Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Humor

Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :)

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.02.2006, 14:09   #1
joujoujou
Administrator
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
To mnie dziś rozwaliło:
http://www.gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/569379.html
^_^
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 17.02.2006, 11:39   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Rozmawiają dwie koleżanki:
-Chodzisz z Jurkiem już dwa lata, czy poprosił cię już o rękę?
-O rękę to jeszcze nie!

Jaś do Małgosi:
-Małgosiu, choć do mnie, pobawimy się w telefon!
-A na czym polega ta zabawa, Jasiu?
-Ty się położysz, a ja ci wykręcę numerek!

-Czym się różnią damskie majtki od męskich?
-W męskie wsuwa się nogi, a w damskie -ręce!

Wraca mąż z polowania, a tu żona z kochankiem w łóżku.
- Wyłaź z łóżka! - krzyczy mąż do kochanka.
Kochanek wyskakuje i zasłania dłońmi swoje klejnociki. Mąż ze spokojem celuje z dwururki w te klejnociki. Kochanek krzyczy:
- Nie wygłupiaj się, daj szansę!
Na to mąż do kochanka:
- No dobra, rozbujaj!

Podczas polowania myśliwy strzelił sobie przypadkowo śrutem w krocze. Odtransportowano go do szpitala i szybko zoperowano. Gdy mężczyzna budzi się z narkozy natychmiast sprawdza swoje "klejnoty".
Po wstępnych oględzinach oddycha z ulgą ,zaskoczony profesjonalizmem lekarzy.Operacja się udała ,wszystko na swoim miejscu.
Po chwili przychodzi chirurg ,który wykonał zabieg i wręcza pacjentowi wizytówkę:
-To adres mojego brata ,umówiłem go z panem na jutro.Proszę koniecznie pojawić sie u niego.
-Ale tu jest napisane,że on zajmuje się zawodowo grą na flecie?
-Tak i właśnie pokaże panu jak układać palce,żeby nie nasikać sobie w oko.

Jasio mówi do mamy:
- Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tato kazał mi wstać i ustąpić miejsce kobiecie.
- To bardzo ładnie.
- Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2006, 16:31   #3
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
<Johnny__> Mam pomysl na nowa reklame heyah
<Johnny__> Pokazane jak typ laduje kobite od tylu i ma na plecach napisane 'Orange' na przyklad
<Johnny__> przejscie ekranu
<Johnny__> i pokazane jak 2 innych ziomow laduje te sama kobite
<Johnny__> i maja na plecach napisane Heyah
<Johnny__> Heyah - ladujemy podwójnie.
Stary 20.02.2006, 08:16   #4
ksviper
samotność

Data rejestracji: 08.08.2004
ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
<Johnny__> Mam pomysl na nowa reklame heyah
<Johnny__> Pokazane jak typ laduje kobite od tylu i ma na plecach napisane 'Orange' na przyklad
<Johnny__> przejscie ekranu
<Johnny__> i pokazane jak 2 innych ziomow laduje te sama kobite
<Johnny__> i maja na plecach napisane Heyah
<Johnny__> Heyah - ladujemy podwójnie.
opatentuj to i sprzedaj pomysł Heyah, może dostaniesz podwójne doładowania do końca życia
Stary 20.02.2006, 08:38   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Cytat:
Napisany przez ksviper
opatentuj to i sprzedaj pomysł Heyah, może dostaniesz podwójne doładowania do końca życia
od tyłu?
Stary 20.02.2006, 12:09   #6
piotrek123
z innej planety

Data rejestracji: 13.10.2002
piotrek123 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dlaczego św. Mikołaj nie może mieć dzieci?
Bo ma wór na plecach, krzywą laskę i spuszcza się przez komin
Stary 21.02.2006, 17:26   #7
s_tuden_t
PWr

Data rejestracji: 20.12.2004
s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>s_tuden_t wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Zbyszek Nowak- rece ktore lecza.

Chuck Norris- nogi ktore kalecza!

Nie Gadaj z Idiotą.
Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu.
Potem Pokona Doświadczeniem.
s_tuden_t jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2006, 09:34   #8
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dziś rano Lech Kaczyński ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał
kryptonim AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i trzymaniu się
koryta.
* * *
* * *
Wychodzi Jezus z budynku IPN-u. Smutny idzie, z opuszczoną głową.
- A ja przez dwa tysiące lat myślałem, że to Judasz.
* * *
- Proszę księdza***8211; pyta się Rasiak - czy gra w piłkę w niedzielę to grzech?
- Nie, ale to jak grasz ***8211; tak.
* * *
Lech Kaczyński leczy moje kompleksy, s
koro On może być prezydentem to ja
mogę być Bogiem.
* * *
Z rogami jest podobnie jak z nowymi butami. Każdy przynajmniej raz w życiu
ma jedną parę!
* * *
II Urząd Skarbowy w Poznaniu. Panienka strofuje młodego przedsiębiorcę:
- Jak pan śmiał w rubryce " Pozostający na moim utrzymaniu" wpisać "IV RP"?
* * *
Platforma Obywatelska zażądała od Premiera natychmiastowej dymisji ministra
rolnictwa.... Ojciec Rydzyk odmówił.
* * *
"Niech Będz
ie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej
Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica"

Ostatnio zmieniany przez icemac : 22.02.2006 o godz. 11:33
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2006, 22:10   #9
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
Dziś rano Lech Kaczyński ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał
kryptonim AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i trzymaniu się
koryta.

II Urząd Skarbowy w Poznaniu. Panienka strofuje młodego przedsiębiorcę:
- Jak pan śmiał w rubryce " Pozostający na moim utrzymaniu" wpisać "IV RP"?

"Niech Będz
zaprawdę powiem wam, że to jest dobre

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.02.2006, 22:49   #10
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
zaprawdę powiem wam, że to jest dobre
Na siłę i wg tandetnego amerykańskiego szablonu - w stylu młodych i gorliwych aktywistów PO
PS: w II turze stawiałem na Tuska.
Stary 25.02.2006, 20:02   #11
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
"Niech Będz

SWIETNE
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 25.02.2006, 21:00   #12
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi

SWIETNE
aż mam ochotę dać to sobie w podpisie
dodałem...

Kazik od zawsze robil to co lubil : calowal zone, wslizgiwal sie do wyrka i od razu zasypial. Pewnego dnia obudzil sie obok podstarzalego faceta ubranego w bialy szlafrok.
- Co ty robisz w moim lózku?...I kim do cholery jestes? - zapytal faceta.
- To nie jest twoja sypialnia. Jestem Sw. Piotr i jestes w niebie - odpowiedzial nieznajomy.
- Ze co ??!!Twierdzisz, ze jestem martwy?? Nie chce umierac, jestem na to jeszcze za mlody! Chce atychmiast wrócic na Ziemie!
- To nie takie proste - odpowiedzial swiety - Mozesz wrócic jako kura albo jako pies. Wybór nalezy do ciebie
Kazio pomyslal przez chwile i doszedl do wniosku, ze bycie psem jest stanowczo za bardzo meczace a zycie kury wydaje sie byc mile i relaksujace. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie moze byc zle.
- Chce powrócic jako kura - odpowiedzial.
W kilka sekund pózniej znalazl sie w skórze calkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczul, ze jego kuper zaraz eksploduje.Wtedy podszedl do niego kogut.
- Hej! To pewnie ty jestes ta nowa kura, o której mówil mi Sw.Piotr - powiedzial kogut - Jak ci sie podoba bycie kura?
- No jest ok ale mam to dziwne uczucie, ze mi kuper zaraz eksploduje
- Ooo, no tak. To znaczy, ze musisz zniesc jajko - powiedzial kogut
- Jak mam to zrobic?
- Gdaknij dwa razy i zaprzyj sie jak najmocniej potrafisz - Kazio zagdakal i zaparl sie jak najmocniej potrafil. Nagle chlus i jajko bylo juz na ziemi.
- Wow to bylo super - powiedzial Kazik. Zagdakal jeszcze raz, zaparl sie i wypadlo z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakal uslyszal krzyk swojej zony :
- Kazik co ty robisz! Obudz sie! Zasrales cale
lózko!!!!

Ostatnio zmieniany przez woitas : 25.02.2006 o godz. 21:42
woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.02.2006, 22:22   #13
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było
>>> jeszcze
>>> > >> 2 tygodnie) i mówi:
>>> > >> - Jasiek kupisz chleb, margarynę i kawał sera. Reszta kasy trafia na
>>> > >> stół.
>>> > >> Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się miś za całe
>50
>>> > >> złotych. Kupił misia i pędzi do domu.
>>> > >> Matka na to:
>>> > >> - Jasiu, co żeś ty zrobił, natychmiast idź i sprzedaj tego misia.
>>> > >> Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej
>>> > >> mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się
>>> pukanie
>>> > >> do drzwi.
>>> > >> Sąsiadka wpycha faceta z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta:
>>> > >> - Kup pan misia.
>>> > >> - Spadaj chłopcze.
>>> > >> - Bo będę krzyczał.
>>> > >> - Masz pięćdziesiąt złotych i się zamknij.
>>> > >> - Oddaj misia.
>>> > >> - Nie oddam.
>>> > >> - Oddaj bo będę krzyczał.
>>> > >> Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Jasiu zarobił kasy od
>>cholery.
>>> > >> Wraca do domu z zakupami: kawior, krewetki, szynki i całą furę
>szmalu
>>> > >> kładzie na stole.
>>> > >> Matka do Jasia:
>>> > >> - Jasiek chyba bank obrabowałeś. Natychmiast do księdza idź się
>>> > >> wyspowiadać!
>>> > >> Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi:
>>> > >> - Ja w sprawie Misia.
>>> > >> - Sp***j, już nie mam kasy.
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.02.2006, 09:45   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Koszmar przedszkolanek:
Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki.
Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie!
No to je sciagają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły!
Wciagają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki...
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy.Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!

Na to dziecko :
...bo to są buciki mojego brata ale mama kazala mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty.
Wciągają, wciągają ..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.02.2006 o godz. 09:58
Stary 27.02.2006, 18:42   #15
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
http://qrwa.n2o.patrz.pl/

Tagi
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały

Twoje uprawnienia: