![]() |
Film ja, robot jest fajny czy nie bo nie wiem czy warto isc na to do kina ???
|
Cytat:
pozdro ;) |
no pojutrze nie bylo najgorsze to napisz mi jutro jak mozesz na priv czy filmik jest ok ;)
|
Cytat:
film do obejrzenia nie przepadam za fantastyka ale dla will"a mozna skoczyc do kina |
Cytat:
|
z tym samolotem to mozliwe ze go trafili czyms [rakieta z f-16] przed pentagonem ze tylko chmura spalonej benzyny [+ druga rakieta] wbily sie w pentagon :)
|
to jest ¶wietne:
Zawarty w Windows XP Service Pack 2 Pop-up Blocker może blokować dostęp do witryny Windows Update. Dokument na ten temat przygotował Micorosft http://support.microsoft.com/default...b;EN-US;884841 |
Przychodzi facet do księdza:
- Księże proboszczu, ja mam taką nietypową pro¶bę. Chciałbym ochrzcić swojego kotka. - Nie ma mowy! Bezrozumne i bezduszne stworzenie nie ma prawa do ¶więtych sakramentów! Nie mogę dopu¶cić do takiej profanacji! - Ale ja bardzo kocham swojego kotka i chciałbym, by dostąpił on zbawienia. Ja dobrze zapłacę. Jestem bardzo bogaty. - Nie ma takich pieniędzy! - Tak? Ale ja jestem gotów zapłacić... (i tu wymienił sumę). Ksiądz zaniemówił. Pomilczał chwilę, jakby co¶ rozważając, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: - Oczekuję Pana wraz z pańskim kotkiem i rodzicami chrzestnymi w niedzielę o piętnastej. W wyznaczonej porze wszystko odbyło się zgodnie z regułami. Kotek został ochrzczony, a czek zainkasowany. Po kilku tygodniach jednak wie¶ć dotarła do biskupa. Ten, w¶ciekły jak osa, wsiadł do mercedesa i sam, bez kierowcy, pognał do parafii owego księdza. Wpada na plebanię i już od progu wrzeszczy: - Co ty, na Boga, wyrabiasz?! Koty chrzcisz? Przecież to grzech ¶miertelny, nie mówiąc już o o¶mieszeniu Ko¶cioła! - Ekscelencjo! Ja rozumiem. Tak, to jest grzech i ja biorę go na swoje sumienie. No ale... Business is business! Proszę za mną. Oprowadził biskupa po ko¶ciele, pokazując ¶wieżo wyzłocony ołtarz, odnowione organy, marmurowe posadzki i boazerie z cennego drewna. Na plebanii z dumą pochwalił się najnowocze¶niejszym sprzętem audio-video, luksusowym mercedesem w garażu, ¶wietnej jako¶ci (i ceny) meblami. - Widzi ekscelencja? A pamięta ekscelencja może, ile przesłałem ostatnio do kurii? - Pewnie! Sam kupiłem mercedesa za te pieniądze. My¶lałem, że z rok je odkładałe¶. - A czy ekscelencja wie, że pogrzeby i ¶luby u mnie za darmo? Mam tyle kasy, że nie muszę brać od ludzi. - Skąd? - WŁA¦NIE ZA TEGO KOTKA! - No to ile, do cholery, ten facet ci dał? - Dał... (i tu ksiądz wymienił sumę). Biskup zaniemówił. Milczał przez chwilę, jakby co¶ rozważając, wreszcie zrezygnowanym głosem powiedział: - Przygotuj kotka do komunii i bierzmowania. |
Nimal doskonały kawał :spoko:
|
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30789146 - zobaczcie to :P
|
Piekny dysk :haha:
|
Cytat:
|
Ja też bym sobie kupił ale nie mam obudowy big-tower, a do takiego dysku to trzeba mieć wypa¶n± obudowe żeby dysk nie zdechł ^_^ :D ^_^
|
przeczytajcie opis tej aukcji - ostatnie zdanie zwlaszcza ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30430818 ja ze swoim fonem nie jezdzilem jeszcze nigdzie, az sie boje :) |
...i prawdopodobnie ma zasięg tylko na Warszawę.
Heh, no szkoda, bo jakby zasięg był na Kraków to bym kupił ^_^ :spoko: ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:05. |