![]() |
upsss :D
no to w takim wypadku chwale tego pana za to co robi... ale nadal jestem zly troche na programistow LiteOna :/ i teraz tak z sentymentem patrze wstecz.. na moja stara nagrywareczke (teac W58E) , pomimo swoich trzech lat pali CDki bez zająkniecia.. no ale w sumie tez niby wczesne modele Teaca byly OK a ostatnie juz nie dorównywaly im jakoscia. Historia lubi sie powtarzac? Ale to nie zmienia faktu ze jesli przy jednym biosie wykres jest OK a przy innym jakis nietaki jak trzeba to czyli nie nagrywarka jest zla tylko raczej wina lezy w tych biosach. Mylę sie? Bo ja juz sam nie wiem :/ |
Gościem od czerwonych diodek jest C0deKing z forum cdfreaks a nie LiteOn.
|
a to chyba pozostane przy CS09 bo mam maly zapas Platinum'ów +8x :) no i tak raczej innych plytek nie kupuje... chociaz liczylem juz w koncu na to ze zmieni sie moj biedny los czlowieczy i nie bede musial strugac wariata gdy przyjdzie Zosia , Józia czy Franek z Esperanzą minus i poprosza mnie o to zebym zrobil im kopie bezpieczenstwa ich ulubionego filmu ;) i nadal bede musial tlumaczyc zeby przynosili mi normalne :D plytki a oni nadal beda mi swoje wmawiac, że: "Marcin, ty chyba nie potrafisz plyt nagrywac, pojde do Alfonsa bo on mi nagra wszystko" :D JAsny GwiNT :/ zreszta nie rozumiem tego w jaki sposob na jednym biosie moj Litek moze poprawnie nagrac mi Platinum'a a na innym wylatuja bledy :/ KuRDE MOL chyba trzeba jakis protest to LiteOna napisac :/ a swoja droga zajmuja sie glupotami dodajac jakies durne czerwone diodki zamast zajac sie powaznymi rzeczami i w koncu jakis solidny bios napisac :ysz:
|
Ilość załączników: 1
...dla potwierdzenia Platinum palone x8 na CS0C.
|
Obiecane Platinum palone x4 :smutny:
Na CS0C bylo niestety dużo lepiej... |
Prosze bardzo - VerbatimAZO8x palony x8, test x4 ;)
Platinum za chwilę ... |
a mnie niezmiernie interesuje to jak na tym nowym biosiku spisuja sie moje ulubione Platinum'y ;) bo ponoc na poprzednim cos bylo nie tak jak trzeba. obecnie wypalam na CS09 i nie wiem czy zmieniac na CS0K
pozdrawiam :) |
jak dla mnie nie ma problemy poniewaz z płytami cd cd-rw dawno sie pozegnałem a ruznica miedzy 24x a 16x to zaledwie 1 min tak wiec chyba nie ma problemu
pozytywnym jest chyba to ze palnik rozpoznaje wiecej płytek i ze nagrywa coraz lepiej na tanich plytkach tj.Hawk Blupop Miediastore i cała reszta jak skacze testy to podzuce wykresiki z Kprobe tj. moze dzis wieczorem |
zauwazylem pewien problem z tym nowym biosem
jak wkladam plyte Verbatim CD-RW x32 to przedtem mozna bylo ja nagrac z predkoscia x24 a teraz tylko x16 :( - to takie moje male spostrzezenie |
Heja
Moze wiecej wykresow po wgraniu tego nowego kolorowego biusu :) sam sie zastanawiam czy warto zmieniac tylko dla tych kolorowch diod? Prosze nie badzcie tacy i wgrajcie jakies Kprobe.... Czekamy bo nowy biosik lezy i czeka aby zasilic nowe napedy liteon. pozdrowki |
tez wgralem bios i niby wszystko ladnie smiga ale przestaje byc ladnie jak wrzucam plyte cd-r dysan printable - naped zamieli nia kilka razy nastepnie wystopuje i zaczyna mrugac zielona lampka krotko dwa razy i przerwa , krotko dwa razy .... i tak w kolo - moze cos poradzicie bo mam jeszcze 50 tych plyt :) dzieki
|
Cytat:
|
Jeżeli bios pochodzi ze strony producenta (oficjalny), to nie tracisz gwarancji w razie padaki.
|
Cytat:
tak dla jaj ?? czy po to aby aktualizować ?? |
jedno pytanko?jak sie ma zmiana biosu do gwarancji?czy nie beda sie pluc w serwisie jak padnie i stwiedza ze nie jest to 02 lub 07
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |