![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pewna nauczycielka z Polski, będąc w Paryżu,
trafiła do lokalu w którym pewien pan rozbijał *****em orzechy włoskie. Obejrzała występ, pan rzeczywiście walnął własnym wackiem, orzech rozleciał się w drobny mak. Pani zachwycona poprosiła o powtórkę, ale wiadomo, nauczycielka, nie stać ją było na drugi występ. Po trzydziestu latach, będąc już na emeryturze, wybrała się do Paryża, do wiadomego lokalu, weszła i nie mogła uwierzyć, pan, nieco już podstarzały, postanowił rozbić *****em orzecha kokosowego. Jak obiecał tak zrobił, trzasnął wackiem w orzecha, a ten rozleciał sie w drobny mak. Nauczycielka, emerytura więc niewielka, nie mogła zobaczyć powtórki, zachwycona postanowiła po występie odwiedzić mistrza w garderobie. - Drogi panie, jak to możliwe, 30 lat temu rozwala pan orzecha włoskiego a dziś kokosowego, niesamowite! - Droga pani, minęło 30 lat, wzrok już nie ten.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Somalijski imigrant przybył do Berlina. Zatrzymuje pierwszego napotkanego człowieka i mówi:
- Dziękuję wam. Niemcy pozwolili mi tu mieszkać, dali mi mieszkanie, pieniądze na jedzenie, bezpłatną służbę zdrowia, wykształcenie i żadnych podatków. Przechodzień odpowiada: - To jakaś pomyłka, jestem Afgańczykiem. Somalijczyk łapie drugiego przechodnia i mówi: - Dziękuję za to, że Niemcy są tacy gościnni! - Panie, ja nie Niemiec, ja Irakijczyk! Łapie trzeciego, zaczyna gadkę, a ten odpowiada: - Słuchaj, ja jestem z Pakistanu. Somalijczyk zatrzymuje jakąś kobietę, i pyta: - Pani jest może Niemką? - Nie, jestem z Indii. - Ja nie mogę, gdzie się podziali Niemcy? Hinduska spogląda na zegarek i odpowiada: - Przecież oni teraz pracują. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|