Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.07.2004, 12:46   #256
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus_anonim
To ja dam coś nowego bo mamy mały zastój:
http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/fun.htm

Ja pierdziele to jest zaje....e ja niemoge z tego ale jaja
A tak przy okazji kto śpiewa tą piosenke i jaki jest jej tytuł??
I jeszcze jedno: jak to zgrać na dysk żebym mógł na kompie który nie ma netu odpalić??
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon

Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 09.07.2004 o godz. 13:01
Mily_ jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.07.2004, 13:12   #257
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
http://www.pasa.ch/ASA/Pages/PoPo/Nilpferdchen.mpg

gallus jest offline  
Stary 09.07.2004, 13:15   #258
Mily_
Formatowiec...

Cytat:
Ja pierdziele dzięki bardzo. Pozdro
Jeszcze tylko tytuł jak ktoś zna
Donna Watsonon

Ostatnio zmieniany przez Mily666 : 09.07.2004 o godz. 13:31
Mily_ jest offline  
Stary 09.07.2004, 15:10   #259
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
kupa.pl is the best
.::piotrek::. jest offline  
Stary 09.07.2004, 17:06   #260
Mily_
Formatowiec...

Cytat:
Napisany przez .::piotrek::.
kupa.pl is the best
e tam kupa.prv.pl (w sumie to samo)
Donna Watsonon
Mily_ jest offline  
Stary 09.07.2004, 17:56   #261
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
I widziałem siedmiu aniołów, ktorzy stoją przed Bogiem, i dano im siedem trąb.
I zatrąbił pierwszy. I powstał na Sieci post dwa nagłówki mający, i rzucony został w Usenet; i wywaliła sie trzecia część czytników i trzecia część serwerów, a pośród nich wszystkie Outlooki i wszystkie Windows NT.

I zatrąbił drugi anioł; i liczba postów na pl.soc.religia w jeden dzień wyniosła sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć, i jedna trzecia uczestników pomarła na zawał.

I zatrąbił trzeci anioł; i powstała w Usenecie hierarchia nowa, a imię tej hierarchii brzmiało pl.media. I wszystkie grupy do pl.media zostały przeniesione.

I zatrąbił czwarty anioł, i ugodzone zostały wszystkie killfile i scorefile, cleanfeed.conf i procmailrc, i wyszło z nich niepoliczone mrowie, i gnębić poczęło Usenet od wschodu do zachodu.

I spojrzałem, i zobaczyłem posta na wszystkie grupy posłanego, który głosił: Biada, biada, biada użytkownikom Usenetu, gdy rozlegną się pozostałe głosy trąb trzech aniołów, którzy jeszcze mają trąbić.

I zatrąbił piąty anioł; i widziałem post jakoby od nowicjusza, który spadł na pl.soc.religia. I anonimowy był ten post, a nagłówki jego nie do rozszyfrowania były. I wyśmiewać poczęli bywalcy pl.soc.religia nowicjusza, i powstał podział wielki między nimi, albowiem trzecia część broniła go. I nastąpiła wielka niezgoda, i pluć na siebie poczęli, i zwalczać jeden drugiego.

Jedno 'biada' minęło; oto nadchodzą jeszcze po tamtym dwa następne 'biada'.

I zatrąbił szósty anioł, i usłyszałem głos mówiący do szóstego anioła, który miał trąbę: Uwolnij demony Usenetu, które przygotowane zostały na dzień ten i godzinę, aby wnieść chaos w Sieć.

I powstały demony mniejsze, cancele i anonimy, remailery i spam, boty i darmowe konta, a wśród nich były Friko, Polbox i Kki, i imiona ich siały postrach i zniszczenie.

I powstały demony większe, na pl.soc.religia stworzone, a ich imiona były Bast, -Fedrus-, Armageddon, MafiaFighter, Jezus Chrystus, Puszysty, XRCR i posty ich były nieprzeliczone na wszystkich grupach, i sens ich był nijaki, a objętość wielka.

I powstały wielkie demony, a ich imię było TPSA i NASK, i podniosły ceny za usługi, i pogorszyły ich jakość; i krzyk wielki rozległ się po Usenecie.

I trzecia część łącz zapchała się; i trzecia część serwerów padła, i wszystkie modemy TPSA przestały odpowiadać. I trzecia część użytkowników Usenetu poczęła toczyć pianę z ust, i zabrano ich od komputerów.

Drugie 'biada' minęło; oto nadchodzi szybko trzecie 'biada'.

I zatrąbił siódmy anioł, i usłyszałem głos mówiący: Biada wam, albowiem zniesione będą blokady przeciw crosspostom we wszystkich czytnikach i na wszystkich serwerach. I tak się stało, i każdy wątek w każdej grupie crosspostowany byl na wszystkie inne. I pl.soc.religia zmieszało się z pl.sex, i soc.culture.polish zmieszało się z pl.rec.fantastyka.sf-f, i wszędzie oprócz grup moderowanych zapanował krzyk wielki i chaos. Wtedy światło z nieba poraziło wszystkich moderatorów, i grupy moderowane także się nie ostały.

I usłyszałem po raz drugi głos, a głos rzekł: Biada wam, albowiem nie będzie już głosowań i każdy może założyć grupę. I powstały grupy straszliwe, a były pośród nich pl.media.hip-hop.spodnie.krok.nizej-kolan, pl.media.regionalne.warszawa.prawy-brzeg.targowek.szmulki.

I ginął Usenet w wielkich boleściach.

A wtedy powstała Bast i rzekła: Dajcie mi czas, a magią wprowadzę pokój i porządek. I wszyscy admini skłonili się przed nią, i nadzieja zapanowała w Usenecie. I nagle rozległ się wielki huk, i światło poraziło ich oczy, a gdy przejrzeli, Bast zniknęła. I upadł w nich duch, i walczyć zaprzestali, i wyłączyli serwery, i rozeszli się do domów. I wyginęli co do jednego wszyscy użytkownicy Usenetu, albowiem żyć bez niego nie mogli.

A gdy wygubił już Pan plemię usenetowców, obrócił oko swe na IRC...
nimal jest offline  
Stary 09.07.2004, 19:19   #262
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
List matki (blondynki) do syna - jak dla mnie konkret
http://www.per.ry.pl/texty/list_do_syna.txt
Gdzieś już go czytałem, ale jest niezły

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 09.07.2004, 19:34   #263
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Hello, do you wanna chat?
- I am busy.
- Hello Busy! I am Johnny.

Przychodzi komputer do lekarza.
- Co z panem?
- A miga mi tu coś...

Panie, zainstalowałem Windows...
- Tak?
- No i teraz mam problem...
- No, to już mi pan powiedział.

Dwaj informatycy chwalą się tym, co potrafią ich komputery. Pierwszy mówi:
- Gdy przychodzę do domu, mój pecet włącza się automatycznie.
- To jeszcze nic - mówi drugi. Gdy ja wracam z pracy, mój pecet na powitanie mruga monitorem i merda joystickiem!

Wiecie co to jest WINDOWS?
- Wirus obsługiwany myszką.

Choć według innych, Windows to nie wirus- wirusy działają.

Jaka jest różnica pomiędzy W'95 i złośliwym wirusem?
- Jakieś 150 MB na HDD.
nimal jest offline  
Stary 09.07.2004, 19:57   #264
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
He he, Billa nie lubią widać wszędzie

Najbardziej podoba mi się:

Panie, zainstalowałem Windows...
- Tak?
- No i teraz mam problem...
- No, to już mi pan powiedział.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline  
Stary 10.07.2004, 19:45   #265
.::piotrek::.
Na emeryturze

Avatar użytkownika .::piotrek::.

Data rejestracji: 27.02.2004
.::piotrek::. zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wszedzie to samo i niektore smieszne zdjecia na stronach sie powtazaja
.::piotrek::. jest offline  
Stary 10.07.2004, 23:22   #266
Mily_
Formatowiec...

Cytat:
Kurde zna ktoś tytuł tej piosenki?? Albo wykonawce?? To jest stara piosenka.
Donna Watsonon
Mily_ jest offline  
Stary 10.07.2004, 23:36   #267
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Mily666
Kurde zna ktoś tytuł tej piosenki?? Albo wykonawce?? To jest stara piosenka.
No ja równieże jestem zainteresowany, a nic niestety nie moge znaleźc

gallus jest offline  
Stary 10.07.2004, 23:48   #268
Joe_Doe
...w podróży...

Data rejestracji: 20.06.2003
Joe_Doe niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
The Tokens - "The lion sleeps tonight"
nie jestem pewien co do wykonawcy - tzn nie wiem kto wykonywal ta piosenka orginalnie.

edit: Juz wiem! W orginale wykonywali ja wlasnie The Tokens
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon
"Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K.

Ostatnio zmieniany przez Joe_Doe : 10.07.2004 o godz. 23:52
Joe_Doe jest offline  
Stary 11.07.2004, 00:33   #269
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a ma ktos moze piosenke z serialu "07 zglos sie" - no wiecie... porucznik Borewicz!
jestem ostatnio strasznie nakrecony na ten film
Stary 11.07.2004, 15:05   #270
mr_spock
Merry F****** Christmas

Data rejestracji: 22.10.2002
mr_spock zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
http://www.akuku.pl/link_frameset.ph...it%2Fcats.html

Twoje uprawnienia: