![]() |
Ilość załączników: 2
Świeżo po smażeniu Litkiem pierwsza X16
Załącznik 52612 druga z włączonym SmartWrite X24 ale udało się dojechać x20 Załącznik 52613 |
ta się wypaliła całkiem znośnie, nie jest źle co prawda trochę "żółtych" słupów jest ale dość mało. lepszy wypał niż PLATINUM gdzie pierwszy gigabajt jest cały czerwony a dalej są różne skoki, raz zielono a raz pomarańczowo, prawie czerwono!
|
Ilość załączników: 1
|
W sumie racja. Sorki, ale już nie mam tej płytki, bo nagrywalem ją dla kogoś. Jak będe miał jakąś sztuke jeszcze to wrzuce na forko teścik.
|
no to daj test z Nero :D po za tym to też jest z Riteka a się wypaliła jak Hawk.
|
Witam. Nagrałem Maxell'ka i powiem wam, że wypalił się całkiem nieźle. Widać, że Ritek robi nośniki bardzo dobrej jakości. Płytka jest wykończona i dobrze się na niej pisze, gdyż jest na to sporo miejsca. Polecam.
|
Cytat:
Cytat:
|
Testy gazetowe najczęściej obok wiarygodności nawet nie leżały - tam sponsorzy płacą za wyniki. :kasa:
|
znany dwutygodnik to KŚ? :D jujo, ale te są z riteka + i sam widzisz jak się palą :D
|
Cytat:
PS. Co do sklepu to wysłałem Ci na PW. |
Cytat:
|
Cytat:
I zastanawia mnie też, które z nich to nowsza seria (tudzież wersja) nośników. Teraz podobno dla Maxella płytki robi nie tylko Ritek, ale również CMC Magnetics. Z tego co mówisz wynika, że te zielone to RitekF16. Podobne zresztą sprzedają na allegro jako CMC, więc już nic z tego prawie nie rozumiem. A minusy wybrałem dlatego, że się zasugerowałem testami pewnego znanego dwutygodnika :). Minusy zajęły w tym teście 5 miejsce, natomiast plusy (RITEKF16) były 12 (na 18 nośników). Wygrały "+" od Sony D21, Verby "+" MCC004 były 3. |
możesz być zadowolony bo te są inne:
1. minusy a nie plusy 2. inny nadruk :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Co do płytek to jest to RITEKF1. A z góry wyglądają tak: |
nie ma sensu oszczędzać na płytach, dopłacasz trochę więcej i masz porządnego Verbatima :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:37. |