![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#676 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wieczna Paris Hilton
![]() dobry jest ten komentarz... Cytat:
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 29.04.2006 o godz. 19:02 |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#677 |
|
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Zapewne bylo...:
Jak zirytować ludzi w kafejce komputerowej - Zaloguj się, odczekaj parę sekund, zrób wielkie oczy i przerażonym głosem powiedz: "O mój Boże! Znaleźli mnie!!!", po czym błyskawicznie naciśnij reset. - Wybuchnij szaleńczym śmiechem, śmiej się przez 3 minuty, po czym nagle przestań i patrz się na wszystkich podejrzliwym wzrokiem. - Pisz, mocno stukając w klawisze, nisko pochylony nad klawiaturą i rzucaj złe oraz podejrzliwe spojrzenia na osoby, które patrzą co robisz. - Wejdź jako pierwszy do pracowni i podłącz monitory na krzyż - tzn. niech komputer Twego kumpla podłączony jest pod Twój monitor itp. Patrz co się dzieje . - Napisz program grający melodię ze Smerfów na emulowanej SB16 jako MID, z maksymalną głośnością, i zapętl go. - Pracuj normalnie, po czym nagle udaj, że jesteś przeraźliwie zaskoczony czymś, co widzisz na ekranie... na koniec wolno wpełznij pod biurko i drżyj. - Zapytaj się kogoś obok, czy wie jak włamać się na serwery Pentagonu. - Zanim włączysz komputer, przeżegnaj się lub zapal kadzidło i zacznij bić pokłony, mrucząc jakąś mantrę albo modlitwę po łacinie. - Połóż na biurku młotek, jak ktoś się zapyta, po co Ci on, uśmiechnij się tajemniczo i powiedz: "Wiesz, czasem bywa BARDZO pomocny w pracy". - Nagle przerwij pisanie i przez minutę przeklinaj swoje parszywe życie. Po czym zrelaksowany z uśmiechem znów bierz się do pracy. - Rozbierz się do naga i z kamienną miną rozpocznij pracę, ignorując spojrzenia otoczenia. - Wyrysuj pentagram na obudowie monitora wyjaśniając, że to w ramach profilaktyki antyhakerskiej. - Za każdym razem, gdy komputer coś przetwarza/odczytuje, mów półgłosem: "ochproszęproszęproszęproszę...", a na koniec wrzaśnij: "Udało się!!!", gdy komputer skończy odczytywanie. - Z mocno skrzywioną miną rozglądaj się wokół komputera. Wyjaśnij otoczeniu, że chatowałeś z lekarzem i on stwierdził, że chyba dysk ci wypadł. - Gdy zwalniasz stanowisko, ze łzami w oczach uściśnij rękę temu, kto siada na Twoim miejscu, i wyszeptaj: "Naprawdę tego nie chciałem, przepraszam za wszystko" i szybko odejdź. - Weź w usta wykałaczkę, włóż ręce do kieszeni i pisz, uderzając w klawiaturę wykałaczką. - Jeśli siedzisz na obrotowym krzesełku, kręć się ile sił, podśpiewując: "Hej ho, do pracy by się szło", i to falsetem. - Przylep sobie wydrukowany screen z Larą (Indianą Jonesem jeśli wolisz) do monitora i zacznij przemawiać do niej/jego pieszczotliwie, po czym skarż się głośno na jej/jego obojętność. - Spróbuj włożyć cardrige z Nintendo do napędu dysków, po czym zawołaj administratora i poskarż się, że ten komputer jest chyba felerny. - Po odpaleniu Uniksa/Linuksa dziw się głośno, że ktoś wyciął napis: "Windows" przy starcie systemu. - Ściągnij z netu wszystkie dzieła Szekspira i wydrukuj na drukarce laserowej (lub atramentowej) w negatywie: białe literki na czarnym tle. Życzliwie tłumacz innym, że jeszcze tylko około 2340 kartek do końca. - Siedź i z tępą miną patrz w monitor, śliniąc się i obgryzając paznokcie. Gdy to nie robi wrażenia, zacznij obgryzać paznokcie u nóg. Jeśli to nie pomaga - obgryzaj paznokcie u nóg sąsiadów. - Co jakiś czas patrz na swego sąsiada, chichocz złośliwie, stuknij parę razy w klawiaturę, znów patrz na niego z oczekiwaniem i chichocz, po paru sekundach z lekko zdziwioną miną spójrz na swój monitor, palnij się w czoło, coś tam popraw, naciśnij Enter i radośnie oraz z oczekiwaniem patrz na sąsiada... - Jeśli masz łupież, strząśnij go na dłoń i troskliwie połóż na klawiaturze sąsiada, uśmiechając się przepraszająco. - Postaw zdjęcie prezydenta oprawione w możliwie kiczowatą złotą ramkę - i twierdź, że to motywuje cię do pracy. - Zdejmij buty, postaw je na monitorze. Patrz przez chwilę, zdejmij skarpetę i połóż obok buta... po pewnym namyśle dodaj tam drugą skarpetę. Uśmiechnij się i stwierdź, że teraz wszystko wygląda harmonijnie. - Weź klawiaturę i siądź pod komputerem. Wyjaśnij, że w ten sposób nikt nie będzie mógł zobaczyć twego hasła. - Wykrzyknij histerycznie: "Co za cholerni zboczeńcy!!!", a gdy wszyscy runą do twego komputera, wyjaśnij, że myślałeś o ludziach lubiących słuchać disco-polo. - Przypisz każdemu klawiszowi jakiś inny świdrujący uszy dźwięk, po czym załóż słuchawki walkmana, włącz sobie muzykę i zacznij pisać. - Zacznij jeść myszkę. - Nachyl się nad sąsiadem i powiedz: "Przepraszam, może mi pan na chwilę pożyczyć swoją klawiaturę" - po czym weź ją nie czekając na odpowiedź. - Kładź na monitorach i obudowach silne magnesy. - Gdy komputer zakończy obliczenia, zacznij je sprawdzać, głośno licząc na palcach w stylu: "Osiem, pięć w rozumie, to razem będzie osiemdziesiąt... dodać dwa..." itp. - Siądź przy najsilniejszym kompie w pracowni i przez 5 godzin graj w Tetrisa albo Sapera. - Głośno i ostentacyjnie stukaj w ten sam klawisz kilkanaście razy (najlepsza w tym celu jest spacja) - tak długo, aż twój sąsiad zacznie na Ciebie patrzeć. Wtedy Ty nachyl się nad jego klawiaturą i naciśnij parę(naście?) razy Delete, kasując to, co on pisze. I zaniepokojonym głosem stwierdź: "Kurde, Twój Delete działa, a mój nie!". Potem znów stuknij w swoje klawisze i stwierdź z goryczą: "Ctrl+ Alt+ Del u mnie też nie funkcjonuje", i nachyl się nad jego klawiaturą... Jeśli jest szybszy od Ciebie i zdoła Cię zatrzymać, znów stuknij w swoją klawiaturę i wykrzyknij: "Kurde, ale ja jestem *****... cały czas stukałem w spację... ha, na szczęście NIC mi się nie skasowało". Uśmiechnij się do niego radośnie i wróć do pracy. - Idź do admina i skarż się, że komputer zjadł ci dyskietkę. Gdy gość rozkręci obudowę, wyjmie stację dysków i rozkręci ją, przypomnij sobie, że to było tydzień temu i chyba w innej pracowni. - Spójrz w ekran, zarechocz, wykrzyknij: "Naprawdę to zrobiłem?!". Śmiejąc się wyłącz komputer, zbierz swoje rzeczy i szybko opuść pracownię, nadal nie przestając się śmiać. - Co pewien czas udawaj, że gwałtownie oganiasz się od niewidocznej muchy, narzekając że jej brzęczenie nie pozwala ci się skoncentrować. - Na IRC-u zwróć się do totalnie obcej osoby, jakbyś był jej najlepszym kumplem,. Im bardziej będzie chciał(a) Ci wytłumaczyć, że to pomyłka, tym bardziej używaj tekstów w stylu: "Stary, przestań se robić jaja i zacznijmy w końcu gadać o interesach", "Świetny dowcip, stary", "Przestań się w końcu wygłupiać" itp. - Podobny numer zrób komuś, kto IRC-uje. Dyskretnie zajrzyj mu przez ramię jaki ma nick, i potem pisz do niego to co wyżej, dodatkowo dodając: "Nie drap się po karku, gdy ze mną rozmawiasz", "Nie krzyw się" itp. (naturalnie chodzi o to, byś opisywał jego prawdziwe reakcje). - Pisz ołówkiem po monitorze narzekając, że chyba się popsuł, bo nie pisze. - Co jakiś czas wybuchaj chichotaniem i całuj ekran. Wyjaśniaj, że to cyberseks.
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
|
|
|
|
|
#678 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Zeniu***347; mo***380;e by***347;my poszli na ta***324;ce? Obj***261;***322; by***347; mnie tak jak kiedy***347;?
> - Jadzia daj spok***243;j! Wtedy by***322;em po 7 piwach i ***263;wiartce... > > > > A kto powiedzia***322;, ***380;e tylko wojsko mo***380;e z ciebie zrobi***263; prawdziwego m***281;***380;czyzn***281;? Zadzwo***324; - 3030303 - pomog***281;. Patrycja Full. > > > > Trzy fazy oty***322;o***347;ci m***281;skiej: > a) nie wida***263;, jak wisi; > b) nie wida***263;, jak stoi; > c) nie wida***263; kto ci***261;gnie. > > > > - W ***380;yciu nie uwierz***281;, ***380;e za komuny na p***243;***322;kach by***322; tylko ocet i olej... Mo***380;e w jakich***347; ma***322;ych sklepach, ale w Carrefourze? > > > > - Co mo***380;e by***263; gorszego od kamyczka w bucie? > - Ziarenko piasku w prezerwatywie. > > > > ***346;wiatem rz***261;dzi mi***322;o***347;***263;. Ja na przyk***322;ad kocham wypi***263;. > > > > - S***261;siedzie, czemu pa***324;ska ***380;ona tak w nocy p***322;aka***322;a? Czy***380;by pan si***281; z ni***261; ***378;le obszed***322;? > - Wr***281;cz przeciwnie, obszed***322;em si***281; bez niej! > > > > - Jakie jest najstraszniejsze s***322;owo w***347;r***243;d fizyk***243;w j***261;drowych? > - Ooops... > > > > W sprzeda***380;y pojawi***322;y si***281; prezerwatywy o smaku mentolowym i eukaliptusowym. Zalecane szczeg***243;lnie dla kobiet chorych na gard***322;o. > > > > Adam i Ewa spaceruj***261; po raju: > - Adam, kochasz mnie? > - A co tu robi***263;... |
|
|
|
|
|
#679 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Wicie czemu papier toaletowy si***281; rozwija?
Bo nie chce zosta***263; w tyle
|
|
|
|
|
|
#680 |
|
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
***379;eby ***380;y***263; trzeba si***281; rozwija***263;, a ***380;ycie jest jak papier toaletowy - d***322;ugie, kr***281;te i do dupy
|
|
|
|
|
|
#681 |
|
logged out
CDRinfo VIP
<xxxx> muahaha, matura byla taka banalna...
<yyoy> a o czym pisales ? chlopi czy makbet ?<xxxx> pfff pewnie ze makbte... byc albo nie byc, rozmowa z czaszka i te sprawy ![]() <yyky> ale to chyba hamlet co ? <-- xxxx has quit ("Lost terminal") <yyoy> --
|
|
|
#682 |
|
Guru
Data rejestracji: 06.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<pedro_2z> slyszeliscie kiedys o tym banku Dominet ?
![]() <kret> do czego?!
|
|
|
#683 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Synek Billa Gatesa pyta ojca:
- Tato, chcia***322;bym w ko***324;cu zasmakowa***263; seksu, ale nie wiem jak zaproponowa***263; to kobiecie... - Musisz, synu, kupi***263; jej wielki bukiet pi***281;knych r***243;***380;, zaprosi***263; j***261; do wykwintnej restauracji na dobr***261; kolacj***281; i markowe wino, p***243;***378;niej zabra***263; j***261; ekskluzywnym samochodem do drogiego hotelu... W tym momencie wtr***261;ci***322;a si***281; c***243;rka: - Tatusiu, a co z romantycznym spacerem nad brzegiem jeziora, zbieraniem polnych kwiat***243;w w ***347;wietle ksi***281;***380;yca, szeptaniem czu***322;ych s***322;***243;wek? - To wszystko wymy***347;lili linuksiarze, c***243;reczko, ***380;eby podupczy***263; za darmo...
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
Cytat:
nie ktore z Twoich opisów mam w realnym swiecie
|
|
|
|
|
#685 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekst dnia:
Polska to jedyny kraj, kt***243;ry posiada kopi***281; zapasow***261; prezydenta i rz***261;d sterowany radiem
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
logged out
CDRinfo VIP
<scorn> sex jest dobry rano, bo pobudza; sex jest dobry wieczorem bo koi stres ca***322;ego dnia; sex jest dobry przed obiadem, bo wzmaga apetyt; sex jest dobry po obiedzie, bo gasi pragnienie ;]
<reader`> scorn: a potem wizyta u ortopedy bo Cie w nadgarstku strzyka? <gozda> a w kieszeni wieje pustka <c00lfon> ja mam 10 pln na koncie, a jeszcze 8 musze lasce przelac za gumki <c00lfon> ****a ale nie wrzucajcie tego na basza <c00lfon> bo ojciec czyta <Enleth_> Wniosek na dzis: ludzie to *****e. <Enleth_> Jak wymienialem paru publicznie dostepnych iMacach OS 9 na OS X, na pulpitach OS 9 bylo po kilkanascie plikow "gg70 1.exe".."gg70 x.exe" <domelu> LOL <Enleth_> Sciagnal ***** raz, rzecz jasna nie dziala, to sciagal jeszcze kilkanascie razy <Enleth_> To bylo miesiac temu <Enleth_> Przed chwila usiadlem przy jednym z tych makow <Enleth_> I to samo... <Enleth_> Brakuje mi slow na okre***347;lenie tego
|
|
|
#687 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Dziś takie coś miałem:
Poszedłem do Tesco za silną potrzebą nabycia Verbatima DL w ilości 1 szt. Wchodzę do Vobis-a i pytam : - Po ile macie Verbatimy duble layer. a sprzedawca - CD czy DVD ?
|
|
|
#688 |
|
..::Niedostępny::..
Data rejestracji: 17.10.2005
![]() |
To ja kiedyś u kumpla w takiej większej wsi byłem i akurat potrzebowaliśmy pilnie czystej płytki DVD. Więc idziemy na stację (kiosków, sklepów kom. - brak)
i pytamy sprzedawczynie czy ma czyste płytki DVD. Ekspedientka wyjmuje starą, okurzoną płytkę CD. To ja jej grzecznie wytłumaczyć próbuje: <ja> Przepraszam a nie ma DVD czystych? <Ona> Są.... Przecież już ci dałam <j> Ale potrzebuję płytki do nagrywania czystej DVD <o> A ta nie jest do nagrywania?? Jest to o co ci chodzi?? <j> Potrzebuje takiej gdzie -pokazuję na płytce którą mi podała- tutaj zamiast napisu "CD" jest napis "DVD" <o> Trzeba było tak odrazu... myślisz że się na tym nie znam?? |
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
newsa na rzepie wyczyta***322;em
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
Trzech facet***243;w siedzi w barze i rozmawia... Nagle s***322;ysz***261;, krztusz***261;c***261; si***281; kobiet***281;. Podchodz***261; do niej... Pierwszy przerzuca j***261; przez bar, drugi ***347;ci***261;ga jej spodnie, a trzeci zaczyna liza***263; j***261; po pupie...
Kobieta jest tak zszokowana, ***380;e przestaje si***281; krztusi***263;. w tym momencie jeden z facet***243;w m***243;wi do pozosta***322;ych: - Widzicie! M***243;wi***322;em wam, ***380;e opracowana przeze mnie metoda pierwszej pomocy jest bardzo skuteczna... .................................................. ..... Przychodzi zaj***261;c do nowego sklepu misia i m***243;wi: - Misiu, poprosz***281; p***243;***322; kilo soli. - Wiesz, zaj***261;czku, nie mam jeszcze wagi, to nasypi***281; ci "na oko". - Do du*y se nasyp, sk**wielu! .................................................. ............................. Kobieta jest jak lilia - subtelny nie o***347;mieli si***281; jej dotkn***261;***263;, ale przyjdzie osio***322; i j***261; zer***380;nie .................................................. ........................................... Na dyskotece w Niemczech bawi***322; si***281; Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJ***260; TRZY PROBLEMY". Nie trwa***322;o d***322;ugo, stan***261;***322; przed nim Turek, byczysko ch***322;op: - Ty, a w dzi***243;b chcesz? - To jest pierwszy z waszych problem***243;w - odpowiedzia***322; Rosjanin - agresja. Ci***261;gle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma ***380;adnego powodu. Dyskoteka si***281; sko***324;czy***322;a, Rosjanin wychodzi, a tam na niego t***322;um Turk***243;w czeka. - No, teraz si***281; z tob***261; policzymy - warkn***281;li Turcy gremialnie. - A to jest drugi z waszych problem***243;w - powiedzia***322; Rosjanin. - Nie potraficie za***322;atwia***263; spraw po m***281;sku sam na sam, tylko zawsze musicie zwo***322;ywa***263; wszystkich "swoich". - Zaraz nam to odszczekasz! - zawrza***347;li Turcy wyci***261;gaj***261;c no***380;e. - I to jest trzeci z waszych problem***243;w - westchn***261;***322; ci***281;***380;ko Rosjanin - zawsze na strzelanin***281; przychodzicie z no***380;ami..
|
|
![]() |
| Tagi |
| śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|