![]() |
takei powiedzonko "gdy pali się szkoła to ją szybko gaś benzyną" hehe trzeba kiedyś spróbować POLECAM
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Kubek dla szefa :)
|
Ilość załączników: 1
Profilaktycznie napisze: "Nie wiem czy było" ;)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy chodzi ci o mój pocztowy? || |
Cytat:
|
żałosne... ta doda wszędzie wyskoczy z tymi swoimi wypchanymi cyckami (więcej się nie dało, dzizz) tylko po to aby o niej głośno było
i żebym takie coś miał ogladać to mi powinni płacić, wole naturalne |
Pewnie było, a może nie:
- Halo ? - Cześć maleńka, tu tatuś, daj mi mamusię. - Tatusiu, mamusia jest na górze w sypialni z wujkiem Frankiem. Po dłuższej chwili milczenia: - Ależ córeczko, nie masz żadnego wujka Franka! - Nieprawda! Mam i jest teraz z mamusią w sypialni! - Ok, no cóż... posłuchaj uważnie, chcę żebyś coś dla mnie zrobiła. Dobrze? - Dobrze, tatusiu. - To idź na górę do sypialni, zapukaj do drzwi i powiedz, że tata właśnie parkuję przed domem... Kilka minut później : - Już zrobiłam. - I co się stało ? - Mama bardzo się przestraszyła, wyskoczyła z łóżka bez ubrania i zaczęła biegać po pokoju i krzyczeć, a potem potknęła się o dywan i wypadła przez okno i leży nieżywa. - Boże, a wujek Franek ? - On tez wyskoczył z łóżka bez ubrania i krzyczał i w końcu wyskoczył przez okno, to z drugiej strony i wskoczył do basenu. Ale tatusiu, tam nie było wody, miałeś napełnić go w zeszłym tygodniu i zapomniałeś. No i wujek upadł na dno i tez jest nieżywy. Baaardzo długa chwila ciszy, aż wreszcie : - Hm mmm, basen mówisz ? A czy to numer 555-43-56? |
Cytat:
Dziewczyna ma talent! A raczej dwa! ^_^ I je rozwija Te talenty ... :mruga: |
Cytat:
jedną pokażę :jezyk: http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/014/1445.jpg ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:41. |