![]() |
Osoby z rozrusznikiem serca nie powinny klikać na to hiperłącze. :jezyk:
|
racja racja oto nowa gra i jedna fajna zecz :D
http://accounts.plit.dk/cgi-bin/acco...rrerCode=advb7 |
Nie wiem czy ta gierka była: właśnie tu
|
znam ja ze strony www.kupa.pl ;p
|
Cytat:
|
www.wieprzowinki.dvs.pl - tu to sa dopiero pupcie ;)
Nie wiem czy bylo ale: Malzenstwo gralo w golfa. Zona byla poczatkujaca i trafila pileczka do pobliskiego domku wybijajac szybe. Oboje postanowili isc tam, przeproic wlasciciela i zaplacic za szkody. Weszli do domku, ujrzeli rozbita waze porcelanowa i wyluzowanego mezczyzne siedzacego na kanapie i najwyrazniej oczekujacego ich przybycia. - Dzien dobry! Przyszlismy zaplacic za wyrzadzone przez zone szkody. - Dzien dobry! Jestem dzzinem z tej wazy. Rozbijajac ja uwolniliscie mnie. Spelnie za to wasze trzy zyczenia. Mam jednak prosbe, abyscie mi jedno z nich oddali. Malzenstwo zgodzilo sie. Jako pierwsza prosila zona: - Chcialabym byc do konca zycia mloda i miec piekny dom na Karaibach - Mowisz i masz, jutro gdy sie obudzisz bedzie wszystko zalatwione Pozniej maz - Chcialbym miec wlasna firme, ktora do konca mojego zycia bedzie przynosic niewyobrazalne zyski - Mowisz i masz, jutro gdy sie obudzisz bedzie wszystko zalatwione Pozniej dzin poprosil o sex z zona mezczyzny. Zgodzili sie bo w koncu spelnil ich zyczenia. Poszli na gore. Dzin po skonczonym numerku rozmawia z zona - Ile at jestescie malzenstwiem - 10 - To po ile macie lat - Ja 33 a maz 35 - I wy ****a w dziny wierzycie ??!! |
Cytat:
Ale fajne i straszne ;) |
A znacie znaczenie swojego imienia? Jeśli nie to kliknijcie tu ^_^
P.S. Jak nauczyć Anglika przeklinać po polsku: - Tea who you yeah Bunny - Scotch me tea who you - Odd Pear Doll She - Dee May She - Tea Story Who You - Yes Tess Q Tess |
Cytat:
Qrde, ciężko teraz znalezc smiesznego tak żeby się niepowtórzyć :ysz: |
wlasnie a im dalej w las tym wiecej powtorek bo takie zeczy kiedys sie koncza ;)
|
Cytat:
A jak juz takie dajesz to zasugeruj co one zawieraja. :bicz: Cytat:
Gdzie takie panie sie bawia? :D |
Cytat:
szafran udało Ci się mnie przestraszyć. |
Ilość załączników: 1
. :D :D :D
|
Cytat:
Skasuj ten link!! |
Koniec imprezy...