Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Funny fotos, kawaly... itp. - jeszcze sie tak nie usmialem :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/funny-fotos-kawaly-itp-jeszcze-sie-tak-nie-usmialem-36353/)

pablocoo 30.09.2004 22:50

Do nieba przychodza: Ronaldo, Luis Figo i Beckham. Wita ich Bog i pyta, co dobrego w zyciu zrobili.
Zaczyna Ronaldo: "No ja bylem wzorem dla nastolatkow, kibice mnie uwielbiali, pomoglem zdobyc Brazylii mistrostwo swiata"
Bog: "No dobrze, usiadz po mojej prawej stronie."
Kolej na Figo: "Bylem liderem druzyny Portugalii, kochali mnie fani, oprocz tego ze jestem pilkarzem, jestem tez dobrze wyksztalcony"
Bog: "W porzadku, usiadz po mojej lewej stronie"
Po tym Bog spoglada na Davida Beckhama i pyta: "A ty co? Po pilke przyszedles??"

legion 30.09.2004 23:00

Cytat:

Napisany przez zuk4u

niezle :haha:

woitas 01.10.2004 00:03

W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi:
* Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt.
Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią...
* Znacie tę wioskę na południe stąd?
* Mhm
* No to już jej nie ma. Wyssałem ich, co do jednego...
Drugi wampir wstaje:
* Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnię żołądek.
Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią...
* Znacie to miasteczko na zachód stąd?
* No...
* Nikt już tam nie mieszka, he,he..., be-ek!
Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach:
* Teraz ja, niedługo wracam.
Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty.
Twarz cała we krwi.
* A ty gdzie byłeś?
* Nigdzie. Wy***ałem się na schodach.

pawelblu 01.10.2004 08:50

A bylo to ??

http://fun.from.hell.pl/2004-09-30/GODvsBUSH.gif

icemac 01.10.2004 09:01

Ilość załączników: 2
||

pawelblu 01.10.2004 11:35

Przypomnialo mi sie jeszcze co mowil kiedys grabowski (jako gorol):

-kiedys syn sie mnie spytal: czy warto sie ozenic. To ja mu na to:

Masz 2 mozliwozliowsci. Albo sie ozenisz albo nie.
Jak sie nie ozenisz to masz 2 mozliwosci. Albo pojdziesz do wojska albo nie. Jak nie pojdziesz do wojska to zes przepadl.
Jak pojdziesz to masz 2 mozliwosci. Albo bedzie wojna albo nie. Jak nie bedzie to zes przepadl.
Jak bedzie wojna to masz 2 mozliwosci. Albo bedziesz walczyl albo nie. Jak nie bedziesz to zes przepadl.
Jak bedziesz walczyl masz 2 mozliwosci. Albo zginiesz albo nie. Jak nie zginiesz to zes przepadl.
Jak jak zginiesz to masz 2 mozliwosci. Albo pochowaja cie na polu albo w lesie. Jak na polu to zes przepadl.
Jak pochowaja cie w lesie to masz 2 mozliwosci. Albo wyrosnie z ciebie kwiatek albo drzewko. Jak kwiatek to zes przepadl.
Jak wyrosnie z ciebie drzewko to masz 2 mozliwosci. Albo cie zetna albo nie. Jak cie nie zetna to zes przepadl.
Jak cie zetna to masz 2 mozliwosci. Albo przerobia cie na deski albo na papier. Jak na deski to zes przepadl.
Jak na papier to masz 2 mozliwosci. Albo zrobia z ciebie papier totaletowy albo ksiazki. Jak ksiazki to zes przepadl.
Jak zrobia z ciebie papier toaletowy to masz 2 mozliwosci. Albo trafisz to meskiej ubikacji albo do damskiej. Jak do meskiej to zes przepadl.
Jak trafisz do damskiej to masz 2 mozliwosci. Albo uzyja cie z przodu albo z tylu. Jak z tylu to zes przepadl.
A jak cie uzyja z przodu to wlasnie tak jakbys sie ozenil.

CIAPEK 01.10.2004 13:06

szukam www

siema!
Poóżcie mi!
Szukam strony z fazami - żygi, zapałki w tyłkach i inne. Były chyab takie dwie stronki z takimi galeriami.
Przekopałem archiwum GG bo niejednokrotnie ktoś mi to wysylal, ale nic...

mello 01.10.2004 13:10

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
siema!
Poóżcie mi!
Szukam strony z fazami - żygi, zapałki w tyłkach i inne. Były chyab takie dwie stronki z takimi galeriami.
Przekopałem archiwum GG bo niejednokrotnie ktoś mi to wysylal, ale nic...

delet :D

CIAPEK 01.10.2004 13:46

Cytat:

Napisany przez mello
Cenzura - // ThanatoS :P:P //Ciapek ;)

ciach/
Ja pamiętam że to były polskie linki.
pzdr

mello 01.10.2004 14:13

Cytat:

W jakim dziale są zdjęcia z FAZ?
hehe nie wiem za malolata ja ogladalem :))

Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek są nie potrzebne. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 1 080 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie. Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację....

Patrixs 01.10.2004 15:08

Cytat:

Napisany przez mello
Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację....

Hmmm... w takim razie będę musiał się ograniczyć do podanych przez Ciebie wartości ;)

szafran1988 01.10.2004 19:48

Cytat:

Napisany przez mello
Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację....
widze ze sie bede musial ograniczyc ;) hehe ;p

Patrixs 01.10.2004 20:49

A to widzieliście ? Mam nadzieje że nie było.

www.metacafe.com

Instaluje się przeglądarka z dużą ilością ciekawych i szalonych filmików, wszystko można łatwo odinstalować.

andrzejj9 01.10.2004 20:59

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
jeeeezus maria!
A co to za hardcory? Nigdy nie widziałem tej strony. To bardziej przerażające niż śmieszne.
W jakim dziale są zdjęcia z FAZ?

Ja pamiętam że to były polskie linki.
pzdr

Kurcze, zawsze uważałem, że trudno jest mnie czymś zaskoczyć, jednak tej stronie się to udało. Hardcory to nawet za mało powiedziane. Niektóre zdjęcia są po prostu trudne do opisania. Proponuję usunąć stąd ten link. Są pewne granice, których nawet w internecie nie powinno się przekraczać, a ta strona już dawno pozostawiła je za sobą. :\

Eliasz 01.10.2004 21:14

Może też to http://jabole-online.prv.pl/ Polecam galerie ^_^ :D ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04.