Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Nośniki optyczne

Nośniki optyczne Testy nośników CD/DVD/Blu-ray/HD DVD

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.08.2005, 19:07   #1
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
plyty tloczone, zarowno dvd jak i cd, oblicznae sa na ponad 100 lat zywotnosci (gdzies to chyba czytalem...) i owszem - maja bledy, ale ich ilosc nie zmienia sie z wiekiem (nie liczac oczywiscie rys)
zas reakcje chemiczne... jesli plyta nie jest wystawiona na extremalne warunki to sa tak powolne, ze zycie jest raczej za krotkie zeby plyta skorodowala
oczywiscie za pare lat moge zmienic zdanie...
nimal jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.08.2005, 01:48   #2
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
plyty tloczone, zarowno dvd jak i cd, oblicznae sa na ponad 100 lat zywotnosci
No właśnie !
Pisałem co do moich wrarzeń dotytczących płyt nagrywanych .
Przed końcem mojej tułaczki po świecie doczesnym postaram się napisać coś
o płytach tłoczonych
Stary 13.08.2005, 02:01   #3
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Czołgista
Przed końcem mojej tułaczki po świecie doczesnym postaram się napisać coś
o płytach tłoczonych
Łeee, to kupę czasu jeszcze masz!

Polecam jeszcze w dyskusji aspekt różnicy użytkowania płyt w deckach, odtwarzaczach portable, odtwarzaczach komputerowych i samochodowych

Stary 13.08.2005, 23:54   #4
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Polecam jeszcze w dyskusji aspekt różnicy użytkowania płyt w deckach, odtwarzaczach portable, odtwarzaczach komputerowych i samochodowych

No ładnie ! ja tu próbuję rozpoznać ciekawy (w/g mnie) temat trwałości,
A Ty po mnie jedziesz jak po burym psie
Pisz co chcesz ale w tym co wyżej napisałem coś jest
W/g mnie sama czynność "przelecenia" laserem (czytaj) po płycie coś robi
Stary 13.08.2005, 23:58   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Czołgista
W/g mnie sama czynność "przelecenia" laserem (czytaj) po płycie coś robi
No jasne, że robi!

Spala kurz na płycie, przez co ją oczyszcza

Przez to płyta się mniej rysuje i mamy tu potwierdzenie twojej teorii

Więc to ty sobie tu w kulki lecisz, że ja po tobie jadę

Twoje uprawnienia: