![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3466 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do ruszającego autobusu biegnie facet, krzycząc:
- Ludzie, zatrzymajcie autobus, bo się spóźnię do pracy! - Panie kierowco! - Wołają pasażerowie. - Niech się Pan zatrzyma! Zadowolony mężczyzna wsiada i mówi z ulgą: - No, nie spóźniłem się do pracy. Bileciki do kontroli proszę! Przychodzi staruszka do banku, podejmuje wszystkie pieniądze z konta. Wychodzi. Po pięciu minutach wraca i znów wpłaca całą kwotę na swój rachunek. Pracownik banku pyta ją po co to robiła, na co babcia: - A, z wami to nic nie wiadomo! Przeliczyć musiałam... Definicja czasoprzestrzeni: Na początku kobieta wymaga coraz więcej czasu, a z czasem przestrzeni. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3467 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.05.2010
![]() |
Dziś można by napisać że to Intel 80 rdzeniowy - nowy procesor intela.
Znajomy chłopiec z podstawówki po zajęciach z przysposobienia dozyci w rodzinie (czy jak to sie teraz nazywa ) wraca do domu i mówi mamie. Mamo a ja to bym się chciał wykastrować Dlaczego ? pyta zaskoczona mama. Bo Pan w szkole mówił o wytryskach. I co z tego? Bo ja nie chcę chodzić w pampersach.. ![]()
Tu nowe autorskie Zdjęcia z Mikołowa Katowic Ciekawostki wydarzenia z Miasta Mikołów moja firma : projektowanie tworzenie stron www , sklepów internetowych Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 02.05.2010 o godz. 21:55 Powód: EDYTUJ nie gryzie. ;-p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3468 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Młodziutka brunetka przychodzi do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, boli mnie całe ciało, gdzie się nie dotknę, czuję potworny ból. Lekarz bierze ją za palec i dotyka nim ramienia - kobieta wrzeszczy z bólu. Dotyka kolana - kolejny rozdzierający krzyk. I tak dalej. - Pani nie jest naturalną brunetką, prawda? - Nie, tak naprawdę jestem blondynką. - Tak myślałem. Ma pani złamany palec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3469 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Jedna blondynka mówi do drugiej:
- Wiesz, w tym trzęsieniu ziemi zginęło sto osób. Wyobrażasz sobie, sto osób... Druga odpowiada: - To straszne. Na stare to będzie milion... --------------------------------------------------------------------------------------------------- Idzie facio po lesie... deszcz zacina, wiatr duje, noc czarna... zmarzł cały, patrzy - stoi samochód. Podszedł, zagląda do środka - nikogo, drzwiotworzył, wsiadł na tylne siedzenie chroniąc się przed deszczem. Nagle samochódruszył... facio zgłupiał.... samochód jedzie, on siedzi sam, za kierownicąnikogo... Nagle pojawia się owłosiona ręka, kręci kierownicą i znika... Facio w coraz większym strachu.... Patrzy wystraszony, pojawiają się pierwszezabudowania, w końcu samochód zatrzymuje się przed zapuszczonym domem na skrajuwsi. Drzwi się otwierają, zarośnięty mężczyzna zagląda do środka i widząc wkulonegoze strachu w najdalszy kąt facia pyta: - Co tu kur*a robisz!?! - Eeee... nic... jadę... - duka przestraszony pasażer. - No ku*wa można ochujeć*!!! ***Ja pcham a ten k*rwasobie jedzie....** --------------------------------------------------------------------------------------------------- W całej Europie przeprowadzono prosty test. Było tylko jedno pytanie: Ile to jest 10 x 100 gramów? Prawie we wszystkich krajach 99 % ankietowanych odpowiedziało, że jest to 1 kilogram. Jedynie w Polsce i w Rosji ponad 95 % odpowiedzi brzmiało - 1 litr.. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nowy manager zatrudnił się w dużej międzynarodowejfirmie. Pierwszego dnia wykręcił wewnętrzny do swojej sekretarki i drze się: - Przynieś mi k.. tej kawy szybko! Z drugiej strony odezwał się gniewny męski głos: - Wybrałeś zły numer! Wiesz z kim rozmawiasz?! - Nie! - Z Dyrektorem Naczelnym, ty idioto!! - A wiesz, z kim ty k... rozmawiasz?! - Nie! - No i dobrze!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Biegnie myszka po lesie i spotyka łosia. Podbiega do niego od tyłu,patrzy i szepcze: - Niesamowite... Podbiega z przodu, patrzy i szepcze: - Niepojęte... Znowu obiega łosia, patrzy od tyłu i szepcze: - Niesamowite... I ponownie biegiem dookoła łosia. Patrzy od przodu i szepcze: - Niepojęte... I tak kilka razy. Łoś zdziwiony pyta myszkę: - O co Ci chodzi myszko? - Patrzę na Ciebie łosiu i nijak nie mogę zrozumieć - z takimi jajcami, a takierogi?! --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Oskarżony, proszę powiedzieć, jak to się stało. - Siedziałem w kuchni i jadłem pomarańczę. Skórka spadła na podłogę, nóż też. Teściowa poślizgnęła się na skórce i nadziała na nóż. I takdziesięć razy z rzędu. --------------------------------------------------------------------------------------------------- MOTTO DNIA: "Praca w biurze to ciągła walka: do południa zgłodem, od południa ze snem...". --------------------------------------------------------------------------------------------------- Szef do pracownika: - Niech pan powie jak się panu pracuje? Tak jednym słowem. - Dobrze. - A w dwóch słowach? - Nie dobrze. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Lekarz skacowany po ostrym weekendowym pijaństwie.Nagle wchodzi pacjent, w doskonałym nastroju, i pyta: - Panie doktorze, jak tam moje wyniki? Na to opryskliwie lekarz: - Ma pan raka! - Jak to raka? Przecież wcześniej mówił pan, ze to tylko kamienie! - Kamienie, kamienie... Ale pod każdym kamieniem rak! --------------------------------------------------------------------------------------------------- W pewnym supermarkecie klient poprosił młodegosprzedawcę o pół główki sałaty. Niestety chłopak zaczął odmawiać. Klient byłnieugięty i bardzo napierał, więc sprzedawca poszedł na zaplecze zapytaćkierownika. Przychodzi i mówi: - Panie kierowniku, jakiś ****** chce kupić pół główki sałaty. W tym momencie obejrzał się, a za nim stoi klient i patrzy na niego, więcszybko dodaje: - ...A ten miły pan reflektuje na drugie pól główki! Kierownik się zgodził, ale potem poszedł do sprzedawcy i mówi: - Chłopcze, mogłeś mieć niezłe kłopoty dzisiaj, ale wykazałeś się opanowaniem irefleksem, potrzebujemy takich ludzi w naszej firmie. Skąd pochodzisz chłopcze? - Z Nowego Targu, proszę pana - A dlaczego stamtąd wyjechałeś? - Wie pan, to miasto bez przyszłości, same dziwki i hokeiści. - Hmmmm, moja żona pochodzi z Nowego Targu! - Taaaak? A na jakiej gra pozycji? --------------------------------------------------------------------------------------------------- W sklepie: - Jest wódka? - A jest osiemnaście ukończone? - A jest koncesja? - Oj masz, zażartować nie można... --------------------------------------------------------------------------------------------------- Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, ze piwo zawierażeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmyprzeprowadzić eksperyment naukowy. Każdy z nas - z pobudek czysto naukowych -wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczymkonkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu, mimo ze było zupełnie jasne, zego popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, ze jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC i to wszyscy jednocześnie. Dalsze dowody są zbyteczne. Piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Wieczór w parku. Chłopak czule szepcze dziewczynie doucha: - Kochana, wypowiedz te słowa, które połączą nas na wieki. - Jestem w ciąży!!! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Mąż nad ranem wraca do domu, po całej nocce gry wpokera. Żona zaczyna robić mu wyrzuty, a mąż spokojnie na to: - Już nie musisz się więcej denerwować z mojego powodu. Pakuj swoje rzeczy.Przegrałem cię w karty i należysz teraz do mojego kumpla... Żona zaczyna wrzeszczeć: - Ty chamie! Jak można w ogóle wpaść na taki wstrętny pomysł!? - A myślisz, ze mi było łatwo pasować przy czterech asach z ręki... --------------------------------------------------------------------------------------------------- Przychodzi sprzątaczka na policję i mówi, ze została zgwałcona. - Ale jak to się stało? - pyta policjant. - Myłam na kolanach podłogę w biurze i podszedł ochroniarz i zaatakował mnie ztylu. - Ale co, pani się nie broniła? - Ależ się broniłam, ale on był silny i przeleciał mnie od tylu... - To nie mogła Pani uciec do przodu jak Panią zaatakował od tylu? - pytapolicjant. - Jak mogłam, kiedy z przodu już miałam pomyte?! __________________________________________--- Manager procesów usiadł w samolocie obok malej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki i spytał czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę, którą czytała i powiedziała: - "OK. Bardzo chętnie. Wiec o czym będziemy rozmawiać?" Manager na to: - "Może o logistyce?" - "OK" - odpowiedziała - "To bardzo interesujący temat. Mam najpierw jednak pytanie: Jak to się dzieje ze koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyna?" - "Nie mam pojęcia." - odpowiedział manager po chwili zastanowienia. Na to dziewczynka odpowiedziała: - "Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce, skoro temat zwykłego gówna przekracza Pańską wiedzę...?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3470 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Komisja Europejska postanowiła wybudować bramę w trzecie tysiąclecie jako symbol coraz ściślejszych więzi łączących państwa członkowskie. Wyłoniono podkomisję do przeprowadzenia przetargu, która ów przetarg ogłosiła. Do wykonania bramy zgłosiło się trzech oferentów: Turek, Niemiec i Polak.
Pierwszy ofertę przedstawił Turek: brama solidna, projekt kompletny - wszystko w porządku - koszt: 6000 euro. Drugi był Niemiec: projekt w zasadzie nie odbiegał od projektu Turka, podobne wykonanie, cena: 10.000 Euro. Komisja pyta: czemu aż 10.000! Niemiec na to: solidny niemiecki projekt, solidne niemieckie materiały solidne niemieckie wykonanie, a to kosztuje. OK. Ostatni był Polak, który przedstawił projekt bardzo podobny, wręcz identyczny do projektów Turka i Niemca, ale cena wynosiła 56.000 Euro. Tu komisja o mało nie spadła z krzeseł, ale pytają, czemu tak astronomicznie wysoka kwota, na co Polak: - 25.000 Euro dla mnie, 25.000 dla Szanownej Komisji za trud włożony w przeprowadzenie przetargu i skuteczne jego rozstrzygnięcie, a 6.000 dla Turka, bo ktoś te bramę musi postawić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3471 |
Użytkowniczka
Data rejestracji: 05.02.2010
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozmawiają dwie przyjaciółki:
- Powiedz, czy znasz***8230; czy jest w twoim życiu taki mężczyzna, który potrafi poruszyć w tobie każdy nerw?! - Mhm. Dentysta.
![]() |
#3472 |
Zamaskowany
Hasło z greckich murów:
Lepiej umrzeć od kuli niż od pracy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3474 |
Użytkowniczka
- Gdzieś ty się tak ładnie opalił? Włoski masz opalone... rzęsy masz opalone...
- Nad gazem.
![]() |
#3475 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
-To jak ja bede sie mogl bronic jak bede mial zwiazane rece i nogi ?
-Nie bron sie, atakuj. rozwalilo mnie to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3476 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
![]() jak sie budzisz w Lany poniedziałek i łeb cie nie boli, to jest juz Boże Narodzenie ![]()
![]() |
![]() |
#3477 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
-Tato mogę skoczyć na bungee
-nie -dlaczego? -pęknięta guma rozpoczęła twoje życie i nie chcę aby je zakończyła!
![]() |
#3478 |
Użytkowniczka
Powiedział, ze przypominam mu jego zmarłą żonę.
Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła.
![]() |
#3479 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jak dojechaliśmy na miejsce, rozłożyliśmy namioty, to napisałem bardzo inteligentnego SMSa do mamy: "rozbiliśmy się".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3480 |
Zamaskowany
Przychodnia po reformie. Pacjenci wchodzą do lekarza.
Pierwszy: - Panie doktorze, jak nagniatam klatkę piersiowa to mnie wszystko boli. - Nie nagniatać, nie będzie bolało. Następny! Wchodzi matka z córka. - Panie doktorze, czy to możliwe aby po pięciu miesiącach urodziło się dziecko? - Możliwe, następne przyjdą w terminie. Następny! - Panie doktorze, wracałem z wczasów i na koniec coś złapałem, czy to przejdzie? - Przejdzie, przejdzie. Na zonę i dzieci. Następny! - Panie doktorze, jestem panienka i zaszłam w ciąże, co robić? - Nie siusiać trzy tygodnie, może się utopi. Następny! Wchodzi panienka. - Panie doktorze, mam chłopca w sile wieku, karmie go kluskami, zacierkami, bułeczkami, a on dalej nie może. - Od krochmalu to tylko kołnierzyk stoi. Następny! - Panie doktorze, mój interes tak mi zmalał. Co robić? - Owinąć w gazetę wyborczą, ona wszystko wyolbrzymia. Następny! - Panie doktorze, mam 40 lat. Kolega w moim wieku mówi, że jeszcze może, a ja nie. - Mów pan, ze i pan może. Następny! - Panie doktorze, od dwóch dni nie mogę siusiać. - Ile ma pan lat? - 80. - To już pan swoje wysiusiał. Następny! - Panie doktorze, mnie od pewnego czasu tak w brzuchu jeździ tam i z powrotem. Co to jest? - Ma pan dwie dupy i gówno nie wie którędy wyjść. Następny! - Panie doktorze, mój synek połknął stalówkę. Co robić? - Niech wypije litr atramentu, będzie miał swoje własne wieczne pióro. Następny! - Panie doktorze, moja zona połknęła igle. Co robić? - Zakładać naparstek. Następny! - Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują. - Następny proszę! Co, to już wszyscy? Chwała Bogu, tak się zmęczyłem. Siostro, proszę o szklankę dobrej mocnej kawy. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|