![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Rozmawiają dwie koleżanki:
-Chodzisz z Jurkiem już dwa lata, czy poprosił cię już o rękę? -O rękę to jeszcze nie! Jaś do Małgosi: -Małgosiu, choć do mnie, pobawimy się w telefon! -A na czym polega ta zabawa, Jasiu? -Ty się położysz, a ja ci wykręcę numerek! -Czym się różnią damskie majtki od męskich? -W męskie wsuwa się nogi, a w damskie -ręce! Wraca mąż z polowania, a tu żona z kochankiem w łóżku. - Wyłaź z łóżka! - krzyczy mąż do kochanka. Kochanek wyskakuje i zasłania dłońmi swoje klejnociki. Mąż ze spokojem celuje z dwururki w te klejnociki. Kochanek krzyczy: - Nie wygłupiaj się, daj szansę! Na to mąż do kochanka: - No dobra, rozbujaj! Podczas polowania myśliwy strzelił sobie przypadkowo śrutem w krocze. Odtransportowano go do szpitala i szybko zoperowano. Gdy mężczyzna budzi się z narkozy natychmiast sprawdza swoje "klejnoty". Po wstępnych oględzinach oddycha z ulgą ,zaskoczony profesjonalizmem lekarzy.Operacja się udała ,wszystko na swoim miejscu. Po chwili przychodzi chirurg ,który wykonał zabieg i wręcza pacjentowi wizytówkę: -To adres mojego brata ,umówiłem go z panem na jutro.Proszę koniecznie pojawić sie u niego. -Ale tu jest napisane,że on zajmuje się zawodowo grą na flecie? -Tak i właśnie pokaże panu jak układać palce,żeby nie nasikać sobie w oko. Jasio mówi do mamy: - Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tato kazał mi wstać i ustąpić miejsce kobiecie. - To bardzo ładnie. - Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<Johnny__> Mam pomysl na nowa reklame heyah
<Johnny__> Pokazane jak typ laduje kobite od tylu i ma na plecach napisane 'Orange' na przyklad <Johnny__> przejscie ekranu <Johnny__> i pokazane jak 2 innych ziomow laduje te sama kobite <Johnny__> i maja na plecach napisane Heyah <Johnny__> Heyah - ladujemy podwójnie.
|
|
|
#4 | |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
dlaczego św. Mikołaj nie może mieć dzieci?
Bo ma wór na plecach, krzywą laskę i spuszcza się przez komin
|
|
|
|
#7 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zbyszek Nowak- rece ktore lecza.
Chuck Norris- nogi ktore kalecza!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
Dziś rano Lech Kaczyński ogłosił ambitny plan dla IV RP, plan dostał
kryptonim AKCJA WISŁA. Akcja ma polegać na pogłębianiu dna i trzymaniu się koryta. * * * * * * Wychodzi Jezus z budynku IPN-u. Smutny idzie, z opuszczoną głową. - A ja przez dwa tysiące lat myślałem, że to Judasz. * * * - Proszę księdza***8211; pyta się Rasiak - czy gra w piłkę w niedzielę to grzech? - Nie, ale to jak grasz ***8211; tak. * * * Lech Kaczyński leczy moje kompleksy, s koro On może być prezydentem to ja mogę być Bogiem. * * * Z rogami jest podobnie jak z nowymi butami. Każdy przynajmniej raz w życiu ma jedną parę! * * * II Urząd Skarbowy w Poznaniu. Panienka strofuje młodego przedsiębiorcę: - Jak pan śmiał w rubryce " Pozostający na moim utrzymaniu" wpisać "IV RP"? * * * Platforma Obywatelska zażądała od Premiera natychmiastowej dymisji ministra rolnictwa.... Ojciec Rydzyk odmówił. * * * "Niech Będz ie Pochwalony Lech Kaczyński, Prezydent Najjaśniejszej Rzeczypospolitej i Brat Jego Jarosław - zawsze Dziewica" Ostatnio zmieniany przez icemac : 22.02.2006 o godz. 11:33 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() PS: w II turze stawiałem na Tuska.
|
|
|
|
#11 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
SWIETNE
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
Cytat:
![]() dodałem... Kazik od zawsze robil to co lubil : calowal zone, wslizgiwal sie do wyrka i od razu zasypial. Pewnego dnia obudzil sie obok podstarzalego faceta ubranego w bialy szlafrok. - Co ty robisz w moim lózku?...I kim do cholery jestes? - zapytal faceta. - To nie jest twoja sypialnia. Jestem Sw. Piotr i jestes w niebie - odpowiedzial nieznajomy. - Ze co ??!!Twierdzisz, ze jestem martwy?? Nie chce umierac, jestem na to jeszcze za mlody! Chce atychmiast wrócic na Ziemie! - To nie takie proste - odpowiedzial swiety - Mozesz wrócic jako kura albo jako pies. Wybór nalezy do ciebie Kazio pomyslal przez chwile i doszedl do wniosku, ze bycie psem jest stanowczo za bardzo meczace a zycie kury wydaje sie byc mile i relaksujace. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie moze byc zle. - Chce powrócic jako kura - odpowiedzial. W kilka sekund pózniej znalazl sie w skórze calkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczul, ze jego kuper zaraz eksploduje.Wtedy podszedl do niego kogut. - Hej! To pewnie ty jestes ta nowa kura, o której mówil mi Sw.Piotr - powiedzial kogut - Jak ci sie podoba bycie kura? - No jest ok ale mam to dziwne uczucie, ze mi kuper zaraz eksploduje - Ooo, no tak. To znaczy, ze musisz zniesc jajko - powiedzial kogut - Jak mam to zrobic? - Gdaknij dwa razy i zaprzyj sie jak najmocniej potrafisz - Kazio zagdakal i zaparl sie jak najmocniej potrafil. Nagle chlus i jajko bylo juz na ziemi. - Wow to bylo super - powiedzial Kazik. Zagdakal jeszcze raz, zaparl sie i wypadlo z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakal uslyszal krzyk swojej zony : - Kazik co ty robisz! Obudz sie! Zasrales cale lózko!!!!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 25.02.2006 o godz. 21:42 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Mama dała Jasiowi ostatnie 50 złotych na zakupy (do wypłaty było
>>> jeszcze >>> > >> 2 tygodnie) i mówi: >>> > >> - Jasiek kupisz chleb, margarynę i kawał sera. Reszta kasy trafia na >>> > >> stół. >>> > >> Jasiek poszedł do sklepu ale po drodze spodobał mu się miś za całe >50 >>> > >> złotych. Kupił misia i pędzi do domu. >>> > >> Matka na to: >>> > >> - Jasiu, co żeś ty zrobił, natychmiast idź i sprzedaj tego misia. >>> > >> Jasiek bez namysłu poszedł opchnąć misia sąsiadce. Wchodzi do jej >>> > >> mieszkania a sąsiadka w łóżku z jakimś facetem. Nagle rozlega się >>> pukanie >>> > >> do drzwi. >>> > >> Sąsiadka wpycha faceta z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: >>> > >> - Kup pan misia. >>> > >> - Spadaj chłopcze. >>> > >> - Bo będę krzyczał. >>> > >> - Masz pięćdziesiąt złotych i się zamknij. >>> > >> - Oddaj misia. >>> > >> - Nie oddam. >>> > >> - Oddaj bo będę krzyczał. >>> > >> Sytuacja powtarza się kilkanaście razy. Jasiu zarobił kasy od >>cholery. >>> > >> Wraca do domu z zakupami: kawior, krewetki, szynki i całą furę >szmalu >>> > >> kładzie na stole. >>> > >> Matka do Jasia: >>> > >> - Jasiek chyba bank obrabowałeś. Natychmiast do księdza idź się >>> > >> wyspowiadać! >>> > >> Jasiek poszedł do kościoła, podchodzi do konfesjonału i mówi: >>> > >> - Ja w sprawie Misia. >>> > >> - Sp***j, już nie mam kasy. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Koszmar przedszkolanek:
Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie... - No, weszły! Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi: - Ale mam buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie! No to je sciagają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciagają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść... Uuuf, weszły! Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: - Ale to nie moje buciki... Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy.Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły! Na to dziecko : ...bo to są buciki mojego brata ale mama kazala mi je nosić. Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają ..... weszły!. - No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki? - W bucikach
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.02.2006 o godz. 09:58 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
|