![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie, Hawki na początku były całkiem dobre.
Potem zeszły na psy. Niżej niż psy. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Poziom mojego psa nalezy do srednich stanow poziomow wysokich i jako taki jest ponad. Moze zeszly na poziom kotow. Ew. swinek morskich. No moze chomikow sysryjskich. Ale nie psow! IMHO - te Hawki ktore sie wypalily, w wiekszosci dzialaja do dzis. Problem w tym, ze ponad 60% nie wypalilo sie wcale, albo padly zaraz po nagraniu. Wiec nie sa takie zle 6:4, no moze 7:3 ![]() Wcale, wcale. Prawie jak nowe EMTECki ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.09.2008
![]() |
IMHO - te Hawki ktore sie wypalily, w wiekszosci dzialaja do dzis.
Problem w tym, ze ponad 60% nie wypalilo sie wcale, albo padly zaraz po nagraniu. Wiec nie sa takie zle 6:4, no moze 7:3 ![]() Wcale, wcale. Prawie jak nowe EMTECki ![]() 1. na 4 tamtych hawkach mam the sims 2, ostatnio nawet wgrywałem i wszystko hula. 2. na 6 hawkach (reszcie) mam muzę, słucham jej i nic nie przerywa, pierdzi itp. 3. Co ty chcesz od Emteców - ja kupiłem 1,5 roku temu (coś jak te Extremy) 5 paczek Emteców i do dziś działają. Wy chyba macie naprawdę pecha na płyty xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Bródka : 24.03.2009 o godz. 17:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
1. Te Hawki to mi siora na gwiazdkę kupiła, później nie kupowałem bo u mnie już w sklepach nie było.
2. Emteców też nie kupuję, zresztą ja do nich nic nie mam. Mam również 2 Emtecy CD-RW i również świetnie działają a paliłem i mazałem je już z 30 razy. Teraz kupiłem 50 sztuk sony i dobrze się palą, nawet w zjechanym odtwarzaczu CD chodzą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sony to jedne z najlepszych płyt. Zawsze mi działają tam gdzie Verbatim zawodzi.
Do normalnego nagrywania używam tylko Sony. Do specjalnego TDK Scratchproof. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
i są bardzo tanie - kosztowały ok. 48 zł. z przesyłką na alledrogo xD
mam zamiar znowu kupić bo jak widać, płytki są dobrej jakości, nie byle chłam trzeciej kategorii typu Titanum i pochodne. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Powtórka z historii - trochę długie | para | Off topic | 63 | 01.09.2005 10:50 |
NOSNIKI DVD-R/+R | Jabba the Hutt | Nośniki optyczne | 4458 | 05.08.2005 14:16 |
9 11 | Air | Off topic | 18 | 06.07.2004 23:38 |