![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
a oto test Platinum dvd+r x8 palonej x2.4 nie polecam tej prędkości wychodzi na niej gorzej niż na x4 i x6
|
ja Platinum kupiłem za 1,2 sztu bo kupiłem ich 50:) zgadzam się z Calme coś mi si wydaje,że nieważne czy to Verbatim,Tdk,Platinum bo płytki pewnie różnią się tylko firmą i media codem no i ceną a niestety nie różnią sie jakością.
|
Cytat:
|
Ariadel u nas w Rzeszowie jest taki mały magiczny sklepik na "Baranówce" no i tam Platynki 1.25 a Verbatimki 1.65.Gość sprzedaje płyty na kilogramy:)
|
no tego to narazie nie wiem,ale miałem Verbatimy dvd+r x8 nagrane na Samsungu ,ktoś nagrał x8 i troszkę się przestraszyłem bo nie mogę odczytać z 6 płyt 5:(chyba Samsung to kiczowata nagrywarka odradzam nawet dobre płyty jej nie pomogą:)
|
Ceny z proline (jak ktoś mieszka w mieście tam gdzie jest jedna z ich siedzib, to musi być zapewne szczęśliwy :) )
Platinum DVD+R 4,7GB X8 Spindel '25' - 1,25 Verbatim DVD+R 4,7GB X8 Cake 25 - 1,65 Różnica w cenie jest mała, jeszcze mniejsza róźnica jest w wynikach aczkolwiek trochę lepsze są verbatimy, mnie martwi tylko "długowieczność" albo raczej "krótkowieczność" płyt || |
hehe no napewno odchodzimy od tematu:)
Ale czy te Verbatimy są aż tak rewelacyjne?przyznam,że jeszcze żadnego nie miałem więc nie wiem jak by mi się nagrywały ale jak patrze na testy to wyniki mają podobne do Platinum ,które są tańsze:)hmmm ciekawią mnie jescze płytki Tdk bo ponoć też są niezłe.pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
PS Chyba odchodzimy od tematu ;) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Płytka Titanum dvd+r palona x4,nie polecam tych płytek palą sie bezproblemowo odczytują tak sobie:)
|
no comment!koniec tej konwersacji :bicz:
|
Dzięki, znam tą strone nie od dzisiaj, bo sama podawałam ją na forum i to dość dawno.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:28. |