![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3271 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idzie sobie król lew, a tu nagle podbiega lis(tonosz) i wręcza mu bilet do wojska.
- Co? - broni się lew. - Z taką grzywą do wojska pójdę? Jak ja będę wyglądał? Idę do pantery się pożalić! Jak powiedział, tak zrobił. - Pantera, poradź coś. Do armii chcą mnie brać. - Ale spoko, w woju nie jest źle. Ogolą Cię na zero i będzie fajnie. - Mnie na zero? Ale jak ja będę wyglądał?! Jestem lew, muszę mieć grzywę. - Mówię ci, w woju jest fajnie. Jak nie wierzysz, zapytaj myszy. O, właśnie idzie. Lew woła: - Hej, mysz! Jak jest w wojsku? - Kurna ja nie mysz, tylko jeż! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3272 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Dwóch chłopców rozmawia w przedszkolu:
- Mój tata pływa w marynarce! - chwali się pierwszy. - A mój w kąpielówkach! - odpowiada drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3273 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Na krześle elektrycznym siedzi skazaniec. W pewnym momencie dostaje czkawki. Naczelnik więzienia:
- Czy ma Pan jakieś ostatnie życzenie? Więzień (czkając): - Czy mógłby mnie Pan Panie Naczelniku wystraszyć |
![]() |
![]() |
![]() |
#3274 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Facet w bibliotece:
- Przepraszam, czy jest książka pt. "Polska mistrzem świata"? A bibliotekarka na to: - Dział literatury fantastycznej jest piętro wyżej. Tam pan spyta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3275 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Koleś poznał dziewcze w klubie,wylądowali u niego i wiadomo co dalej...
Laska po wszystkim mówi: - Ale czad, jak ty to robisz? Możesz jeszce raz? Koleś na to: - No pewnie, ale musze sie zdrzemnąć 10 min, a Ty w tym czasie trzymaj mnie obiema rękami za członka. Po 10 minutach dziewczyna budzi kolesia - i co? Dasz radę? Koleś bez problemu ponownie wyprawia cuda, wszystkie pozycje etc. Ona znowu: - Możemy powtórzyć? ![]() - Tak, tylko się przespię 10 min, a Ty trzymaj mnie za członka, tylko obiema rękami. No i znowu ogień i tak do rana. Rano panna się pyta: - Wiesz co, ale powiedz mi, o co chodzi z tymi rękami? W czym Ci pomaga to trzymanie za członka? On - W sumie bez tego też dałbym radę, ale wiesz, słabo Cię znam, jeszcze byś mi chatę okradła... Spotykają się dwa psy i jeden mówi: - Wiesz, szczekałem... Na to drugi odpowiada: - A ja szczę moczem. Dwóch narkomanów gotuje kompot. Jeden z nich energicznie miesza w kotle chochlą. Obserwując to ów drugi narkoman zadaje mu pytanie: -Słuchaj a jak ja bym ten garnek na raz sobie zarzucił, to co by było?? -No wiesz, zaczęła by Ci się krew lać z uszu, oczu oraz nosa a także pojawiłyby Ci się na całym ciele krwawe sińce. -No co Ty gadasz, to to aż taki mocny towar ?? -Nie, po prostu tak bym ci przypier.... tą chochlą Piraci zdobyli i zatopili na pełnym morzu statek pasażerski. Pasażerów przenieśli na swój okręt i ustawili kobiety przy lewej burcie, a mężczyzn przy prawej. Po godzinie wyszedł na mostek pijany kapitan korsarzy i powiedział : - Kobiety za burtę, a mężczyzn wyruchamy. - Ale mężczyzn się nie rucha - krzyknęły chórem kobiety - Rucha się rucha - krzyknęli chórem mężczyźni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3276 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Czym się różni polska nastolatka od chińskiej nastolatki?
Polska mówi: zrobię ci loda jak kupisz mi spodnie Chińska mówi: zrobię ci spodnie jak kupisz mi loda
![]() |
#3277 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dyrygent niezadowolony z gry muzyka na bębnach:
- Jak ktoś nie umie grać to mu się daje dwie pałeczki i sadza na perkusji. A perkusista na to: - A jak ktoś i tego nie umie, to mu się odbiera jedną pałeczkę i szykuje na dyrygenta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3278 |
Zamaskowany
Do Pinokia przyszedł Mikołaj.
Rozdał wszystkim w domu prezenty i rozmawia z Pinokiem: - O! ...widzę, że nie cieszysz się z tego zwierzątka, które ci podarowałem. - Bo ja chciałem pieska albo kotka! - Niestety zabrakło! ...inne dzieci też nie dostały. - Ale ja się boję tego bobra! Świętego Mikołaja wezwano do przeprowadzenia okresowych badań do przedłużenia licencji pilota (jako że prowadzi on pojazd latający w cywilnej przestrzeni powietrznej). Najpierw gruntownie przebadano jego zdrowie, m. in. wzrok i reakcje, potem zaczęto sprawdzać umiejętności praktyczne, typowe procedury i tak dalej. Sprawdzono też jego pojazd, stan reniferów, ich badania etc. W końcu przyszedł czas na test praktyczny, Mikołaj razem z instruktorem usiedli w saniach. Mikołaj zaczął sprawdzać checklistę, a instruktor wyjął ze swej torby strzelbę. - Po co ta strzelba? - zdziwił się Mikołaj. Instruktor odpowiedział ściszonym głosem: - Nie powinienem ci o tym mówić, ale w tym ćwiczeniu podczas startu stracisz jeden z silników. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3279 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Dowiedziałem się dzisiaj jak myć wąsy i brodę.
Tak samo jak p...ę tylko bez kucania!
![]() |
#3280 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Chłopak i dziewczyna. Randka.
Dziewczyna pyta: Masz gumkę? On: Nie. Ona: No to dupa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3281 |
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3282 |
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
PIERWSZY: Ehhhh... Nakupić by tak chińskich zegarków - jak najtaniej, potem cofnąć się wehikułem czasu, tak ze 20 lat wstecz, sprzedać jak najdrożej, a potem za zarobione pieniądze nakupić dolarów po ówczesnym kursie...
DRUGI: Albo lepiej! Wynaleźć taką kserokopiarkę, która może kopiować przedmioty.Wziąć bryłkę złota i kopiować, kopiować... TRZECI: Tak więc, panowie ministrowie, czy są jeszcze jakieś inne pomysły na uzdrowienie naszej gospodarki?
![]() |
#3283 |
Zamaskowany
Rozmowa w barze:
- Kolego, postaw piwo. - Przecież się nie przewróciło... Co się dzieje kiedy dwa bałwany się biją? - Trzaska mróz. Jaki napis widnieje nad budynkiem pracy bałwanów? - Lód pracujący. - Dlaczego jest Pan antysemitą? - Dwa lata temu jeden żyd spieprzył mi całe życie! - O żesz w mordę. Który to? - Mendelson. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 |
No tekst może nie śmieszny, ale sytuacja...
Trzymając ostatnią kartkę w dłoni paniusia poinformowała techników, że kończy jej papier w drukarce. Ci przytomnie poinformowali ją, że może skorzystać z papieru w kserokopiarce. Na to paniusia ułożyła na niej starannie czystą kartkę i 'odbiła' ją sobie dziesięć razy. O dziwo, to była brunetka... Żaden z techników nie odniósł poważniejszych obrażeń przy upadku na podłogę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3285 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yyy ok, dobra moment... nie kumam
![]()
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |