![]() |
Ja mam równiez Canona i865 uzywam zamienników z oczywistych wzgledów i osobiście nie widze różnicy w jakosci wydruków. Częto drukuję zdjęcia i wiem że dużo wiecej zalezy od dobrego papieru niż dostawcy tuszu. Nie wiem natomist jak bedzie wyglądała nadrukowana płytka np. za 5 lat. Obecnie moje najstarsze nadrukowane płyty mają ponad 14 miesiecy i nie widać sladów ich zuzycia (utraty barwy).
|
Cytat:
|
a jak z tymi płytkami, czy są takie, z których nie zmywa się tusz? czy photo printable byłyby najlepsze?
|
a czy zna ktoś stronki z coverami na audio cd??
|
|
Cytat:
|
Jutro będę w tym sklepie to powiem Ci dokładnie ceny i pojemności. Ten co mam w domu ma faktycznie pojemność 150 ml nazwa to PROTECTING SPRAY-680-GOUACHE-WATER COLOUR kolor opakowania biało różowy.
|
dzięki
|
Popielaty ,powiedz czy robiłeś nadruki na verbatimach photo printable?
|
Cytat:
|
ja ze swej strony moge powiedziec ze, na TDK nie warto nic drukowac, marnie to wychodzi (Canon IP3000) natomiast bardzo ladnie wychodzi wydruk na nosnikach Ricoha
|
A to ciekawe, właśnie miałem zamiar kupić zgrzewkę TDK do nadruku do testów, możesz powiedzieć dlaczego nie warto na tych TDK drukować?
|
totalnie nie oddaja kolorow... nie mozna nadrukowac na nich na czarno bo wychodzi jakis szary... pozatym powierzchnia nadruku jest dosc mala...
|
Czyli jednym słowem lipa. Ale po to właśnie jest forum, żeby wymieniać się doświadczeniami :) Pozdrowionka i dzięki za ostrzeżenie.
================================================== ======= Wczoraj byłem w sklepie z tymi lakierami impregnującymi. PROTECTING SPRAY-680-GOUACHE-WATER COLOUR Ceny: 150 ml. > 25 zł 400 ml. > 41 zł |
popielaty, powiedz ile pryskasz tym lakierem na płyte? bo ja próbowałem i spryskałem ją całą aż była błyszcząca, czyli waliłem dużo lakieru. powiedz, czy ty też tak robisz, czy mniej dajesz? na razie schnie, jutro robię test z wodą.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40. |