![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#571 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Nied obórse ksupow odujetr udnoś cizczy taniem.
Gdyby ktoś miał problem z odczytaniem, to niech przeczyta jeszcze raz, ale sylabami. Pozdrawiam
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=564 ^_^
|
|
|
|
|
#573 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Pracownik pewnej firmy kończy w niej swoją pracę (karierę).
Klienci jego > >> postanowili go pożegnać, każdy na swój własny pomysł. Pierwszy > >> wręcza mu czek na .........zł. Od drugiego > >> dostaje pudełko kubańskich cygar, od trzeciego butelkę dobrej whisky. > >> Będąc u czwartego, odziana skąpo ponętna blondynka, > >> patrząc na niego kocim wzrokiem, zaciąga do sypialni swojego domu. > >> . Jeden, dwa...pięć orgazmów. > >> Po wszystkim kobieta przygotowuje mu wspaniałe danie. Na sam koniec > >> podaje > >> mu kawę i banknot dziesięciozłotowy. Facet z lekka zblazowany drapie się > >> po głowie. > >> - To, co pani dla mnie zrobiła było wspaniałe ale po co mi te dziesięć > >> złotych? > >> - Zastanawiałam się co panu dać w związku z odejściem. > >> W końcu maż mi doradził: "pie**ol go - daj mu dychę!". A posiłek i kawę > >> sama wymyśliłam... |
|
|
|
|
|
#574 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
* reader przeciągnął się wzdychając. Prężące się pod bluzą mięśnie gotowe były na ostateczny wysiłek. Błyskawicznym ruchem sięgnął ręką pod biurko. Tak...On tam był. I czekał. Pulsował czerwonym blaskiem kusząc i uwodząc. Dotknął go opuszkami długich i zgrabnych palców i przez ułamek sekundy pieścił. Po czym przytrzymał przez kolejną sekunde rozkoszując się myślą jak informacja o wciśniętym przyciku POWER dociera do MS Windows
<met> ? <reader> met: takie rozwiniecie skrotu bbl
|
|
|
|
#575 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
znowu jesteś sama? Leć na zlot. |
|
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Guru
Cytat:
![]() dlaczego tak sadzisz??
|
|
|
|
|
#577 | ||
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Guru
Cytat:
![]() to w tylko skopiowalam kawalek strony powinnam zrobic to jako cytat chyba moj blad przepraszam
|
|
|
|
|
#579 |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Piwo kontra cipka
![]() 1. Piwo jest zawsze mokre. Nad cipką trzeba popracować. Punkt dla PIWA. 2. Ciepłe piwo fatalnie smakuje. Punkt dla CIPKI. 3. Naprawdę zimne piwo daje ogromną satysfakcję. Punkt dla PIWA. 4. Jeśli po tym jak weźmiesz haust swojego ulubionego piwa, znajdziesz > włos między zębami - możesz zwymiotować. Punkt dla CIPKI. 5. Dziesięć piw jednej nocy i nie możesz dojechać do domu. Dziesięćcipek> jednej nocy, a nie chcesz nigdzie jechać. Punkt dla CIPKI. 6. Jeśli użyjesz zbyt dużo piwa w miejscu publicznym, twoja reputacjamoże> ucierpieć. Jeśli użyjesz cipki w miejscu publicznym - staniesz się > legendą. Punkt dla CIPKI. 7. Jeśli zatrzyma cię policjant i będzie czuć od ciebie piwem, może cię> zaaresztować. Jeśli będzie czuć od ciebie cipką, może ci postawić piwo.> Punkt dla CIPKI. 8. Normalnie nie spotyka się starego piwa. Punkt dla PIWA 9. Za dużo piwa i zdaje ci się że widzisz UFO, za dużo cipki i zdaje ci> się że widzisz BOGA. Punkt dla CIPKI. 10. W większości krajów piwo jest opodatkowane. Punkt dla CIPKI. 11. Jeśli masz następne piwo, pierwsze się nie w*****a. Punkt dla PIWA 12. Zawsze masz pewność czy jesteś pierwszym, który otwiera swoje piwo.> Punkt dla PIWA 13. Jeśli potrząśniesz piwem, wzburzy się, ale po paru chwilach wróci do> normy. Punkt dla PIWA. 14. Zawsze wiesz ile piwo bedzie cię kosztować. Punkt dla PIWA 15. Piwo nie ma matki. Punkt dla PIWA. 16. Piwo nigdy nie oczekuje od ciebie przytulania przez pół godziny potym> jak je wypiłeś. Punkt dla PIWA Punktacja końcowa PIWO 9 CIPKA 7 Odwieczna zagadka została rozwiązana |
|
|
|
|
|
#580 |
|
noob
Data rejestracji: 26.02.2005
![]() |
@czero boskie
jak tylko bede mogl reputa poleci
|
|
|
#581 | |
|
Guru
Cytat:
dobre sam wymysliles
|
|
|
|
|
#582 | |
|
-=| GodFather |=-
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#583 | |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
jak bede mogl to dostaniesz punkcik!
|
|
|
|
|
|
|
#584 |
|
< pojawia się i znika >
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Po mszy z kościoła wychodzą dwie staruszki i rozpoczynają rozmowę. Pierwsza mówi: - Pani ta dzisiejsza młodzież to taka niewychowana, a jak się ubierają, co na głowach mają z jednej strony czerwone z drugiej zielone... straszne. Na to druga: - Pani to jeszcze nic. Wczoraj wieczorem wracam od wnuczki i wchodzę do jednej windy, a do drugiej młoda para. Jeszcze się drzwi nie zamknęły ich windy, a słyszę: jak wykręcisz żarówkę to wezmę do buzi. Pani SZKŁO ŻRĄ, SZKŁO ŻRĄ! I do tego GORĄCE!
|
|
|
|
#585 |
|
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
Szymon Majewski - Becipkowe
U Krystyny pięknej, co ma nos zbójnicki W wannie się kłóciły z cipką oba cycki: - My są duże piękne, w górze jak bociany, Ty powiewasz w dole jak stare firany. Broniła się cipka, chociaż słaba w gębie: - Wy jesteście płaskie, ja mam w sobie głębie. - To na nas panowie najpierw kładą łapkę, Dopiero na koniec łapią za kuciapkę! Cycki były górą, bo je poparł tyłek, Szydził z cipki dupek, brzuchomówca, zgniłek. - To z zazdrości dupo szydzisz dzisiaj ze mnie, Bo to dzięki cipce pani jest przyjemnie. - Cicho bądź, ty frędzlu - tyłek cipkę karci. - Do mnie też trafiają gdy im się przyfarci. Nagle cyce z tyłkiem razem oniemiały, Bo Krystyna cipce daje banknot cały - Za co stówę bierzesz zarośnięta szmato? - Udział w becikowym - rzecze cipka na to! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|