![]() |
prad jest :spoko:
|
Ehh, nie ma tam zadnej interesujacej mnie polowki :'(
|
a to pech ja oststnio mialem chyba 20 ale poszlo do ... smieci
|
Cytat:
|
Wiem, wiem, albo na kazde 1000 lewych polowek 200 euro, przypada 1 prawa polowka... ;p
|
Dobra nie wiem czy to smieszne ale ten przewodnik jest ręcznie robiony przez studentke grafiki według mnie wyszło za***iscie
http://img292.echo.cx/img292/2568/przewodnik2yt.th.jpg |
Cytat:
|
-Co robi polski kibic, gdy reprezentacja Janasa wygrywa mistrzostwo świata?
-Wyłącza Playstation i idzie spać. -Dlaczego mężczyzna pobudza się ogromnie na widok nagich kobiecych piersi?? -Nie wiadomo, ale tak samo ma na widok dwóch zimnych puszek piwa... Do seksuologa przychodzi facet i zgłasza mu swoje problemy z erekcją. Lekarz każe mu się rozebrać, dokładnie ogląda jego organy, potem wyjmuje z szafki jodynę, smaruje mu jedno jajo na fioletowo, zapisuje coś w karcie pacjenta i kieruje go z nią do lekarza mającego gabinet na drugim końcu przychodni. Facet wchodzi do drugiego gabinetu daje kartę doktorowi, ten czyta, każe mu się rozebrać, wyciąga z szafki jakiś płyn, maluje mu drugie jajo na zielono, zapisuje też coś w karcie i odsyła gościa z powrotem do pierwszego specjalisty. Po drodze klient postanowił sprawdzić co mu dolega. Otworzył szarą kopertę wyciągnął swoją kartę i czyta. Wpis pierwszy : "Z okazji Świąt Wielkanocnych, przesyłam panu doktorowi najserdeczniejsze życzenia. dr. Kowalski" Wpis drugi: "Dziękuję za miłe słowa, Panu też życzę dużo wielkanocnej radości, dr Malinowski" Leży mucha na plecach, bzyczy i macha nóżkami. Przylatuje druga mucha i siada obok. - Aerobik? - Nie, Muchozol. a wiecie czym się różni kibel od dziekanatu ?? w kiblu przynajmniej coś załatwisz |
Kierowca autobusu miał ponad 5 promili alkoholu
co najmniej 5 promili alkoholu w wydychanym powietrzu miał kierowca autobusu PKS, który wiózł w środę pasażerów na trasie Rawa Mazowiecka - Tomaszów Mazowiecki (Łódzkie).41-letni kierowca był tak pijany, że podczas badania w alkomacie zabrakło skali. Na szczęście nie doszło do tragedii. Jak poinformowała PAP Mirosława Kraszewska z biura prasowego łódzkiej policji, autobusem jechało 20 osób. W miejscowości Czerniewice pasażerowie zauważyli, że kierowca ma problemy z prowadzeniem autobusu i zawiadomili policję. "Badanie alkomatem zadziwiło policjantów. Skala, która mierzy do 5 promili alkoholu, zapełniła się do końca. Policjanci natychmiast uniemożliwili dalszą jazdę kierowcy" - dodała Kraszewska. Od mężczyzny - mieszkańca Tomaszowa Maz. - pobrano krew do badania. Teraz odpowie za jazdę pod wpływem alkoholu i narażenie innych osób na niebezpieczeństwo, za co może mu grozić kara nawet do 10 lat więzienia. Policja ustala też, czy mężczyzna wyjechał w trasę już pijany; osobie, która dopuściła do tego może grozić kara nawet dwóch lat więzienia. zródło onet.pl |
Fragmenty kartkówki gościa z mojej klasy:
1. napisz jakie sa granice powłoki ziemskiej: Na poczatku jest wielka kula a potem warstwa. Sa dwie granice powłoki i jest jeszcze jedna powłoka. 2. Co to jest środowisko geograficzne: Środowisko geograficzne jest to środowisko które zachodzi w słońcu i niezachodzi w księżycu i jest to środowisko geograficzne są to drzewa i różne krzewy na ziemii |
http://people.ambrosiasw.com/~andrew/funny/ambition.jpg
to sie nazywa ambicja :spoko: Systematyka premier filmów: 1. Pierwszy raz w P2P (premiera internetowa 0,5 roku przed punktem 3) 2. Pierwszy raz w kinach (premiera kinowa) 3. Pierwszy raz w kinach w Polsce 4. Pierwszy raz na DVD 5. Pierwszy raz w telewizji płatnej 6. Pierwszy raz w P2P w wersji rozszerzonej 7. Pierwszy raz na DVD w wersji rozszerzonej 8. Pierwszy raz w telewizji, za którą nie trzeba płacić, (ale film trwa o 1 godzinę dłużej z powodu reklam) 9. Pierwszy raz w telewizji, za którą trzeba płacić abonament/podatek, ale film jest opóźniony o godzinę, m.in. z powodu reklam przed seansem. Oprócz tego film jest nadawany w porze największej oglądalności, czyli o 2:30 w nocy. Przed filmem puszczany jest film dokumentalny o dziwnych ludziach, po którym chce się wymiotować |
|
|
|
to ostatnie, ze skrzynką pocztową mocne!!! ^_^
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:22. |