![]() |
Cytat:
|
Cytat:
TU :mruga: Kto da więcej? ??? :mruga: |
ja dam grosz i butelkę po Grolsch'u
|
Dam lewa polowke od 200 euro z crunchipsow ;) Ha, no i kto mnie przebije?? ;p
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
|
Może nie było
Radosny zając kica i krzyczy: - Miałem lwicę, miałem lwicę... Usłyszał go lis i kiwając głową woła: - Te zając, jak to lew usłyszy, to ci nogi powyrywa! Na to zając: - Eeee tam, miałem lwicę...... Usłyszał go wilk i ostrzega zająca: - Te zając, jak to lew usłyszy, to ci nogi powyrywa! A zając swoje: - Miałem lwicę.... W końcu i lew usłyszał niefrasobliwego zająca i z rykiem ruszył, by pochwycić szaraka, jednak gdy zając zrobił unik, lew z ropędu walnął łbem o głaz i stracił przytomność. Zając podchodzi do lwa od tyłu i podnosząc jego ogon wzdycha : - No, w to, to mi nikt nie uwierzy. Tatuś tłumaczy synkowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje, miota się po podłodze, wygina niewidzialną partnerkę na wszystkie strony, obrazowo ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą pozycję. Synek tymczasem siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płoną, rumieńce wypełzły na buzię, głowę coraz bardziej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje. W końcu udaje mu się przerwać oszalałemu rodzicowi i mówi: - Ale tatusiu, przestań już proszę! Mówiłem ci, że mam jutro w szkole historię, wiesz wojny, zabory i takie tam, a ty miałeś mi tylko wytłumaczyć co to jest NAJEŹDŹCA! |
Cytat:
^_^ |
Cytat:
|
Dobra, ja was przebiję w tej licytacji, dam posta #4000 w tym topicu. :P
|
a ja dam #4001 ;p BTW piszcie na moj nowy mail ClassicGOD[AT]antychryst.pl :D
|
Poszedł mały Jasio do cyrku i tak się złożyło, że musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Rozpoczął się występ i na arenę wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta:
- Jak masz na imię? - Jasiu. - A więc Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? - Nie. - A czy ty jesteś tułowiem krowy? - Nie. - A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa HAHAHA! (zaśmial się szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi: - Jasiu, jutro też pójdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał. - Nie martw się Jasiu, tym razem pójdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. No i tak się stało. Następnego dnia poszli Jaś i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi więc Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia pyta: - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty: - Wypierdalaj! |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Wprost umieram ze śmiechu ... Faktycznie Straszliwy powód do dumy :blee: :sciana: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:18. |