![]() |
Do nieba przychodza: Ronaldo, Luis Figo i Beckham. Wita ich Bog i pyta, co dobrego w zyciu zrobili.
Zaczyna Ronaldo: "No ja bylem wzorem dla nastolatkow, kibice mnie uwielbiali, pomoglem zdobyc Brazylii mistrostwo swiata" Bog: "No dobrze, usiadz po mojej prawej stronie." Kolej na Figo: "Bylem liderem druzyny Portugalii, kochali mnie fani, oprocz tego ze jestem pilkarzem, jestem tez dobrze wyksztalcony" Bog: "W porzadku, usiadz po mojej lewej stronie" Po tym Bog spoglada na Davida Beckhama i pyta: "A ty co? Po pilke przyszedles??" |
Cytat:
|
W starej wieży na pustkowiu siedzą sobie nocą trzy wampiry i grają w karty. Grają grają, noc mija i zrobili się głodni. Jeden mówi:
* Grajcie we dwóch, ja idę coś wrzucić na ruszt. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... * Znacie tę wioskę na południe stąd? * Mhm * No to już jej nie ma. Wyssałem ich, co do jednego... Drugi wampir wstaje: * Dobra, teraz wy grajcie a ja napełnię żołądek. Długo nie trwało i wrócił. Usta umazane krwią... * Znacie to miasteczko na zachód stąd? * No... * Nikt już tam nie mieszka, he,he..., be-ek! Trzeci wampir wychodzi, rzucając w drzwiach: * Teraz ja, niedługo wracam. Wraca jeszcze szybciej niż tamci. Ociężale wchodzi do komnaty. Twarz cała we krwi. * A ty gdzie byłeś? * Nigdzie. Wy***ałem się na schodach. |
|
Ilość załączników: 2
||
|
Przypomnialo mi sie jeszcze co mowil kiedys grabowski (jako gorol):
-kiedys syn sie mnie spytal: czy warto sie ozenic. To ja mu na to: Masz 2 mozliwozliowsci. Albo sie ozenisz albo nie. Jak sie nie ozenisz to masz 2 mozliwosci. Albo pojdziesz do wojska albo nie. Jak nie pojdziesz do wojska to zes przepadl. Jak pojdziesz to masz 2 mozliwosci. Albo bedzie wojna albo nie. Jak nie bedzie to zes przepadl. Jak bedzie wojna to masz 2 mozliwosci. Albo bedziesz walczyl albo nie. Jak nie bedziesz to zes przepadl. Jak bedziesz walczyl masz 2 mozliwosci. Albo zginiesz albo nie. Jak nie zginiesz to zes przepadl. Jak jak zginiesz to masz 2 mozliwosci. Albo pochowaja cie na polu albo w lesie. Jak na polu to zes przepadl. Jak pochowaja cie w lesie to masz 2 mozliwosci. Albo wyrosnie z ciebie kwiatek albo drzewko. Jak kwiatek to zes przepadl. Jak wyrosnie z ciebie drzewko to masz 2 mozliwosci. Albo cie zetna albo nie. Jak cie nie zetna to zes przepadl. Jak cie zetna to masz 2 mozliwosci. Albo przerobia cie na deski albo na papier. Jak na deski to zes przepadl. Jak na papier to masz 2 mozliwosci. Albo zrobia z ciebie papier totaletowy albo ksiazki. Jak ksiazki to zes przepadl. Jak zrobia z ciebie papier toaletowy to masz 2 mozliwosci. Albo trafisz to meskiej ubikacji albo do damskiej. Jak do meskiej to zes przepadl. Jak trafisz do damskiej to masz 2 mozliwosci. Albo uzyja cie z przodu albo z tylu. Jak z tylu to zes przepadl. A jak cie uzyja z przodu to wlasnie tak jakbys sie ozenil. |
szukam www
siema!
Poóżcie mi! Szukam strony z fazami - żygi, zapałki w tyłkach i inne. Były chyab takie dwie stronki z takimi galeriami. Przekopałem archiwum GG bo niejednokrotnie ktoś mi to wysylal, ale nic... |
Cytat:
|
Cytat:
Ja pamiętam że to były polskie linki. pzdr |
Cytat:
Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek są nie potrzebne. Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700000 szklanek wódki. Przeliczamy: 1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając że maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu. Przeliczamy lata na dni: 40 * 365 = 14600 dni picia. Jeżeli możemy wypić 1 080 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwowe to: 900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie. Wniosek: Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 na obiad i 30 na kolację.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A to widzieliście ? Mam nadzieje że nie było.
www.metacafe.com Instaluje się przeglądarka z dużą ilością ciekawych i szalonych filmików, wszystko można łatwo odinstalować. |
Cytat:
|
Może też to http://jabole-online.prv.pl/ Polecam galerie ^_^ :D ^_^
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:04. |