![]() |
Cytat:
Lepiej kupić pastele, i tak są the best :D |
Cytat:
Tak czy inaczej ich nie kupie bo sa nieprzyzwoicie drogie ... |
Cytat:
ale za nazwę się płaci i to słono. sprawdzałem w niemieckich sklepach i wychodzą po 8 złotych. (licząc ***8364; 4.2) ale jak wiadomo Polacy, naród bogaty to mamy drożej - musimy być lepsi od Niemców co nie? ??? |
Cytat:
|
ten Plextor to jest dokładnie to samo co Verbatim Pastel - Taiyo Yuden
http://www.videohelp.com/dvdmedia.ph...YUDEN000T01%20 |
No!
Co Plextor to Plextor :paker: Tradycja zobowiązuje ^_^ |
z choinki sie urwali z ta cena....
|
Cytat:
a najważniejsze, że na pudełku kłamią, że 4x jak jest 8x :bicz: brać, brać, jutro może nie być ;) |
Płytki DVD od Plextora :czytaj:
Kupujcie! :ja_chce: Bo czas promocji ograniczony A druga taka okazja może się już nie powtórzyć ^_^ |
@Slavekx
Vizzard ujął to bardzo trafnie, Teraz chyba wiesz o co mi chodziło :piwo: |
I tu potwierdza się teza
Że wykresy na Pioneerach są po prostu do dupy :wsciekly: Taka sobie fikcja Jeden wykres jest z Marsa :blee: A drugi z Wenus :\ :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ostatnio kupiłem TDK+R 8x i były od Moser Baer India - nie mam ich skanów, ale powiem tylko, że wyszły zajefajnie :)
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Wątpię jednak, by ci "oszczędni" wyciągnęli z tego jakieś wnioski. Dla nich liczy się to, że po zakupie cake-a 25szt. takiego ch....ałka, zostanie w kieszeni na 2-3 tanie :piwo: , które świetnie będzie się prezentowało na tych podstawkach z orzełkiem :) || . Z góry jednak przepraszam tych, których zmusi to do przemyśleń i właściwego przeliczenia zysków i strat :) . Zaraz po przeczytaniu tego posta zrobiłem test nagranej wczoraj płytki (DVD +R Platinium x8, palona x4). na pierwszym obrazku prędkość - Max, na drugim x8 (płytka ta sama): |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:20. |