![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
eeeee tam koleś wygkląda jak wygląda, ale jaka fajna czapeczka;) minę też pewnie długo ćwiczył ||
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Te rozmowy widze pierwszy raz. Podczas czytania prawie umierałem ze śmiechu;) |
Jedzie facet samochodem ciezarowym i zatrzymuje go policjant:
- juz piaty raz pana zatrzymuje i zwracam uwage ze gubi pan ladunen. na co koles odpowiada: - a juz piaty raz panu powtarzam ze jest zima a ten samochod to piaskarka! :D |
Na plaży w Kalifornii spotykają się dwie pchły. Jedna z nich trzęsie się i jest strasznie przemarznięta.
- A czemu się tak trzęsiesz? - A bo przyjechałam tu w wąsach motocyklisty i strasznie mnie przewiało. - To na drugi raz zrób tak jak ja: Skaczę sobie na lotnisko, upatruję jakąś stewardessę, wskakuję jej pod spódniczkę, wchodzę pod majteczki i całą podróż śpię w przytulnym i ciepłym "lasku". - OK tak zrobię następnym razem. Spotykają się na drugi rok i sytuacja się powtarza, tamtą pchłę trzepie znów z zimna. - I co nie skorzystałaś z moich rad? - Zrobiłam dokładnie tak jak mówiłaś, poskakałam na lotnisko, upatrzyłam stewardessę, wskoczyłam jej pod spódniczkę pod majteczki znalazłam ciepły przytulny lasek i zasnęłam. A jak się obudziłam byłam w wąsach motocyklisty. |
Cytat:
moze ja swoje rozmowy wkleje sa jeszcze gorsze:)hehe |
http://kazior.org/jak_powinno_sie_nalewac_wodeczke.jpg
(dla pelnoletnich) :D |
|
Dwie pchły spotkały na plaży słonice i zaczynają ją wyzywać;slonica ****ica,słonica ****ica,słonica ****ica.Słonica nie namyślając się wiele jak nie huknie obie trąbą aż jedna znalazła się parę ;metrów;w piasku dalej a druga wylądowała jej na szyii.Ta z piasku krzyczy do tej na szyji;UDUŚ ****E, UDUŚ ****E
|
http://bash.org.pl/top50/
Na swiecie: Szanowny kolego, dlugo nie widzielismy sie! U nas: Kope lat, k**wa mac! Na swiecie: Pan to jest bardzo wyksztalcony. U nas: Co za pedal. Na swiecie: Nie zauwazyl pan wszystkich aspektów umowy. U nas: Pie***lony slepiec. Na swiecie: Pan raczy zartowac. U nas: Po***alo cie? Na swiecie: Nie, nie ma pan racji. U nas: C**j ci w dupe. Na swiecie: Dane które posiadacie nie odpowiadaja faktom. U nas: Nie pie**ol! Na swiecie: Pana sekretarka jest bardzo sympatyczna. U nas: Posuwasz ja? Na swiecie: Smacznego. U nas: Udlaw sie ch*u. Na swiecie: Jaka funkcje pelni ten pan w firmie? U nas: Co to za fiut? Na swiecie: Chwilowo nie jestesmy zainteresowani reklama. U nas: Na ch*j mi reklama. Na swiecie: Wydaje mi sie, ze z jego zdaniem nie musimy sie liczyc. U nas: Pier**lic go. Na swiecie: Ten projekt jest latwy do zrealizowania. U nas: Z palcem w dupie. Na swiecie: To niemozliwe. U nas: Takiego wala. Na swiecie: Chwilowo nasza firma nie prosperuje najlepiej. U nas: Jestesmy w gównie. Na swiecie: Pan jest bardzo ostroznym rozmówca. U nas: Dyplomata je**ny. Na swiecie: Dlaczego nie zgadzacie sie na dalsza wspólprace? U nas: Poj**alo was? Na swiecie: Rozwój sytuacji na rynku nie idzie w pomyslnym kierunku. U nas: Jest ch**owo. Na swiecie: To wplywowi panowie. U nas: Same *****y. Na swiecie: Ten pan nie ma znaczacych kontaktów. U nas: Moze mi zrobic laske. Na swiecie: Dziekuje! U nas: (Wyraz nie istnieje) |
mam nadzieję że nie było
>Nalepka na opakowaniu: "Odwrócenie opakowania do góry nogami może spowodować poważne uszkodzenie zawartośći" >W instrukcji obsługi praliki automatycznej: "Nie wkładać dziecido środka bębna" >Ostrzeżenie zamieszczone na metce: "Kołdry nie prać, bo może zbaranieć" >Z instrukcji obsługi zraszacza: "Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dźwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów" >Na workach od odkurzacza: "Worek nie jest zabawką. Założenie go na głowę grozi uduszeniem" >Na opakowaniu wedzonego łososia: "Skład: łosoś, sól, dym" >Na szwedzkiej pile mechanicznej: "Nie zatrzymywać łańcucha za pomocą rąk bądź genitaliów" >Na pudełku orzeszków podawanych w liniach lotniczych American Airlines: "Instrukcja: 1) Otworzyc pudełko 2) Jeść orzeszki" >Na pudełku zupy Dial: "Sposób użycia: jak zwykłą zupę" >Na orzeszkach ziemnych Sainsbury's: "Uwaga: zawiera orzeszki" >Na tabletkach nasennych Nyto: "Uwaga: może powodować senność" >Na mrożonkach: "Zalecany sposób przyżądzenia: rozmrozić" >Na kostiumie Supermena dla dzieci: "Założenie te go kostiumu nie umożliwi ci latania" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:11. |