![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Humor O wszystkim, co bawi i śmieszy :) |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Badania statystyczne dowiodły, że laski z sympatii częściej mają syfa, niż laski z fotka.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
`
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[C]h***322;opak wiek 20+ , [D]ziewczyna podobnie, zostali umiejscowieni ko***322;o
siebie na pewnym weselu. Niewiasta jako ***380;e spodoba***322; si***281; jej owy kawaler postanowi***322;a nie czeka***263; a***380; on pierwszy zacznie j***261; podrywa***263; wiec sama przyst***261;pi***322;a do akcji. Nawi***261;za***322; si***281; kr***243;tki ale tre***347;ciwy dialog: [D] - O masz g***281;si***261; sk***243;rk***281; ... [C] - A ty kaczy ryj! mo***380;e nie by***322;o ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
LAUREACI ROKU 2006 (Laureaci XIV Biesiady Felietonistów PL )
KOBIETA ROKU - Aneta Krawczyk za calkowite oddanie partii CZLOWIEK ROKU - Czlowiek pierwotny, w którego istnienie nie wierzy Maciej Giertych WYDARZENIE ROKU - Polskie smaki czyli koalicja kartofli z burakami BUBEL ROKU - test DNA, który potwierdzil, ze Lyzwinski nie jest w stanie zrobic nic co ma rece I nogi PARANOJA ROKU - Szukanie przez caly naród pracy dla Kazimierza Marcinkiewicza ZWIERZE ROKU - Irasiad - zwierze odkryte przez polskiego prezydenta CWANIAK ROKU - Listkiewicz, dymisjonarz polskiej pilki, który nawet wrzatkiem nie daje sie odkleic od stanowiska ZA STAN UMYSLU - Min. Anna Fotyga - zenskie alter ego Kononowicza ZBOCZENIE ROKU - Pociag do Wloszczowej NUMER ROKU - Szczesliwy numerek w pokoju Leppera PAW ROKU - Nowatorskie wykonanie hymnu przez premiera Kaczynskiego z tekstem "z ziemi polskiej do Wolski" CIOS ROKU - cios zadany przez partyjnych kolegów Danucie Hojarskiej, kiedy okazalo sie, ze jako jedyna poslanka Samoobrony nie byla ona przez nich molestowana seksualnie NARZEDZIE ROKU - Renata Beger - najbardziej wypasiona nagrywarka IV RP HAPPENING ROKU - Wyniesienie przez doniesienie czyli ingres abp. Wielgusa (ps. Grey o wszystko) OFIARA ROKU - Rokita - pierwszy diabel upokorzony przez kaczora Donalda KICZ ROKU - Piotr Rubik - Mozart z Kolomyi MARTYROLOGIA ROKU - Kaczynski otoczony w stoczni przez 38 milionów zomowców UNIK ROKU - Tratatajka weimarska czyli prezydent, który wzial sobie (ro)zwolnienie od Trójkata POWIEDZENIE ROKU - "Zadne krzyki, placze nas nie przekonaja, ze biale jest biale, a czarne jest czarne" - jako wyraz spóznionego poparcia Jaroslawa Kaczynskiego dla appartheidu SKANDAL ROKU - Matura dla kazdego, ale nie dla Majewskiego Kategorie dodatkowe: PERSPEKTYWA ROKU - "Zeby nie bylo niczego" (z programu wyborczego Krzysztofa Kononowicza) SUKCES ROKU - Pojmanie bezdomnego Huberta H. CATERING ROKU - Wiesmak z dostawa radiowozem do pociagu
![]() |
#5 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
@CIAPEK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
samotność
Data rejestracji: 08.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najnowsze odcinki M jak Mi***322;o***347;***263;
![]() Odcinki 482-484 Do posesji Mostowiak***243;w niespodziewanie zagl***261;da Mandaryna. Po godzinie orientuje si***281; ***380;e pomyli***322;a seriale. Kuba strzelaj***261;c do S***322;awka przez przypadek strzela sobie w nog***281;. Piotrek jest za***322;amany - w kiosku zabrak***322;o dla niego gazety Fakt. Trwa casting na wokalistk***281; Blog 27. C***243;rka Teresy Agniesia jest ju***380; bliska zwyci***281;stwa, gdy na horyzoncie nagle pojawia si***281;... Natalka. Barbara prze***380;ywa szok gdy odkrywa ***380;e Lucek uczy owce gra***263; w szachy. Przera***380;ona dziwnym zachowaniem m***281;***380;a dzwoni po Superniani***281;. Tymczasem, gdy wchodzi do owczarni jedna z owiec zaczyna ta***324;czy***263;! Pierwszy singiel Blog 27 "Narysujmy s***322;oneczko" z now***261; wokalistk***261; odnosi wielki sukces. Natalka dalej pisze i ***347;piewa teksty, Tola te***380; ***347;piewa a pies Bruder gra na harfie. Policja przes***322;uchuje Marka za to, ***380;e sprzedawa***322; soki "Kubu***347;" bez akcyzy. Hanka z wielkim zaciekawieniem ogl***261;da obrady sejmu. Pawe***322; odkrywa w sobie talent aktorski - lekcji grania udziela mu sama Izabela Trojanowska. Kisiel wygrywa konkurs na sobowt***243;ra Kononowicza. Kinga kupuje nowy kolorowy telewizor. Jakie jest jej zdziwienie gdy ogl***261;daj***261;c "Pancenych" obraz jest czarno-bia***322;y. Na festiwalu piosenki nienormalnej we W***322;oszczowej Blog 27 zdobywa 1 nagrod***281;. Janeczka znowu zaczyna pi***263;...herbat***281;. W przychodni Kotowicza panuje ***380;a***322;oba - st***322;uk***322; si***281; czajnik. Marysia nie ma w czym parzy***263; kawy. Kotowicz w tej sytuacji og***322;asza dzie***324; wolnym. Ma***322;gosia nie mo***380;e doj***347;***263; do siebie po tym jak przegapi***322;a promocj***281; oleju w Biedronce. Z depresji wyci***261;ga j***261; Iza t***322;umacz***261;c, ***380;e ona te***380; nie ma oleju w g***322;owie. Norbert jest zaskoczony, ***380;e Marta jako projekt ich nowego domu wybra***322;a zamek w Malborku...
![]() |
#8 |
`
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
"Oda o Polskim Piracie"
Kiedy przyjd***261; przeszuka***263; dom, Ten, w kt***243;rym mieszkasz ch***322;opie, Kiedy sprawdz***261; tw***243;j CD-ROM, I na p***322;ytach nagrane kopie, Gdy pod drzwiami stan***261;, i noc***261; Nakazem w d***322;oni w drzwi za***322;omoc***261; - Wiesz o jak***261; im chodzi zbrodni***281;? ***346;ci***261;ga***322;e***347; pliki Przez dwa tygodnie. Ju***380; przed twym domem setki s***261; glin, Dok***261;d ucieka***263;? Chyba do Chin. A wszystko przez to, ***380;e owe dane, Wprost z Ameryki by***322;y pobrane Co czyni z ciebie kogo***347; gorszego, Ni***380; morderc***281; wielokrotnego... Kiedy***347; przyjd***261; na pewno pogrzeba***263; ci w kompie Mo***380;e si***281; zlituj***261;, w co szczerze w***261;tpi***281;, Jak GROM w nocy przez dach si***281; wkuj***261;, P***322;yty po***322;ami***261;, save'y skasuj***261;, P***243;jdzie si***281; rypa***263; w Fifie kariera, Zn***243;w w NFS'a startujesz od zera, Cho***263; w ***8222;Call of Duty***8221; wojn***281; wygra***322;e***347;, Cho***263; wiele nocy przez to zarwa***322;e***347;, Brak u nich skrupu***322;***243;w, lito***347;ci nie maj***261;, Za dyskutowanie zarobisz pa***322;***261;, Nie pomog***261; p***322;acze ,ani lamenty Ca***322;y tw***243;j hardware w foli zapi***281;ty, Ju***380; biurko puste, ju***380; wiatrak nie huczy Mo***380;e mnie w ko***324;cu to czego***347; nauczy, Mijaj***261; godziny, mijaj***261; dni, Chyba oszalej***281;, wci***261;***380; komp mi si***281; ***347;ni, Dzwonie na pa***322;y, mo***380;e co***347; da si***281; za***322;atwi***263;, Jaki***347; glina m***243;wi: musz***281; pana zmartwi***263;, Tutaj jest Polska, tu cuda si***281; dziej***261;, Kompa pan odda***322; przebranym z***322;odziejom, Jaki jest mora***322; mojej definicji? Profilaktycznie nie wpuszczaj policji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
`
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
by***322;o nie by***322;o
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Przerzuciles sie wlasnie na system unixowy (Linux?) i brak ci tego dreszczyku emocji, ryzyka? Zagraj ze swoim systemem w rosyjska ruletke - wklej ponizszy kod w konsoli i licz na szczescie
![]() Kod:
[ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf / || echo "You live" PS2. Nie odpowiadam za straty wywolane przez skrypt. Uzywasz go na wlasna odpowiedzialnosc i jezeli masz zamiar sie pozniej rzucac o efekty to go nie uzywaj lub przynajmniej zastanow sie co on robi ![]()
![]() |
#13 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
`
![]() |
Niektore z dozą czarnego humoru wiec ludzie o slabych nerwach niech nie czytaja
![]() ![]() Spotyka Jasiu księdza i mówi: -Te buty to zamszowe? Ksiądz odpowiada: -Nie-za swoje. ========================= Z okazji Prima Aprilis panie moga zrobic taki kawal swoim mezom ![]() Winda: mąż, żona i śliczna dziewczyna Niespodziewanie dziewczyna obraca się do mężczyzny i wali go w twarz: Cham! I to przy żonie! Winda zatrzymuje się dziewczyna wychodzi, facet cały czerwony zaklina się: - Kochanie słowo honoru... - Już dobrze kochanie, to ja ją pogłaskałam...- śmieje się żona ================================ Rzecz dzieje sie w RPA w czasach apartheidu. Na przejscie dla pieszych wychodzi czarnuch. Zielone swiatlo zebra i nic nie jedzie. Koles wychodzi a nagle zza rogu wyjezdza wielki Grand Cheeroke z bialasem w srodku. Udeza w murzyna tak ze ten wpada przez przednia szybe do srodka. Przjezdza policja ustala co sie stalo i w koncu murzyn dostaje 2 lata wiezienia za wlamanie do auta. Po 2 latach murzyn wchodzi na to samo przejscie i dzieje sie to samo. Ale tym razem bialas przespieszyl i murzyn wpadl przez przednia szybe i wylecial tylnia. Dochodzenie rozprawa i murzyn dostale 5 lat za wlamanie i probe ucieczki. Po 5 latach ten sam murzyn to samo przejscie ten sam bialas i ta sama sytuacja. Murzyn wpada przez przednia szybe wylatuje przez tylnia. Ale bialas wkurzyj sie ze jakis czarnuch mu juz 3 raz kasuja auto wiec wysiadl i wpakowal murzynowi w klate 15 kul ze swojego pistoletu. Ale murzyn cudem przezyl. Dochodzenie rozprawa... I murzyn dostaje 20 lat za wlamanie do auta, probe ucieczki i nielegalne posiadanie amunicji. ========================= Dlaczego mala Kasia nie plakala jak spadla z rowerka ? bo kierownica przebila jej pluco. ============================== Wchodza Żydzi do komory gazowej i strasznie sie pchaja, zrobil sie ogromny tlum ale oni nadal sie tlocza, nagle ktos krzyczy z przodu: - Eee chlopaki nie pchac sie tak bo sie podusimy! ========================== Wraca mąż do domu i woła do żony -Trafilem szóstkę, pakuj się. Zona: -Ach, kochanie, wyjeżdżamy? -Nie, ty wy******sz! =============================== - Co zrobić jak się zobaczy epileptyka w wannie? - Wrzucić pranie i proszek. ================================ Czarne dziecko umarlo i poszlo do nieba Bog dal mu skrzydla -czy jestem teraz aniolkiem? -nie. jestes teraz nietoperzem. Spier***j! ============================== Podobno autentyczne teksty z wykładów Był sobie profesor, ktory nie mial dloni i poslugiwal sie proteza. Pierwszy wyklad tradycyjnie zaczynal kuracja wstrzasowa. - Przywitajcie sie, ja nie mam czasu. I rzucal reke z plastiku w tlum. Anatomia: Profesor podajac czaszke 3 miesiecznego dziecka: - Kto upusci i rozbije ma 12 miesiecy na oddanie nowej! Akademia Medyczna we Wrocławiu ==================================== Co krzyczy blondynka wyjmując pieniądze z bankomatu?? -Znowu wygrałam !!! =================================== Dwóch żydów poszło na lody, jeden dostał dwie kulki drugi z automatu ============ Dresiarz opowiada kumplom jak się kochał z dziewczyną... -No i leżę na niej, leżę, jest już coraz lepiej a ona szepcze namiętnie "zrób to co robisz najlepiej..." -I co? I co?! - dopytuja się napaleni kumple -I przywaliłem jej w dynie... =============== Podobno z jakiegos forum samochodowego: "Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? "
![]() |
Tagi |
śmieszne teksty, dowcipy, humor, kawały |
|
|