wyjąc całkowicie narząd moczowy, lekko nachylić go w dół i oddać mocz aż do ostatniej kropli. Przed zakończeniem oddawania moczu nie należy odchodzić od pisuaru, aby nie rozbryzgiwać moczu po podłodze. W ten sposób podłoga wokół pisuaru będzie sucha. |
Cytat:
cennik allegro: Wartość początkowa/ Opłata za wystawienie 1,00-9,99 zł 0,15 zł 10,00-24,99 zł 0,25 zł 25,00-49,99 zł 0,50 zł 50,00-249,99 zł 1,00 zł 250 zł i więcej 2,00 zł |
|
Cytat:
Po prostu extra :haha: |
http://www.cda.pl/gry-online/g/gra-britney.html- Świetna gra, tylko się zabardzo nie wczuwajcie!! :D :D
|
Cytat:
świetna tylko link nie działa |
aha!! to nie wiem czemu?? :(
|
usuncie '-' z konca linku ;)
|
Cytat:
A, no to spoko, myślałem, że przy tych wyższych kwotach opłaty są trochę większe. A tak tylko Allegro trochę sobie dodatkowo na ludzkich wygłupach zarobi. Też dobrze :) @ o0MorGotH0o Swego czasu jak zapraszałem do domu gości, coś takiego wisiało u mnie w toalecie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:54. |