![]() |
aha :), a ja myslalem, ze pisząc "(...) nie było, też kolor złoty", masz na myśli spód ;d :)
Kurcze;/, jakby PIF nie poszedł tak mocno w górę na początku to wyglądałoby to bardzo obiecująco, a ceny Maxell'ów są dość niskie, także opłacałoby się je kupić :) |
a to chodzi o spód :D spód jest normalny, czarno-fioletowy, jak w zwykłej DVD+/-R
|
Słyszałem, ze jak jest kolor złoty w wewnętrznej stronie to płytka ma dużą żywotność, ale nie wiem czy to prawda :), bo to zależy chyba czy oni dodali do niej jakiś brawnik złoty, czy rzeczywiście zawiera nutkę złota. Jeśli to ta druga opcja to taki nosnik zapewne długo pożyje, a jak ta pierwsza, no to zależy od jakości.
|
Ilość załączników: 1
To są takie płytki ;) Oczywiście zamalowałem, aby nie było widać, co na płytce jest, ale tam nic nie było, też kolor złoty :D
|
Cytat:
|
a niby te Maxellki są takie "niezłe". chciałem kupić na allegro maxelki cd-r zamiast soniaków, bo były tańsze o 10 zł ale dobrze, że nie kupiłem, bo by się okazało, że CD są takie same ;)
|
Cytat:
|
Maxell DVD+R 16X
Ilość załączników: 1
Przyszedł czas na Maxellki od Riteka. Nie wyszły źle, ale trochę PI Failures się posypało.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:48. |