![]() |
Nauczycielka poleciła dzieciom, żeby napisali wypracowanie,które zawierać
będzie cztery tematy: 1. Monarchia 2. Seks 3. Religia 4. Tajemnica Powiedziała, że kto skończy, będzie mógł iść do domu. Dzieci zaczęły pisać. Po kilkunastu sekundach wstaje Jasio i oddaje pracę. Nauczycielka nie chce wierzyć, że udało mu się już skończyć. Prosi go, żeby odczytał swoje wypracowanie. Jasio czyta z dumą: "Ktoś zerżnął królową! Mój Boże! Kto?" |
>>Spotykaja sie trzy przyjaciólki, mezatki i rozmawiaja o swoim
wspólzyciu. > >>Mówi pierwsza: > >> - Wiecie co, jak ostatnio kochalam sie ze swoim Robertem to > >>zlapalam go za > >>jajka i mówie wam mial takie zimne, troche mnie to zdziwilo. Na > >>drugi dzien druga z przyjaciólek opowiada: > >> - Ja tez wczoraj zlapalam w czasie stosunku swojego Marka za jajka > >>i mial > >>takie zimne tak jak mówilas Agniesiu. > >>Trzeciego dnia trzecia z przyjaciólek przychodzi poobijana, limo pod okiem, > >>nosek przesuniety. Kolezanki z wypiekami na twarzy pytaja: > >> - Co sie stalo? > >> - A nic, kochalam sie wczoraj z moim Krzysiem, zlapalam go za jajka > >>i > >>mówie: "wiesz co kochanie, masz tak samo zimne jajka jak Robert i Marek..." |
|
Cytat:
http://mods.xkill.net/ |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
|
Co to powyżej " kinder bomby " :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Wprawdzie po Halloween, ale chyba niezle: |
|
Cytat:
|
Taniec kaczuszki :haha:
http://www.funnyinside.com/BigGirlDance.shtml |
Cytat:
A serio - to ostrzegaj przed konsekwencjami oglądania czegoś takiego. Co prawda nie jadłem dzisiaj śniadania, ale gdybym to zrobił, to mogłoby się to źle skończyć.... ;) |
uwaga!!! tekst zawiera brzydkie słowa :smoczek:
Walentynki walę tynki dziś na ścianie ale będzie zamieszanie walentynki jak cudownie niech mi ****a ktoś odpowie o co biega o co chodzi a szczególnie ludzie młodzi czemu święto komercyjne jest tak bardzo atrakcyjne me pytanie skierowane do tych co mają nasrane i raz w roku ich jarają piękne kartki które dają bliskim im osobom właśnie licząc że miłość nie zgaśnie więc w te słowa do was gadam i co myślę opowiadam... jak ja lubię walentynki i te ****a słodkie minki ładne kwiatki i uśmiechy na ulicach brzydkie dechy brzydkie panie i panowie zaraz ****a coś wam powiem bo mnie śmieszy niesłychanie wasze głupie świętowanie jeden dzień jest w roku taki dla mnie ****a jest nijaki ale dla was wy *****e dniem by spędzić miłe chwile cały rok robicie nic w walentynki wielki pic jak ja lubię walentynki dużo pudru dużo szminki ładne mini i bluzeczki koronkowe te majteczki te uśmiechy niby szczere i radosne ****a trele trele piosnki trele słowa już mnie boli biedna głowa i po ***** czekoladki fiołki, róże, bratki sratki i kolacje te przy świecach ej i co to za podnieta że komercja bije w twarz dla mnie gówno oraz fałsz jeden raz do roku taki że jarają się dzieciaki młode panny małolatki dają młodym chłopcom datki młodzi chłopcy uhahani idą ****a doń z kwiatkami czułe słówka czułe łkanie i pod oknem ich śpiewanie och jak ****a czas im płynie w walentynki i przy winie świece muza napierdala z radia krzyczą la la la la i tak lecą im godziny i ustają słodkie miny kwiatki więdną, stan opada kończy się już czekolada i nastaje dzionek nowy już nie taki kolorowy i zaczyna się szarówka zwykła szara ****a dniówka i dopiero gdzieś za roczek znowu mile się zaskoczą kupią kwiatki kupią wszystko i wybiorą się na disko i pojadą też do kina cały rok *****wa mina tylko w walentynki właśnie uśmiech z twarzy wam nie gaśnie więc *******ta się smarkacze i tak wam nie wytłumaczę żeby kochać cały czas a nie tylko w roku raz i pamiętać zawsze o tym komercyjne walentynki świętem tylko dla idioty |
@woitas bardzo trafne spostrzeżenie. ;)
|
czy znacie moze jakieś strony z filmikami o NBA z najlepszymi akcjami itd???
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:33. |