![]() |
Cytat:
Wrzuciłem ten biosik żegnając się z dobrym CS0C - te diodki mnie skusiły i te pierwsze wykresiki które umieściliście - jak bede mial co spalić to też zapodam. :) |
a ja mam do was takie pytanie aż wstyd mi je zadać ale zaryzykuje:
ja zawsze aktualizuje oryginalnym softem ze strony liteona a jak chcialbym wgrac ten soft"1653S.CS0K.patched-cf-rs-ledfix.exe"to czy uzywa sie go tak samo jak tego oryginalnego ze strony czyli odpalamy dajemy OK i jazda,czy też trzeba uzyc omnipatchera ?.Nigdy nie wgrywalem softu przerobionego i dlatego pytam jak wyglada aktualizacja tym softem krok po kroku,bo zepsuć nagrywarke to jest moment,dzieki za pomoc .... |
działa OK diody świeca na kolorowo wgralem tego biosa
1653S.CS0K.patched-cf-rs-ledfix.exe |
Cytat:
podczas wypalania plyty (z duza predkoscia) zacznij intensywnie uzywac dysku z ktorego wypalasz |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wgralem ten spatchowany pliczek o nazwie :
1653S.CS0K.patched-cf-rs-ledfix.exe i chodzi spoko. |
Cytat:
No i Wesolego jajka :) Ps teraz zauwazylem ze tam sa dwa jeden ledfix i drugi id sony |
Cytat:
|
wgralem tego nowego biosa
Ladnie swieca diody na kolorowo. Zauwazylem ze jakby szybciej inicjalizowal plyte ale moze to tylko moje odczucie , co do zapisu - nagralem 3 plytki i zadnych bledow ( oczywiscie nagrywam tylko na markowych Verbatimach) |
Cytat:
A tak jeszcze propo to czy ten Bios ktory zmienia na 3 kolory diode jest juz tak spatchowany aby odczytywac x12 ? |
Ilość załączników: 1
Tym razem tzw. Hawk - palony 4x, nośnik Taiyo Yuden.
|
Ilość załączników: 1
Chyba pierwszy skan płytki wypalonej na biosie CS0K, TDK 1-8x, palona 4x.
|
Cytat:
Ten drugi identyfikuje jako Liteon SOHW-1653S i takze diody. Omnipatcher nie daje rady-podaje ze jest 10 tabel z nosnikami a on moze wyswietlic tylko 3 i pokazuje tylko 39 nosników. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:26. |